15 yaşındayım hoşlandığım çocukla aramda 4 yas var

Mariapder

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
66
-22
86
Merhaba yeni 10. Sınıfa gectim 9. Sınıfın başlarında birisinin benimle ilgilendiğini fark etmiştim ama yasimdan buyuk gostrrdigim icin benimle ilgilendini dusundum ciddi olduğunu hic düşünmüyordum lise son sinif ogrencisi ama 19 yasinda açıkçası biraz cekindim tabi benimle dalga gectigini hatta sapik olduğunu bile dusundum 1 ay falan rahatsiz etmedi beni ama sonra ocak ayind bana tanimadigim bi numaradan mesaj geldi sonra okuldan o oldugunu falan söyledi biraz bahsedince kendinden hatirladim konusmaya basladik.Konusmak gerçekten istemedim hem yas farkindan ve benim daha once hic erkek arkadasim olmadi Benimle mesafeli konusmasi dikkatimi cok cekti cunku rahat insanlari pek sevmiyorum bu da hosuma gitti benim neyse iste konusmaya devam ettik ve ağustos ayindayiz hala konusuyoruz (tabi arada kavga ettigimiz zamanlar oldu ama dayanamayip birbirimzie tekrar mesaj attik) çıkmadan benimle konuşmaya devam etti ve sıkılmadi bu yas farki önceden fazla gelirken simdi pek bisey ifade etmiyor ama cevremdeki herkes uzak durmam gerektigini hala söylüyor ne yapicagimi nasil davranicagimi gerçekten bilmiyorum ikimizde birbirimize acildik ama kendimi cikicak kadar cesur hissetmiyorum ve sanırım ilk defa birinden bu kadar cok hoslandim lutfen dusuncelerinizden bahseder misiniz yardim istiyorum

ben de 15 yaşındayken sevgilim 19du. hâla devam nazar değmesin.
dikkat etmelisin bence de. herkes iyi herkes kötü değil. sen tabiki konuş ama dikkatli olarak. seni rahatsız etmesine izin vermeden

ben de 15 yaşındayken sevgilim 19du. hâla devam nazar değmesin.
dikkat etmelisin bence de. herkes iyi herkes kötü değil. sen tabiki konuş ama dikkatli olarak. seni rahatsız etmesine izin vermeden
Bazen bana seni rahatsız ediyormyum diye soruyor sanirim rahatsiz olmamdan cekiniyor biraz ben de izin vermem zaten evet

Güzel kızım, aklı başında bir genç kıza benziyorsun. Birinden hoşlanmak, kalbinin atışının hızlanması çok hoş bir şeydir. Belki bana kızacaksın ama yaşın henüz çok genç. Hoşlandığın genç gerçekten iyi biri olabilir, senin yaşının küçüklüğünü dikkate alarak buna uygun davranabilir. Bunun tam tersi de mümkün. Sana düşünceli davranıyormuş gibi yaklaşıp tecrübesizliğinden faydalanmak isteyebilir. Olur da onunla çıkmaya karar verirsen önce kafanda çizgilerini belirle ve ne olursa olsun bu çizgileri ne sen aş, ne de onun aşmasına izin ver. Evlenmek için olsun, cinsel birliktelik için olsun belirli bir yaşın beklenmesinin bir sebebi var. Verdiğin kararların senin kendi isteğin olmasına dikkat et. 15 yaşındaki davranışlarının sonuçlarıyla senin 25, 35, 45 yaşlarındaki halinin yaşamak zorunda kalacağını unutma.

daha çok küçüksün konuş bence ama arkadaş olarak
çünkü ilerde ardına bakıp zamanını boşuna geçirdiğin insanları görünce insan üzülüyor
hele de bu sevgililik olayları varya izin vermedi verdi yok sevgilim için şuraya gitmedim o buraya gitmedi şunu giydirmedi falan filan en sevmediğim şeylerde bunlar
çünkü bizim gençliğimiz küçük bile olsa olayı hemen ciddiye aldığı için birbirleri üzerinde karı koca gibi (hatta daha fazla) karışma hakları olduklarına inanıyor.

Aynı şekilde 15 yaşındaydım ve lise 2ye gidiyodum. Ah anılar, anılar.. Şuan ki erkek arkadaşım da o zamanlr 19 du. Aynı senin gibi pekte fazla deneyimli değildim bu konular da. Çok fazla aldattı beni, çok fazla yaraladı. Hatta daha geçen seneye kadar devam etti bu yaralar. Çok seviyodum. Bırakamıyodum. Bi gün hatasını yakaladığım da bastım engeli ama bırakmadı beni. Yalvardı, yakardı. Oldukça da popüler biri. Grubu vs var. 15 yaşında olduğumdan o şekilde vurulmuştum ona zaten. 3. Senemizi bitirmek üzereyiz. O 23 oldu ben 19. Yakın bi zamanda da nişanlanmayı planlıyoruz. Ama bu benim şansımdan olabilir ki benim gittiğim lise ortamı çok uçuk çok kaçıktı. Birbirleriyle çıkanlara anlam veremiyodum hatta. Yemin etmiştim 9. Sınıfta "asla okuldan biriyle birlikte olmayacağım" diye. Gel gör ki senin yaşıtların neler neler yapıyo. Abla nasihatinden çok arkadaşın olarak gör beni. Bak çocukta yaşıtımmış zaten. Erkekler geç olgunlaşır. Onu çok çok çok fazla iyi tanımalısın. Bi deneme süreci koy kendine. Çıkmaya başlayın ve nasıl gittiğini gör. Benim gibi erken yaşta bişeyler yaşamaya kalkma. Özellikle de okuldan ise. Laf olur, söz olur. Okula yayılır adın. Çok fazla da güvenme sakın. Dünyanın merkezi yapma onu ki bi yanlışını gördüğün de çok üzülmeyesin. Sakın ha kendini kaptırayım deme. Senin yaşındakiler neler yapıyo ki çevrenden de görüyosundur. Bunu buradan yazacak kadar düşünceli olman da senin ne kadar olgun biri olduğunu gösterir. Diğer uçuk arkadaşların gibi olma. Attığın her adımı düşün derim ben. Biz kadınlar öküzü kuş yaparız, aman unutma sakın bunu :-) Sabrın sonu selamet

Son düzenleme:
Kesinlikle katılıyorum. Özgürlüğünden ödün vermemelisin. Kendine karıştırtmamalısın. Yaşadık ki biliyoruz bunları. Söz hakkı vermemelisin

Merhaba yeni 10. Sınıfa gectim 9. Sınıfın başlarında birisinin benimle ilgilendiğini fark etmiştim ama yasimdan buyuk gostrrdigim icin benimle ilgilendini dusundum ciddi olduğunu hic düşünmüyordum lise son sinif ogrencisi ama 19 yasinda açıkçası biraz cekindim tabi benimle dalga gectigini hatta sapik olduğunu bile dusundum 1 ay falan rahatsiz etmedi beni ama sonra ocak ayind bana tanimadigim bi numaradan mesaj geldi sonra okuldan o oldugunu falan söyledi biraz bahsedince kendinden hatirladim konusmaya basladik.Konusmak gerçekten istemedim hem yas farkindan ve benim daha once hic erkek arkadasim olmadi Benimle mesafeli konusmasi dikkatimi cok cekti cunku rahat insanlari pek sevmiyorum bu da hosuma gitti benim neyse iste konusmaya devam ettik ve ağustos ayindayiz hala konusuyoruz (tabi arada kavga ettigimiz zamanlar oldu ama dayanamayip birbirimzie tekrar mesaj attik) çıkmadan benimle konuşmaya devam etti ve sıkılmadi bu yas farki önceden fazla gelirken simdi pek bisey ifade etmiyor ama cevremdeki herkes uzak durmam gerektigini hala söylüyor ne yapicagimi nasil davranicagimi gerçekten bilmiyorum ikimizde birbirimize acildik ama kendimi cikicak kadar cesur hissetmiyorum ve sanırım ilk defa birinden bu kadar cok hoslandim lutfen dusuncelerinizden bahseder misiniz yardim istiyorum

insana fazla geliyor
ben de aynı süreçten geçtim
ben 15 o 20 yaşındaydık tanıştığımızda
kimseye söyleyemedim kocaman adam küçücük kızla ne işi olur derler diye
ben de öyle düşünüyodum zaten :)
şimdi 25 e 30 yaşlarında evliyiz :)
yaş farkı aramızda hiç sorun olmadı
ben çocuk ruhlu ama olgun düşünceliyimdir
eşim de ağır görünen deli dolu espirili bi insan
yuvarlanıp gidiyoruz

Yedi sekiz aydır konuşuyorsunuz, kavga ediyorsunuz, birbirinize açılmışsınız. E ablacım siz adını koymasanız da sevgili gibisiniz zaten.
Mesajın başına aşkım koymak değildir sevgili olmak.
Bu yaşta elbette ki sevgilin olabilir, fakat dikkatli ol, saf olduğun belli oluyor, bana göre sevgili olabilirsin ama kendi çizgilerin dahilinde olmalısın.

Son düzenleme:
İlk aşklar hep yanlış aşklardır asla onunla evlenilmemeli ,

Yasin cok kucuk. Bence bu yasta sevgilin olmamali. Yas farki cok degil iyi bile. Ama 19 yasinda resit birinin 15 yasinda resit olmayan bi kizla iliski yasamasina karsiyim. Bu yasta derslerine odaklan iyi bi uni kazanmaya odaklan. İlerde donup baktiginda bosa harcadigin zamana uzuluceksin. Bosuna erteledigin kaybettigin seylere uzuluceksin

Aynı şekilde 15 yaşındaydım ve lise 2ye gidiyodum. Ah anılar, anılar.. Şuan ki erkek arkadaşım da o zamanlr 19 du. Aynı senin gibi pekte fazla deneyimli değildim bu konular da. Çok fazla aldattı beni, çok fazla yaraladı. Hatta daha geçen seneye kadar devam etti bu yaralar. Çok seviyodum. Bırakamıyodum. Bi gün hatasını yakaladığım da bastım engeli ama bırakmadı beni. Yalvardı, yakardı. Oldukça da popüler biri. Grubu vs var. 15 yaşında olduğumdan o şekilde vurulmuştum ona zaten. 3. Senemizi bitirmek üzereyiz. O 23 oldu ben 19. Yakın bi zamanda da nişanlanmayı planlıyoruz. Ama bu benim şansımdan olabilir ki benim gittiğim lise ortamı çok uçuk çok kaçıktı. Birbirleriyle çıkanlara anlam veremiyodum hatta. Yemin etmiştim 9. Sınıfta "asla okuldan biriyle birlikte olmayacağım" diye. Gel gör ki senin yaşıtların neler neler yapıyo. Abla nasihatinden çok arkadaşın olarak gör beni. Bak çocukta yaşıtımmış zaten. Erkekler geç olgunlaşır. Onu çok çok çok fazla iyi tanımalısın. Bi deneme süreci koy kendine. Çıkmaya başlayın ve nasıl gittiğini gör. Benim gibi erken yaşta bişeyler yaşamaya kalkma. Özellikle de okuldan ise. Laf olur, söz olur. Okula yayılır adın. Çok fazla da güvenme sakın. Dünyanın merkezi yapma onu ki bi yanlışını gördüğün de çok üzülmeyesin. Sakın ha kendini kaptırayım deme. Senin yaşındakiler neler yapıyo ki çevrenden de görüyosundur. Bunu buradan yazacak kadar düşünceli olman da senin ne kadar olgun biri olduğunu gösterir. Diğer uçuk arkadaşların gibi olma. Attığın her adımı düşün derim ben. Biz kadınlar öküzü kuş yaparız, aman unutma sakın bunu :-) Sabrın sonu selamet
nisanlanacakmisin bahsettigin kisiyle gercekten? :KK57:

hayırlısı olsun bu hayat senin 4 yaş normalde sorun değildir ama senin 15 olmandan ötürü sorun gibi görünüyor yinede çok istiyorsanız mutluysanız anlaşıyorsanız deneyin ;)

nisanlanacakmisin bahsettigin kisiyle gercekten? :KK57:
Ehehehe eveet ! Gerçekteeen ! O kadar çok inişler yaşadık ki... Çok fazla aldatılmama rağmen aşkıma yenik düşüp affettim. Hatta benimleyken başka bi ülkeden başka bi sevgili yaptı. O ülkeye gidip onunla görüşüp dudak dudağa fotoğraflar vs. Bunlar çok kötü şeyler ama gel gör ki yaşımdan kaynaklı olarak akıllı düşünemedim. Bırakamadım onu. Ama iyiki de bırakmamışım diyorum. Kimse inanamıyo. Herkes hala hata yaptığımı sanıyo fakat ilişkinin içerisinden biri olarak söylüyorum ki böyle bi düzelme, böyle bi sadıklık belki de çoğu ilişki de yoktur şuan. Öyle böyle düzelmedi yani. Adam oldu resmen. Bensiz yapamıyo vs. Ha eğer ileride böyle bişeyler yaşarsan veya yaşayanlar varsa onlara bi umut olabilirim. Veya ileri de bu yazdıklarımı hatırlayıp "yahu böyle bi kız vardı. Bunları yaşamıştı ama herşeyi atlatmışlardı" diye düşünüp (eğer içinde bi umut varsa veya düzeliceğine inanıyosan) sabır edersin. Bu hoş bişey değil aslında. Çekip gitmek gerekir normal de ama dediğim gibi sabır ettim ve şuan çok sorunsuz bi hayatım var. Eğer 16 veya 17 yaşında şuan ki aklıma sahip olsaydım hiç sabır etmez o acı dolu günleri yaşamazdım belki de. Ama pişman değilim. İleri ki hayatın için bi mesaj olsun buda sana (:

Ablacım, her şeyin bir yeri ve zamanı vardır derdi babam. Flört edebilirsin, birlikte bir yerlere gidebilirsin(sinema, kafe, yürüyüşe falan v.b..) ancak lütfen sana dokunmasına, masum öpücükler dışında öpmesine falan izin verme. O yaştaki bir çocuğun tam deli çağı ve senin saflığından faydalanmak isteyebilir. Bunu yapmayabilir de ama artık ortalık öyle kötü ki..Nasıl ifade edeceğimi de bilemedim şimdi sana.

Neyse..

Ve lütfen, kadınlar kulubunu fazla takip etme. Özellikle bu bölümü. 15 yaşındasın daha.

Görüldüğü üzere siteyi kaç yaşında çocuklar takip ediyor.
Saçma sapan paylaşımlar ve yorumlar yazan üyeler bunu dikkate alsın.

Ehehehe eveet ! Gerçekteeen ! O kadar çok inişler yaşadık ki... Çok fazla aldatılmama rağmen aşkıma yenik düşüp affettim. Hatta benimleyken başka bi ülkeden başka bi sevgili yaptı. O ülkeye gidip onunla görüşüp dudak dudağa fotoğraflar vs. Bunlar çok kötü şeyler ama gel gör ki yaşımdan kaynaklı olarak akıllı düşünemedim. Bırakamadım onu. Ama iyiki de bırakmamışım diyorum. Kimse inanamıyo. Herkes hala hata yaptığımı sanıyo fakat ilişkinin içerisinden biri olarak söylüyorum ki böyle bi düzelme, böyle bi sadıklık belki de çoğu ilişki de yoktur şuan. Öyle böyle düzelmedi yani. Adam oldu resmen. Bensiz yapamıyo vs. Ha eğer ileride böyle bişeyler yaşarsan veya yaşayanlar varsa onlara bi umut olabilirim. Veya ileri de bu yazdıklarımı hatırlayıp "yahu böyle bi kız vardı. Bunları yaşamıştı ama herşeyi atlatmışlardı" diye düşünüp (eğer içinde bi umut varsa veya düzeliceğine inanıyosan) sabır edersin. Bu hoş bişey değil aslında. Çekip gitmek gerekir normal de ama dediğim gibi sabır ettim ve şuan çok sorunsuz bi hayatım var. Eğer 16 veya 17 yaşında şuan ki aklıma sahip olsaydım hiç sabır etmez o acı dolu günleri yaşamazdım belki de. Ama pişman değilim. İleri ki hayatın için bi mesaj olsun buda sana :-)

Dilerim pişman da olmazsın...
Ama ne yazık ki ben bu tip şeylere olumlu bakamıyorum.
Çevremde aldatılmayı "bir seferlik" affedenlerin hepsi tekrar ve tekrar bunu yaşadı.
Geçmiş bir ilişkimde yaş da ufaktı üniversitede okurken affettim. Sonuç bir sene sonra yeni bir aldatılma oldu.
Netice de adam da bi kere affetti hep affeder modunda bir rahatlıkla yapmış bunu. Sende bunu kulağında tut bence yaşın ufak. Aldatmaların hepsi karakter meselesi. Kimi var aldatır gezer tozar, türlü bahane bulur buna. Kimi vardır dürüsttür bir kişi vardır hayatında, başkasından hoşlandıysa da önce ondan ayrılır.
Ki sizinki de dudağa fotolar, ayağına gitmeler fln. Bu bence aşk değil. Şimdi ben üç yıllık sevgilimi bir kadınla öyle görsem yok yani üç yıl değil beş yıl olsa midem almaz. Başkasına dokunmuş, öpmüş, beni ve gururumu hiçe sayanla olmaz.
Marifet gibi buradakilere akıl vermeyin bence. Cidden büyük bir iğrençlik bana göre.
Başkasını öpen adamla ne olursa olsun devam edebilmek büyük mide gerektir.
Ben burada bırakın bununla ilgili övünüp akıl vermeyi, yazmaya utanırım. Akıl vermeyi bırakın rahat rahat güle oynaya öpüştü diyemem yani. Çok tuhaf ve .... ne denir onu bile bilemedim. Iyy yani.

Bu arada konu sahibine diyebileceğim tek şey şu.
Dört beş yaş belki yirmiden sonra önemsiz oluyor, evet. Ama senin yaşında bu fark uçurum demek.
Kusura bakma lütfen ama 19 yaşında bir gencin daha reşit olmamış bir kızla sevgili olması bana hoş gelmiyor. Bu tip durumdaki erkeklere de bakışım ne yazık ki sağlıklı olmuyor bu nedenle lütfen dikkat et. Tek söyleyebileceğim şey bu sana.
Sen henüz çok küçüksün ve dikkatli ol yaş farkı çok ve sen reşit değilken o kazık kadar adam.

Dedim
Dilerim pişman da olmazsın...
Ama ne yazık ki ben bu tip şeylere olumlu bakamıyorum.
Çevremde aldatılmayı "bir seferlik" affedenlerin hepsi tekrar ve tekrar bunu yaşadı.
Geçmiş bir ilişkimde yaş da ufaktı üniversitede okurken affettim. Sonuç bir sene sonra yeni bir aldatılma oldu.
Netice de adam da bi kere affetti hep affeder modunda bir rahatlıkla yapmış bunu. Sende bunu kulağında tut bence yaşın ufak. Aldatmaların hepsi karakter meselesi. Kimi var aldatır gezer tozar, türlü bahane bulur buna. Kimi vardır dürüsttür bir kişi vardır hayatında, başkasından hoşlandıysa da önce ondan ayrılır.
Ki sizinki de dudağa fotolar, ayağına gitmeler fln. Bu bence aşk değil. Şimdi ben üç yıllık sevgilimi bir kadınla öyle görsem yok yani üç yıl değil beş yıl olsa midem almaz. Başkasına dokunmuş, öpmüş, beni ve gururumu hiçe sayanla olmaz.
Marifet gibi buradakilere akıl vermeyin bence. Cidden büyük bir iğrençlik bana göre.
Başkasını öpen adamla ne olursa olsun devam edebilmek büyük mide gerektir.
Ben burada bırakın bununla ilgili övünüp akıl vermeyi, yazmaya utanırım. Akıl vermeyi bırakın rahat rahat güle oynaya öpüştü diyemem yani. Çok tuhaf ve .... ne denir onu bile bilemedim. Iyy yani.
biliyorum. Orda da dedim ya güzel bişey değil diye. Ama bu çok eskiden olan bişeydi. Çocuktum, düşünemiyodum. Ki eğer şimdi ki aklım o zamanlar olsaydı hiiç düşünmeden bırakır giderdim. Onu da söyledim zaten. Ama çok hassas noktalar bunlar. Bazı aldatılanlar "bana geri dönsün, yine benim olsun" diye çok fazla üzülürler. Bende onlardan biriydim. Bu konuda söylemek istediğim şey bi ilişkide her zaman umut vardır. Biz bi buçuk iki senedir çok fazla mutluyuz. Artık onun da toy olduğundan kaynaklımıdır bilemem. Bi senelik ilişkimiz de fazlaca kötü şeyler yaşadım. Hatta ilk yorumumda da söylediğim gibi erkekler geç olgunlaşır. Hele ki herkesin gençken yaşadığı ilişkiden kaynaklı olarak bi aldatılma anısı vardır. Ben güle oynaya veya göğüsümü gere gere bunları yazmadım. 15 yaşındaydım oda 19du. Hemen "tamam seni affettim" olayı olmadı tabi. Deneme süreçleri, kabullenememeler vs ama işte 15-16 yaşlarında olmak ve ilişkiye başlamak böyle olsa gerek... Aynı hatalar yapılmamalı. O nedenle karşı taraf çok iyi tanınmalı. Yazım tarzım yüzümden "akıl verme" olarak algılandı sanırım ama orda iyi bişey olmadığını belirtmiştim

Ehehehe eveet ! Gerçekteeen ! O kadar çok inişler yaşadık ki... Çok fazla aldatılmama rağmen aşkıma yenik düşüp affettim. Hatta benimleyken başka bi ülkeden başka bi sevgili yaptı. O ülkeye gidip onunla görüşüp dudak dudağa fotoğraflar vs. Bunlar çok kötü şeyler ama gel gör ki yaşımdan kaynaklı olarak akıllı düşünemedim. Bırakamadım onu. Ama iyiki de bırakmamışım diyorum. Kimse inanamıyo. Herkes hala hata yaptığımı sanıyo fakat ilişkinin içerisinden biri olarak söylüyorum ki böyle bi düzelme, böyle bi sadıklık belki de çoğu ilişki de yoktur şuan. Öyle böyle düzelmedi yani. Adam oldu resmen. Bensiz yapamıyo vs. Ha eğer ileride böyle bişeyler yaşarsan veya yaşayanlar varsa onlara bi umut olabilirim. Veya ileri de bu yazdıklarımı hatırlayıp "yahu böyle bi kız vardı. Bunları yaşamıştı ama herşeyi atlatmışlardı" diye düşünüp (eğer içinde bi umut varsa veya düzeliceğine inanıyosan) sabır edersin. Bu hoş bişey değil aslında. Çekip gitmek gerekir normal de ama dediğim gibi sabır ettim ve şuan çok sorunsuz bi hayatım var. Eğer 16 veya 17 yaşında şuan ki aklıma sahip olsaydım hiç sabır etmez o acı dolu günleri yaşamazdım belki de. Ama pişman değilim. İleri ki hayatın için bi mesaj olsun buda sana :-)

Yazınızi resmen şöyle okudum:KK57::KK57::KK57:
Bide bu kizcagiza akıl vermissiniz herkes benim gibi şanslı olamayabilir demişsiniz yuhh ya sizin hayatınız kendi seçiminiz bişey diyemem ama bu küçük yaşta ki kıza nasıl böyle akıl verirsiniz sanki iyi biseymis gibi yapılanlar ayrıca sizde henuz çocukluktan çıkmış gibi gelmediniz bana bi garip verdiğiniz örnekler sizin gibi şanslı olmaz inşallah kizçe evet:KK53:

Back
X