- 30 Ekim 2020
- 271
- 295
- 23
- 25
- Konu Sahibi Mutsuzum41
merhaba, internette çok arattım benzer bir durum var mı diye ama yok bulamadım çok saçma bir durum olduğu için yaygın değil demek ki
Başlıktan da anlaşılacağı üzere kardeşim yıllardır annemle uyuyor ve ben de psikolojik sorunları olduğunu düşünüyorum ama ailede kimse ikna olmuyor. Özellikle annem maalesef çok normal bir durummuş gibi her gün yanında yatmasına izin veriyor. Babam çok horlayan birisi ve ikisi de kilolu aynı yatakta rahat etmiyor olabilirler anlarım ama kardeşimle uyumak zorunda mı bunu anlayamıyorum. Evimiz küçük iki oda bir salon odalardan biri benim odam biri yatak odası. Ben şehir dışında üniversite okuduğum için odamı kardeşime bıraktım ama yine yatmadı, pandemi de sırf tek uyusun diye salonda yattım yine uyumadı. Okulum bitti şuan evdeyim odaya iki katlı ranza alalım diyorum kimse yanaşmıyor. Oda küçük olduğu için iki yatak da sığmıyor. benim odamda da babam uyuyor. Yani bizim evde kimsenin doğru düzgün yatağı yok şuan. (Babam işe gece gittği zamanlar odamda bazen annrm uyuyor, asla yatağımda uyuyamamak da sinir ediyor). Çevremde bizim gibi küçük evde yaşayanlarda da oğlan çocuğu salonda yatıyor ama ben yatmaya razıyım yine gidiyo annemin yanına yatıyor. Annem de hiçbir şey demiyor sinir oluyorum ya lise üçüncü sınıfa geçti hiç mi utanmaz. Bu duruma napabilirm tek çözüm psikolojik yardım almak mıdır?