• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

15 mm rahim ağzı

ebraarrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
1.432
431
38
21
Merhabalar kizlar geçen pazartesi rahim ağzı 15 mm di 3 cm açıklık vardı onda 30 haftalikti ve perinatoloji doktoru gelişiminin 32 haftaya uyumlu olduğunu söylemişti bugunda rahim ağzıni 30 mm ölçtü başka bı doktor ve hiç açıklık olmadığını söyledi ve bebeğin haftasından küçük olduğunu 30 haftaya uyumlu olduğunu söyledi bu kadar fark olması normal mi bana çok saçma geldi yaşayan varmı hic

Benim doktorum , o bölgenin uzayıp kısalan bi bölge olduğunu söylemişti. Önemli olan kısayken yakalayabilmek demişti. Bence o kadar kısaldıysa yine kısalabilir. Düzenli takip ettirip perinatolojiye gitmenizi tavsiye ederim . Es geçmeyin

Benim doktorum , o bölgenin uzayıp kısalan bi bölge olduğunu söylemişti. Önemli olan kısayken yakalayabilmek demişti. Bence o kadar kısaldıysa yine kısalabilir. Düzenli takip ettirip perinatolojiye gitmenizi tavsiye ederim . Es geçmeyin
Yok zaten eş geçmem de kisayken uzaması mümkün değil diyorlar o saçma geldi

İlk defa duydum böyle bir şey ölçüm farkı olabilir ama bu kadar fark olmaz diye düşünüyorum

İlk defa duydum böyle bir şey ölçüm farkı olabilir ama bu kadar fark olmaz diye düşünüyorum
Yalanmış zaten doktor yanlış ölçüm yapmış bugün kendi doktoruma gittim rahim ağzı 10 mm düşmüş açıklık 3 cm den fazla sancı başladığı an doğum başlar dedi bilmediğin doktora guvenmemek gerekiyor en önemliside acilin doktorlarına başlarından savabilmek için hep bunlar

Yalanmış zaten doktor yanlış ölçüm yapmış bugün kendi doktoruma gittim rahim ağzı 10 mm düşmüş açıklık 3 cm den fazla sancı başladığı an doğum başlar dedi bilmediğin doktora guvenmemek gerekiyor en önemliside acilin doktorlarına başlarından savabilmek için hep bunlar
2 3 hafta daha dayansın bebiş Allah’ın izniyle

Back
X