15 kilo vermeliyim

Ama bu diyet listesiyle vücudumuzdan gerekli maddeler eksilmiyor yani sizin kaybettiğiniz şey kas dokusu olabilir tıpkı oruçta giden kilolar gibi :/ Diyet yaparken mutlaka vücuda gerekli şeyler alınması gerekiyor azda olsa

hee bide ilk hafta normal cok gitmesi ama snradan yavasliyo cnm.

Ya canım bişey soracağım ben antibiyotik içiyorum biraz hastayım 3 4 gün var bitmesine acaba kilo aldırırmı bu?? Ya şeymi yapsak kilo vermeden önce fotoğraf çeksek ay ay takip etsek gelişme varmı diye güzel olmazmı sencede?? :)

İnşallah ya aldırmasın
Yok ya tek başıma güzel olmaz ee sende nasıl gidiyor canın çekiyormu abur cubur falan

İnşallah ya aldırmasın
Yok ya tek başıma güzel olmaz ee sende nasıl gidiyor canın çekiyormu abur cubur falan

iyi gidiyo cnm dun biraz odulendirdim kendimi ama kilo almayacak sekilde cmku yolculuk yaptim malum hersey yok ozmn. sen latil.istersen cnm bnm pek zmnim olmuyo orasi baya kalabalik yetisemen

iyi gidiyo cnm dun biraz odulendirdim kendimi ama kilo almayacak sekilde cmku yolculuk yaptim malum hersey yok ozmn. sen latil.istersen cnm bnm pek zmnim olmuyo orasi baya kalabalik yetisemen

Olsun o kadarcıkta zaten amacımız yavaş yavaş kilo vermek :) Benim 1 ay sonra dişlerime tel takılacak o zaman hiçbir şey yiyemeyeceğim tek korkum sınav stresiyle kilo almak :/ Doğru haklısın yok orda şimdi takmazlar beni Okuyormusun sen yoksa evli falanmısın?

Canım herşey tamam da SPOR eksik bu rejimde... Çıkın 20-25 dakika yürüyün... Hergün olsun ve hızlı tempoda olsun... Yani vitrinlere bakar gibi değil de bir yere yetişecek gibi bir hızda yürüyün...

Canım herşey tamam da SPOR eksik bu rejimde... Çıkın 20-25 dakika yürüyün... Hergün olsun ve hızlı tempoda olsun... Yani vitrinlere bakar gibi değil de bir yere yetişecek gibi bir hızda yürüyün...

Ben haftada 2 gün voleybol oynuyorum haftayada 4 gün antremanım var ve evin içinde de olsa koridorda gidip geliyorum karnımı içeri çekerek :)

Canım nasıl gidiyor bi değişim varmı sende? Benim göbeğim düzleşti belli olacak derecede fakat Potasyum ve b12 vitamini eksikliği çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…