15 yasındayken okul hayatım bitiyor

Canım tıpa tıpına senin yaşadıklarını aynen bende yaşadım benim babamda aynı senin baban gibi düşünüyordu ve aynen senin yaşındaydım suan 18 yaşındayım.Orta okul bitince kuran kursuna verildim ve kapandım şuan açıkögretimden okuyorum diyecek bişeyim yok bu konuda,ozamanda elimden birşey gelmemişti sadece yalnız olmadığını bilmeni istedim

baban dini bu kadar onemsiyorsa, dinde asla baski olmadiginida bilmesi lazim!!!

çok güsel söylemişssin arkadasım dinde zorlama yokdur kişi içinden ne geçiyorsa onu yapar herkesin günahı sevabı kendinedir baban seni böle zorlayarak kendince sevaba girdiğiniş düşünüyosa yazık onun düşüncesine ne diyim

aynen

ortulu bi bayan nasil zorla basi actirilamazsa, basi acik bi bayanda zorla kapatilamaz..
bu tur olaylar yuzunden, butun ortululer sanki baski altindaymis gibi gozukuyor..

etrafinda mutlaka dinini iyi bilen birileri vardir bu hoca fln olabilir, bi babanla konusmasini istersen belki yarari olabilir...

tekrar soyluyorum dinde zorlama yokk, zorla ortunen biri dinden sogur, oysa ortunmenin amaci bu degildir...

hersey alistira alistira olmali, kuran bile yavas yavas, parca parca indi dimi....

ortulu degilim ama hic kotu bisey gibi gormedim karsi da degilim ama bu bilincsiz aileler yok mu.....

Son düzenleme:

etrafinda mutlaka dinini iyi bilen birileri vardir bu hoca fln olabilir, bi babanla konusmasini istersen belki yarari olabilir...

arkadaşa ben de katılıyorum,sözü geçer,bilgili bir din adamıyla görüşüp ona babanla konuşmasını rica edebilirsin.o da babana kimsenin kimseye bu konuda baskı yapamayacağını anlatır.öğretmenlerinle de konuşabilirsin ama onlar babanla konuşmak için değil,eğitimini devam ettirmeni sağlayacak kuruluşlar konusunda yardımcı olmalılar sana.baban bu tür düşüncelere sahipse,siz ne anlarsınız düşüncesinde olacaktır ve onları da dinlemeyecektir çünkü.

ayrıca akrabalarının yanında okuma fikrini da kafandan çıakr bence canım,çünkü herkesin bir hayatı,bir düzeni var.başlarda laylaylom olur ama sonra çok zorluk yaşarsın diye düşünüyorum..

umarım her şey gönlünce olur

yorumlarınız icin hepinize tesekkurler .okul konusu evde bi daha acılmadı annem baban ne isterse yapar
diyor .sanırım okuldan almıcak ama su an bana uveymisim gibi davranıyor okul harclıgı bile vermiyor .bu arada interente cok sık giremiyorum bilgisayar babamın oldugu icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…