Merhaba yeni 10. Sınıfa gectim 9. Sınıfın başlarında birisinin benimle ilgilendiğini fark etmiştim ama yasimdan buyuk gostrrdigim icin benimle ilgilendini dusundum ciddi olduğunu hic düşünmüyordum lise son sinif ogrencisi ama 19 yasinda açıkçası biraz cekindim tabi benimle dalga gectigini hatta sapik olduğunu bile dusundum 1 ay falan rahatsiz etmedi beni ama sonra ocak ayind bana tanimadigim bi numaradan mesaj geldi sonra okuldan o oldugunu falan söyledi biraz bahsedince kendinden hatirladim konusmaya basladik.Konusmak gerçekten istemedim hem yas farkindan ve benim daha once hic erkek arkadasim olmadi Benimle mesafeli konusmasi dikkatimi cok cekti cunku rahat insanlari pek sevmiyorum bu da hosuma gitti benim neyse iste konusmaya devam ettik ve ağustos ayindayiz hala konusuyoruz (tabi arada kavga ettigimiz zamanlar oldu ama dayanamayip birbirimzie tekrar mesaj attik) çıkmadan benimle konuşmaya devam etti ve sıkılmadi bu yas farki önceden fazla gelirken simdi pek bisey ifade etmiyor ama cevremdeki herkes uzak durmam gerektigini hala söylüyor ne yapicagimi nasil davranicagimi gerçekten bilmiyorum ikimizde birbirimize acildik ama kendimi cikicak kadar cesur hissetmiyorum ve sanırım ilk defa birinden bu kadar cok hoslandim lutfen dusuncelerinizden bahseder misiniz yardim istiyorum