15 üzeri yumurta toplanıp taze transfer yapılan oldu mu

Flybutterfly_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
79
26
288
Ankara
Arkadaslar taze transfer planlıyoruz geçen ctesi ilaçlara başlandı şu an 16 tane gelişmiş. Ohss riski çok yumurta toplanırsa mı oluyor? Çoktan kasıt nedir? Benim şu anki sayımla taze transfer yapılabilir mi örnekleri var mı merak ettim

Merhaba selamlar benim 11 yumurtam toplanmıştı Eylül ayında , e2 değerim yüksek çıktığı ve rahimde sıvı görüldüğü için 2 ay rahim dinlendirme yaptık transferim Kasımda olmuştu. Opu sonrası muayenede belli olur Rabbim sürecinizi hayırlı etsin inşallah

Amin sağ olun evet toplanınca belli olur artık ne olacağı

Bende 13yumurta toplandı, yumurta toplama esnasında sızıntı şeklinde kanamam olmuş doktor o yüzden dikiş atıp tampon yerleştirmiş ama kontrollerde bi sıkıntı görülmedi, taze transfer yapıldı

Lütfi Kırdar Kartalda mi oluyordu hangi doktordu acaba
Evet Kartal da e5in kenarındaki hastane. Benim doktorum Ali yılmazdı. Birde Semra Hanım vardı ben tedavi olurken. Suan sanırım bi doktor daha başlamış tüp bebek kısmında pendik egitim arastırmadan gecmiş oraya

Memnun musunuz peki özür dileyerek soruyorum sorun neydi ve hangi iğneleri vitaminleri kullandınız acaba

Canım benim doktorum daha ilk görüşmede 15 ve üzeri toplarsam dondurulmuş transfer yaparım demişti benden 14 toplandı ben kendim rahim dinlendirme istedim. Agrılarım devam ediyordu ve ultrasonda yumurtalıklarda şişlik vardı. Büyük ihtimal dondurulmuş yapar diye düşünüyorum senin içinde.

Memnun musunuz peki özür dileyerek soruyorum sorun neydi ve hangi iğneleri vitaminleri kullandınız acaba
Kısaca buradan cevap vereyim ama Hastane adıyla arama kısmında aratın baya detaylı biçimde konuşmuştuk bir kaç arkadaşla oradan hepsini okuyun, daha net fikriniz oluşur.
Ben memnundum dört yıllık evliliğimizde üç yıldır hiç gebelik oluşmamıştı sebepsiz infertilite dendi eşimde de bende de bir sıkıntı yoktu

Benim 10 tane toplandı, 8 tane döllendi,5. Güne 4 tanesi geldi canım. Taze transfer oldum. Ve opu sonrası hiç ağrım olmadı fıldır fıldır ilaçlarımı yazdırmak için hastane, sağlık Ocağı gezdim

Yaa ne güzel canım acaba sorunun neydi tüp bebek için. İnşallah ben de sizin gibi sorunsuz atlatırım çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…