- Konu Sahibi Flybutterfly_
Sebepsiz infertilite canım ne yazık kiYaa ne güzel canım acaba sorunun neydi tüp bebek için. İnşallah ben de sizin gibi sorunsuz atlatırım çok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sebepsiz infertilite canım ne yazık kiYaa ne güzel canım acaba sorunun neydi tüp bebek için. İnşallah ben de sizin gibi sorunsuz atlatırım çok korkuyorum
Valla ben başka hastaneye ilaç yazdırmaya gittim sonrasında ordaki doktor ne zaman opu yapılacak dedi. Bende opudan geliyorum diyince kadın şok oldu.Bünyeden bünyeye değişiyor sanırım ya![]()
Benim de sebepsiz… inşallah ben de o duyguyu yaşarım..Sebepsiz infertilite canım ne yazık ki
İnşallah canım benim, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Amin.Benim de sebepsiz… inşallah ben de o duyguyu yaşarım..
Merhaba, kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunu? Tek embriyo transferi di mi sizin de? Beta hcg artışlarınız nasıldı? Sağlıkla gelsinlerEvet suan tek yumurta ikizlerine 12 haftalık hamileyim.
Merhaba. Evet tek embriyo transferi yapılmıştı, 7+2 de öğrendim ikiz oldugunu. Kese kontrolüne gittiğimde tüp bebek doktorum ikiz ihtimalinden bahsetmemişti bileMerhaba, kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz olduğunu? Tek embriyo transferi di mi sizin de? Beta hcg artışlarınız nasıldı? Sağlıkla gelsinler![]()
Aslında gayet normal artmış fazla da değil sürpriz olmuşMerhaba. Evet tek embriyo transferi yapılmıştı, 7+2 de öğrendim ikiz oldugunu. Kese kontrolüne gittiğimde tüp bebek doktorum ikiz ihtimalinden bahsetmemişti bile
Beta hcglerimde transferin 9. Gününde 209 du ama ben merak ettigim için erken vermiştim tahlil, asıl tahlili tam 12. Günde istemişlerdi 585.8 cıkmıştı. İki gün sonra da tekrarlamamı istemişti doktorum 992 cıkmıştı.
992 aslında normalinden biraz yüksek hatta ikinci verdiğimde tekil gebelikte genellikle 300 küsürlerde vs oluyor 12. Günde.Aslında gayet normal artmış fazla da değil sürpriz olmuşdoğum yaptınız mı
![]()
Sağlıkla gelsin992 aslında normalinden biraz yüksek hatta ikinci verdiğimde tekil gebelikte genellikle 300 küsürlerde vs oluyor 12. Günde.
Ben değerden dolayı ikiz mi diye düşünmüştüm ama kese kontrolünde doktorum hiç bişey demeyince beklentim gitmişti. 10 gün sonrasında kalp atısı için takibe baslarsın demişti o zaman tek kese ama iki bebek var denmişti. Çift yumurta olunca kese erken farkediliyormuş, tek kese de embriyoda bölünme sonradan oluştugu için diğerine göre biraz daha geç belli oluyormuş.
Hayır yapmadım. 15. Haftamdayım daha![]()
Amiin sağolunSağlıkla gelsinbenim de 29 u transfer ayın 14 ü beta 1480 çıktı yani transferin 15.günü tek embriyo