Saç Rengi ve Saç Boyama 15 yaşındaki kızım.. (boya hakkında bilinçli bayanlar buraya bi bakın lütfen) :S:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi bukiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bukiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
35
0
86
40
Aydın
kızımm 15 yaşına yenii grdii.. Tutturdu saçımı boyatcam diyee.. saçında bi deişiklik istiomuş.. o yaşlardayken bzmde öylee takıntılarmz vardı ama annem bana hep kına yakardı.. neymiş hanfendi kına kokusunu sevmiyomuş. çok acaip bi şekildede boyatılcak saçım die tutturdu.. kızlar ne yapayım? sizce boyattırıyımmı? yada bşka bi çare varmıı? karamel yada kızıll türü renkklerr istiorr saçınaa .. :S:S

ya hani loreal in amonyaksiz boyasi var ya onunla boyayabilirsiniz ama bence erken biraz canim ya..
hem saclari yipranir hem yasina gitmez yani..
bekleyemio ama demi birazcik daha :))
dedigim gibi zararsiz ve amonyaksiz boyalri tercih edin bence..

uçlarını boyat cnım hem hevesını alır hem de komple boyyamamıs olur .

hem de bu tarz moda sımdı hem kabul eder :)

sacının bır ton acıgını boyatsan bıle dünyalar onun olur,ama okul buna bırsey der mi bilmiyorum.

hehehe... ben 23 yasindayim. Anneme dayatmayi gectim konusunu bile acamiyorum. simdiki nesil cok sanslikaydirigubbakcemile5 ama yine de 15 cok erken bence.. degisiklik istiyorsa sacini kestirsin. simdiden boyatirsa sonra ne yapicak ki?

kizil istiyor bir de:1ninca: okulda hic sik durmaz bi de bu var. nolur genc kizlarinizi kadinsilastiricak uygulamalardan uzat tutun. gercekten yakismiyorakannehir ama illa olucaksa da uclarini saclarinin bir tonu acigina boyatsin... ne diyimlmaz: annemin bu konudaki katiligi bana da gecmis herhalde:kedi:

bende 15 yaşındayım ve bende boyatmak istiyorum ne bu acelemiz ben de bilmiyorum ama babam izin vermedi saçlarımın kızılı güzelmiş herkes bu rengi arıyormuş bana kalırsa boyat ya da saç açıcı spreyler var onları kullanmasını söyle kesinlikle hayır deme o zmn burnunun dikine gider senden gizli boyar. kendimden biliyorum annem yapma dedikçe yapasım geliyor o yüzden suyuna git ve olabildiğince doğal şeyler kullan ki sonradan pişman olmasın

aklında bulunsun canım, o açıcı spreylerin içinde peroksit var, saçın kimyasını değiştiriyor tamamen, hiç de masum değiller yani...a.s.

çok dayatıyorsa götürün kuaföre organik boyayla seyrek gölgeler attırın saçlarına. hem saçının tamamı zarar görmez, hem de dip boya vs. ile uğraşmak ne zormuş öğrenir.
ayrıca karamel ve kızıl kadınsı tonlardır, hiç yakışmaz 15 yaşındaki bi kıza...

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

hklısınızzz sizdeeee.... pekyy bildiqinizzz bitkisell şeylerr yokmuu kına haricindee.. saçın rengini açannn falannn.. ???????????

hehehe... ben 23 yasindayim. Anneme dayatmayi gectim konusunu bile acamiyorum. simdiki nesil cok sanslikaydirigubbakcemile5 ama yine de 15 cok erken bence.. degisiklik istiyorsa sacini kestirsin. simdiden boyatirsa sonra ne yapicak ki?

e bu sefer de annesini saçımı uzatalım diye bıktırır..ben bi ara habire bişi bulup anneme söylüyodum artık sıkıldı

Yaa bencede erken ama bende o yaşta ilk boyatmıştım ama gölge yaptırmıştık o zaman...
Sizde uçlarına kızıl balyaj yaptırabilirsiniz ama amonyaksız boya ile yapmanız daha iyi olur diye düşünüyorum....

bence boyattırmayın hem çok zararlı hem de daha küçük bence hoş durmaz her yaşın bir yakışanı var bence ileride nasıl olsa boyatacak bir şekilde vazgeçirin.

arkadaşlara katılıyorum, tümünü boyatırsanız dip boya diyecek boya aktı diyecek gölgeler baleyajlar attırın aralara en kötü. doğal yöntemler en iyisi tabii. boyanın organiği de doğalı da kimyasaldır en nihayeti

geçici boyayla tatil zamanları boyasın saçını. sakın müsade etmeyin, ilerde bi avuç saçı kalcak bu sefer saçım az diye dövüncek. hem erken açan gül çabuk solar lmaz:

Bence hiç boyatmayın.. Birazcık çocuklarımız hayırın anlamınıda öğrensinler..
Ben 20 li yaşlarda boyattım saçımı ama artık bir daha ne o eski parlaklığına dönebiliyorum nede o rengine.. Üstelik yanlış boyama yüzünden saçlarım da beyazlar oluştu. ve artık boyanmaması mümkün değil, Ablamın sacı benimkinden daha iyi durumda.o hiç boyatmadı mesela.. O yüzden izin vermeyin.. kesimiyle falan oynayın.. Değişlik olur.Yada renkli çıtçıt filan takin ne biliyim ama yazık yaaa

bence çok erken...kadınsılaşıyorlar..şimdi saçını boyamak isteyecek sonra daha açık renk sonra röfle...kaşlarını almak isteyecek....ve daha devamı gelecek...bu yaşlarda özenmeler çok olur...ama sizlerde ailesi olarak dikkatli olmalısınız...vede okulda bu tür şeyler yasak...benimde bu yaşta kardeşim var...ona kesinlikle izin vermem...herşey yaşında güzel ve daha o bir çocuk..çocukluğu masumlu kaybolmasın... bu benin fikrim...

bende saçımı çok boyadım ilk kaçtı yaşım bilmiyorum ama küçüktüm yani.iyi bişey değil bence bana teyzem kızardı üni.den önce boyatamazsın diye ama dinlememiştim çok şükür zararını görmedim ama herşeyin doğalı güzel bence...

şimdi bende boyamak istemiyorum artık ama saç rengimin koyulması için ceviz yaprağını duydum onu deniycem..
dökülmemesi için saçlarımın ceviz kabuğu kaynatıp suyuyla yıkamıştım o da önlerimi sarı yaptı resmenn :bbo: şimdi koyultmak için uğraşıyorum..

ben de uçlarına hafif hafif gölgeler yaptırmanızdan yanayım..çünkü siz hayır dedikçe daha da inada binicek iş..belki de bi gün bi bakıcaksınız kıpkırmızı bi kafayla gelivermiş eve..ortada bi yerde buluşmaya çalışın diyorum..

Bırak nasıl istiyorsa öyle yaptırsın ikiniz de tecrübe edinirsiniz:)

16 yaşımdayım saçımı boyadım bi çokkez boyadım ama hevesimi aldım bence boyatsın aklı kalmasın sonra hiçinde hep bir heves olarak kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…