15 yaşındayım hoşlandığım çocukla aramda 4 yas var

Ehehehe eveet ! Gerçekteeen ! O kadar çok inişler yaşadık ki... Çok fazla aldatılmama rağmen aşkıma yenik düşüp affettim. Hatta benimleyken başka bi ülkeden başka bi sevgili yaptı. O ülkeye gidip onunla görüşüp dudak dudağa fotoğraflar vs. Bunlar çok kötü şeyler ama gel gör ki yaşımdan kaynaklı olarak akıllı düşünemedim. Bırakamadım onu. Ama iyiki de bırakmamışım diyorum. Kimse inanamıyo. Herkes hala hata yaptığımı sanıyo fakat ilişkinin içerisinden biri olarak söylüyorum ki böyle bi düzelme, böyle bi sadıklık belki de çoğu ilişki de yoktur şuan. Öyle böyle düzelmedi yani. Adam oldu resmen. Bensiz yapamıyo vs. Ha eğer ileride böyle bişeyler yaşarsan veya yaşayanlar varsa onlara bi umut olabilirim. Veya ileri de bu yazdıklarımı hatırlayıp "yahu böyle bi kız vardı. Bunları yaşamıştı ama herşeyi atlatmışlardı" diye düşünüp (eğer içinde bi umut varsa veya düzeliceğine inanıyosan) sabır edersin. Bu hoş bişey değil aslında. Çekip gitmek gerekir normal de ama dediğim gibi sabır ettim ve şuan çok sorunsuz bi hayatım var. Eğer 16 veya 17 yaşında şuan ki aklıma sahip olsaydım hiç sabır etmez o acı dolu günleri yaşamazdım belki de. Ama pişman değilim. İleri ki hayatın için bi mesaj olsun buda sana (:
hic bi zaman buyuk konusmayi sevmem.. 25 yasindayim, yaklasik 1 yil once bosandim, gayet tecrubeliyim yani.. ve insanlarin degisecegine inanmayanlardanim.. bu da senin aklinin bi kosesinde bulunsun.. inşaAllah arkadasinin hatalari zamaninda yaşından kaynaklanmistir ve dilerim tekrarlamaz.. ;) sevgiler

Ehehehe eveet ! Gerçekteeen ! O kadar çok inişler yaşadık ki... Çok fazla aldatılmama rağmen aşkıma yenik düşüp affettim. Hatta benimleyken başka bi ülkeden başka bi sevgili yaptı. O ülkeye gidip onunla görüşüp dudak dudağa fotoğraflar vs. Bunlar çok kötü şeyler ama gel gör ki yaşımdan kaynaklı olarak akıllı düşünemedim. Bırakamadım onu. Ama iyiki de bırakmamışım diyorum. Kimse inanamıyo. Herkes hala hata yaptığımı sanıyo fakat ilişkinin içerisinden biri olarak söylüyorum ki böyle bi düzelme, böyle bi sadıklık belki de çoğu ilişki de yoktur şuan. Öyle böyle düzelmedi yani. Adam oldu resmen. Bensiz yapamıyo vs. Ha eğer ileride böyle bişeyler yaşarsan veya yaşayanlar varsa onlara bi umut olabilirim. Veya ileri de bu yazdıklarımı hatırlayıp "yahu böyle bi kız vardı. Bunları yaşamıştı ama herşeyi atlatmışlardı" diye düşünüp (eğer içinde bi umut varsa veya düzeliceğine inanıyosan) sabır edersin. Bu hoş bişey değil aslında. Çekip gitmek gerekir normal de ama dediğim gibi sabır ettim ve şuan çok sorunsuz bi hayatım var. Eğer 16 veya 17 yaşında şuan ki aklıma sahip olsaydım hiç sabır etmez o acı dolu günleri yaşamazdım belki de. Ama pişman değilim. İleri ki hayatın için bi mesaj olsun buda sana :-)
Ağzım açık okumamın iki sebebi var. Biri çok benzeri şeyler yaşamış olmamız. Bir diğeri ise bunu burada rahatça anlatabilmen. Şahsen ben çok daha fazla yaralanmıştım ve bunları burada yazmayı geçtim en yakınıma bile zar zor anlatabiliyorum. En azından bu konunun altına yazmasaydın.

Ben buralarda yeniyim :D ilk yorumumu yapıcam şimdi. Ben de aynı şekilde 16 yaşındaydım ve 19 yaşındaydı erkek arkadaşım. Senin yaşın küçük olduğundan problemler çok daha büyük oluyo. Sen daha reşit değilsin ve erkek arkadaşın tam hınzır zamanlarında olmuş oluyo. Çok fazla canını yakabilir. Bence aceleci olma. Yara alarak bi ilişkiye devam etmektense mutlu bi' şekilde sürdür ilişkini. Yaşayanlar olarak, yaşadıklarımızı yaşamaman için buradayız :D dikkatli ol kuzuuum <3

Güzel kızım, aklı başında bir genç kıza benziyorsun. Birinden hoşlanmak, kalbinin atışının hızlanması çok hoş bir şeydir. Belki bana kızacaksın ama yaşın henüz çok genç. Hoşlandığın genç gerçekten iyi biri olabilir, senin yaşının küçüklüğünü dikkate alarak buna uygun davranabilir. Bunun tam tersi de mümkün. Sana düşünceli davranıyormuş gibi yaklaşıp tecrübesizliğinden faydalanmak isteyebilir. Olur da onunla çıkmaya karar verirsen önce kafanda çizgilerini belirle ve ne olursa olsun bu çizgileri ne sen aş, ne de onun aşmasına izin ver. Evlenmek için olsun, cinsel birliktelik için olsun belirli bir yaşın beklenmesinin bir sebebi var. Verdiğin kararların senin kendi isteğin olmasına dikkat et. 15 yaşındaki davranışlarının sonuçlarıyla senin 25, 35, 45 yaşlarındaki halinin yaşamak zorunda kalacağını unutma.
Ayy ne tatli bir cevap yazmışsınız. Cidden bayıldım bu cevaba. Ilerde kizima aynı şeyleri söyleyeceğim inşallah

Bence küçüksün oda buyuk
Ama çok hoşlandıysan denemelisin
Ama dikkat etmekte fayda var

Bir de şu yönü var olayin, şuan heyecanlarini ve diger duygularini fazlasiyla yasayacagin icin, derslere konsantre olmani da etkileyebilir. Bari once liseyi bitirin yahu.

Ehehehe eveet ! Gerçekteeen ! O kadar çok inişler yaşadık ki... Çok fazla aldatılmama rağmen aşkıma yenik düşüp affettim. Hatta benimleyken başka bi ülkeden başka bi sevgili yaptı. O ülkeye gidip onunla görüşüp dudak dudağa fotoğraflar vs. Bunlar çok kötü şeyler ama gel gör ki yaşımdan kaynaklı olarak akıllı düşünemedim. Bırakamadım onu. Ama iyiki de bırakmamışım diyorum. Kimse inanamıyo. Herkes hala hata yaptığımı sanıyo fakat ilişkinin içerisinden biri olarak söylüyorum ki böyle bi düzelme, böyle bi sadıklık belki de çoğu ilişki de yoktur şuan. Öyle böyle düzelmedi yani. Adam oldu resmen. Bensiz yapamıyo vs. Ha eğer ileride böyle bişeyler yaşarsan veya yaşayanlar varsa onlara bi umut olabilirim. Veya ileri de bu yazdıklarımı hatırlayıp "yahu böyle bi kız vardı. Bunları yaşamıştı ama herşeyi atlatmışlardı" diye düşünüp (eğer içinde bi umut varsa veya düzeliceğine inanıyosan) sabır edersin. Bu hoş bişey değil aslında. Çekip gitmek gerekir normal de ama dediğim gibi sabır ettim ve şuan çok sorunsuz bi hayatım var. Eğer 16 veya 17 yaşında şuan ki aklıma sahip olsaydım hiç sabır etmez o acı dolu günleri yaşamazdım belki de. Ama pişman değilim. İleri ki hayatın için bi mesaj olsun buda sana :-)
:KK57:
Bir de güle oynaya yazmışsınız bütün bunları. Ne diyeyim, Allah içinize sindirsin.

Ayrıca henüz 19 yaşındasınız, burada size cevap yazan çoğu insan sizden büyük. Dolayısıyla ben çoğu kişinin defalarca aldatılıp, beraberken diğer kadınla dudak dudağa fotoğraflarını bile görseniz ayrılmayın bak sonra mutlu oluyorsunuz şeklinde bir akıl vermeyi kabul edeceğini sanmıyorum.

Sevgilinin başı ağrıyabilir. :KK14:18 yaşından küçük kızla ilişki yaşamak suçtur. Ailen öğrenip şikayetçi olsa cinsel istismar çocuk istismarı vs. yüzünden dosya açarlar.Ben 18 yaşından büyük bi erkek olsam 18 yaşından küçük kız görünce yolumu değiştirirdim şahsen. Eşim çocuk şubede polis ve o kadar çok olay var ki böyle. Birşey yaşanmış olmasa bile sarılmak vs. dokunmak bile istismar sayılıyor. İşler ilerleyince aile gelip şikayetçi oluyor ya da kavga ediyorlar kız şikayetçi oluyor sonra o şikayet geri alınsa bile dava devam ediyor.Sana değil de erkek arkadaşındaki cesarete şaşırdım. :KK14:

O hic dusunmuyor bu yas farkini ben de uzerinde cok takilinca kendimi cocukca mi davraniyorum acaba belki de normaldir falan diyorum ama sorun benim 15 olmam bazen konusurken soguk davraniyorum hatta her zaman bunu yapiyorum diyebilirim ondan gerçekten hoslanmama ragmen onun resit olmasi rahat yasamasi beni her zaman rahatsz etti surekli -buna iliski denir mi bilmiyorum ama- iliskimiz hakkında konusmaya calisiyorum benim 15 yasinda oldugumu söylüyorum ona ama hep beni bu durum rahatsiz etmiyor falan diyo ve benimle ciddi dusundugunu soyledi ya sizinde dediginiz gibi benimle ne kadar ciddi düşünebilir sevdiğim insanla aylarca konusuyorum ama mutsuzum sirf bu yüzden o da ona karsi hep soguk olmamdan sikayetci ama napabilirim ki ona tam anlamiyla guvenmiyorum hatta ona 1 ay önce konusmamamiz gerektigini soyledim ama nasil olduğunu anlamadan bi baktim bi sekilde tekrar konusmaya baslamisiz
Oh be sanirim icimi döktüm benden yasca buyuk kisilerden tavsiyeler almak rahatlatti

daha çok küçüksün konuş bence ama arkadaş olarak
çünkü ilerde ardına bakıp zamanını boşuna geçirdiğin insanları görünce insan üzülüyor
hele de bu sevgililik olayları varya izin vermedi verdi yok sevgilim için şuraya gitmedim o buraya gitmedi şunu giydirmedi falan filan en sevmediğim şeylerde bunlar
çünkü bizim gençliğimiz küçük bile olsa olayı hemen ciddiye aldığı için birbirleri üzerinde karı koca gibi (hatta daha fazla) karışma hakları olduklarına inanıyor.
Hic bir zaman bana karismasina izin vermedim :110:

insana fazla geliyor
ben de aynı süreçten geçtim
ben 15 o 20 yaşındaydık tanıştığımızda
kimseye söyleyemedim kocaman adam küçücük kızla ne işi olur derler diye
ben de öyle düşünüyodum zaten :)
şimdi 25 e 30 yaşlarında evliyiz :)
yaş farkı aramızda hiç sorun olmadı
ben çocuk ruhlu ama olgun düşünceliyimdir
eşim de ağır görünen deli dolu espirili bi insan
yuvarlanıp gidiyoruz
Oha gercekten mi nasil basardin bunu :KK57:

Ablacım, her şeyin bir yeri ve zamanı vardır derdi babam. Flört edebilirsin, birlikte bir yerlere gidebilirsin(sinema, kafe, yürüyüşe falan v.b..) ancak lütfen sana dokunmasına, masum öpücükler dışında öpmesine falan izin verme. O yaştaki bir çocuğun tam deli çağı ve senin saflığından faydalanmak isteyebilir. Bunu yapmayabilir de ama artık ortalık öyle kötü ki..Nasıl ifade edeceğimi de bilemedim şimdi sana.

Neyse..

Ve lütfen, kadınlar kulubunu fazla takip etme. Özellikle bu bölümü. 15 yaşındasın daha.

Görüldüğü üzere siteyi kaç yaşında çocuklar takip ediyor.
Saçma sapan paylaşımlar ve yorumlar yazan üyeler bunu dikkate alsın.

Ben bu konuyu yazmak icin buraya geldim normal de buraya ait oldugumu pek düşünmüyorum tabi evet ama internette cok aradim boyle bi durum bulamayinca yazmak zorunda hissettim kendimi

Okuyunca pes yani dedim.. 19 yasinda ki halimi düsününce ne kadar cahilmisim o zamanlar diyordum ta ki senin bu yorumunu okuyuncaya kadar. Sen zir cahilmissin be kuzum.. Bide öneride bulunmussun ya. Umarim ilerde pisman olmassin ve bu yazdiklarinin tam tersini düsünmessin.

Bende senin yaşındayım ve 19 yaşında biriyle asla çıkmam.çocuk da sübyancı mı ne 4 yaş var arada.19 yaş ve 15 yaş.çok saçma bence yetişkin olsanız o başka ama bana olmaz gibi geldi

Merhaba yeni 10. Sınıfa gectim 9. Sınıfın başlarında birisinin benimle ilgilendiğini fark etmiştim ama yasimdan buyuk gostrrdigim icin benimle ilgilendini dusundum ciddi olduğunu hic düşünmüyordum lise son sinif ogrencisi ama 19 yasinda açıkçası biraz cekindim tabi benimle dalga gectigini hatta sapik olduğunu bile dusundum 1 ay falan rahatsiz etmedi beni ama sonra ocak ayind bana tanimadigim bi numaradan mesaj geldi sonra okuldan o oldugunu falan söyledi biraz bahsedince kendinden hatirladim konusmaya basladik.Konusmak gerçekten istemedim hem yas farkindan ve benim daha once hic erkek arkadasim olmadi Benimle mesafeli konusmasi dikkatimi cok cekti cunku rahat insanlari pek sevmiyorum bu da hosuma gitti benim neyse iste konusmaya devam ettik ve ağustos ayindayiz hala konusuyoruz (tabi arada kavga ettigimiz zamanlar oldu ama dayanamayip birbirimzie tekrar mesaj attik) çıkmadan benimle konuşmaya devam etti ve sıkılmadi bu yas farki önceden fazla gelirken simdi pek bisey ifade etmiyor ama cevremdeki herkes uzak durmam gerektigini hala söylüyor ne yapicagimi nasil davranicagimi gerçekten bilmiyorum ikimizde birbirimize acildik ama kendimi cikicak kadar cesur hissetmiyorum ve sanırım ilk defa birinden bu kadar cok hoslandim lutfen dusuncelerinizden bahseder misiniz yardim istiyorum
Yavrucum 15 yaşındasin . Otur okulunu oku. Sevgili olayları için cok erken. Ayrica kadinlarkulubu degilmi burasi. Senin yasin cok kucuk buralar icin . Neti usulca kapat ve dersler baslicak kitap basina test çöz

Back
X