15 üzeri yumurta toplanıp taze transfer yapılan oldu mu

Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ya 😅😅
Valla ben başka hastaneye ilaç yazdırmaya gittim sonrasında ordaki doktor ne zaman opu yapılacak dedi. Bende opudan geliyorum diyince kadın şok oldu. 😂 Çok dua ettim sanırım Allah yardım etti yoksa ben kesinlikle böyle bir insan değilim. Muayenelerimi bile spekulum takılınca kendimi kaybedicek gibi oluyorum. Bence Allahın yardımı ile oldu ama çok çok dua ettim. Hele ki transferde narkoz yoktu o spekulum takılması aklıma geldikçe nefesim kesiliyor gibi oluyodum. Allahtan çok kısa sürdü. Hatta hoca bak annesi buraya koyuyorum ekrana bak diyip durdu bende bakmak istemiyorum hocam hadi hızlı yapın diyip durdum hahahah😂 Bu zamanları herkes gülerek hatırlayacak. Kimse stres yapmasın dua etsin.

Merhaba, kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunu? Tek embriyo transferi di mi sizin de? Beta hcg artışlarınız nasıldı? Sağlıkla gelsinler 🙏🏻🤗
Merhaba. Evet tek embriyo transferi yapılmıştı, 7+2 de öğrendim ikiz oldugunu. Kese kontrolüne gittiğimde tüp bebek doktorum ikiz ihtimalinden bahsetmemişti bile 😊
Beta hcglerimde transferin 9. Gününde 209 du ama ben merak ettigim için erken vermiştim tahlil, asıl tahlili tam 12. Günde istemişlerdi 585.8 cıkmıştı. İki gün sonra da tekrarlamamı istemişti doktorum 992 cıkmıştı.

Merhaba. Evet tek embriyo transferi yapılmıştı, 7+2 de öğrendim ikiz oldugunu. Kese kontrolüne gittiğimde tüp bebek doktorum ikiz ihtimalinden bahsetmemişti bile 😊
Beta hcglerimde transferin 9. Gününde 209 du ama ben merak ettigim için erken vermiştim tahlil, asıl tahlili tam 12. Günde istemişlerdi 585.8 cıkmıştı. İki gün sonra da tekrarlamamı istemişti doktorum 992 cıkmıştı.
Aslında gayet normal artmış fazla da değil sürpriz olmuş 🤗 doğum yaptınız mı ☺️

Aslında gayet normal artmış fazla da değil sürpriz olmuş 🤗 doğum yaptınız mı ☺️
992 aslında normalinden biraz yüksek hatta ikinci verdiğimde tekil gebelikte genellikle 300 küsürlerde vs oluyor 12. Günde.
Ben değerden dolayı ikiz mi diye düşünmüştüm ama kese kontrolünde doktorum hiç bişey demeyince beklentim gitmişti. 10 gün sonrasında kalp atısı için takibe baslarsın demişti o zaman tek kese ama iki bebek var denmişti. Çift yumurta olunca kese erken farkediliyormuş, tek kese de embriyoda bölünme sonradan oluştugu için diğerine göre biraz daha geç belli oluyormuş.
Hayır yapmadım. 15. Haftamdayım daha 😊

992 aslında normalinden biraz yüksek hatta ikinci verdiğimde tekil gebelikte genellikle 300 küsürlerde vs oluyor 12. Günde.
Ben değerden dolayı ikiz mi diye düşünmüştüm ama kese kontrolünde doktorum hiç bişey demeyince beklentim gitmişti. 10 gün sonrasında kalp atısı için takibe baslarsın demişti o zaman tek kese ama iki bebek var denmişti. Çift yumurta olunca kese erken farkediliyormuş, tek kese de embriyoda bölünme sonradan oluştugu için diğerine göre biraz daha geç belli oluyormuş.
Hayır yapmadım. 15. Haftamdayım daha 😊
Sağlıkla gelsin🥰benim de 29 u transfer ayın 14 ü beta 1480 çıktı yani transferin 15.günü tek embriyo

Arkadaşlar tedaviniz öncelikle hayırlı olsun bende bu hastanede tedavideyim elinizde gonal f ilaç kaldıysa eğer ben talip olablirim

Arkadaşlar Lütfü Kırdar a tedaviye başlamak istiyorum kisaca surecten bahsedermisiniz toplamda ucretler ne kadar tutuyor benim ilk gebeliğim tüp Bebek le oldu 2 istiyorum

Back
X