bende 15 yaşındayım ve bende boyatmak istiyorum ne bu acelemiz ben de bilmiyorumama babam izin vermedi saçlarımın kızılı güzelmiş herkes bu rengi arıyormuş bana kalırsa boyat ya da saç açıcı spreyler var onları kullanmasını söyle kesinlikle hayır deme o zmn burnunun dikine gider senden gizli boyar. kendimden biliyorum annem yapma dedikçe yapasım geliyor o yüzden suyuna git ve olabildiğince doğal şeyler kullan ki sonradan pişman olmasın
kızımm 15 yaşına yenii grdii.. Tutturdu saçımı boyatcam diyee.. saçında bi deişiklik istiomuş.. o yaşlardayken bzmde öylee takıntılarmz vardı ama annem bana hep kına yakardı.. neymiş hanfendi kına kokusunu sevmiyomuş. çok acaip bi şekildede boyatılcak saçım die tutturdu.. kızlar ne yapayım? sizce boyattırıyımmı? yada bşka bi çare varmıı? karamel yada kızıll türü renkklerr istiorr saçınaa .. :S:S
hehehe... ben 23 yasindayim. Anneme dayatmayi gectim konusunu bile acamiyorum. simdiki nesil cok sanslikaydirigubbakcemile5 ama yine de 15 cok erken bence.. degisiklik istiyorsa sacini kestirsin. simdiden boyatirsa sonra ne yapicak ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?