15 yıldan sonra aldatılmak

Severek evlendiğim eşim 2 yıl önce eve gelmemeye başladı.Surekli yalanlar hikayeler..defalrca konuşmaya çalıştım, beni hiç salllamadi.Başkası mı var diye sordum Evladımız üzerine yeminler etti.1 yıl önce beni aldattığına emin olup boşanmak istedim.Ki o hala inkar ediyordu.Önce anlaştık boşanmak için, sonra ben vazgeçtim dedi.Davalar açtı kızımın velayetini almak istedi.Yetmedi tazminat davasi açtı türlü iftiralarla.Bu süreçte beni aldattığı o..unun kim olduğu ile ilgilenmedim.Sonucta beni aldatmısti ve kiminle olduğu farketmiyordu.2 ay kadar önce birden iyi role bürünüp anlaşmali boşanmayi kabul etti.Arkasindan bişey çıkacağını bile bile boşandım.Rezilliklerinden ve ondan kurtulmak istedim.Bosanmamizdan 1 ay sonra beni aldattığı o..u ile evlendi.Tüm ailesini arkasina alıp gümüş tepsilerle istemeye gitti öncesinde de.Kadin çok zengin, ama çirkin ve benden yaşlı.
Gururum, kalbim, ruhum, hayata, iyiliğe olan inancım kırıldı.15 yılımı verdiğim , yillarca çalışmadigi halde benim çalışıp baktığım,sevdiğim, güvendiğim adam bana hayatımın kazığını attı.Beni ve çocuğumuzu para için sattı.Buraya niye yazdım bilmiyorum.Ama birileri beni duysun istedim.Canim çok acıyor ama ben evladım için güçlü durmak zorundayım.Nasil devam ederim bilmiyorum.Ama yaomak zorundayim.Iyi ki boşanmışım böyle rezil bir adamdan kurtulmuşum tesellisi yetmiyor.Siz söyleyin bu acı nasil geçer?
Ben sana bir şey diyim mi sen neden üzülüyorsun ki? Senin verilmiş sadakan varmış kurtarmışsın kendini. Bence şükür namazı kıl. Ve helal olsun yaptığı pisliğe karşılık kararının arkasında durmuş ve ayrılmışsın. Yiyici bir tip ki evlendiği kişiyi de yemek için almış. Yanı bunu hayat felsefesi yapmış adam. Sen bundan sonra neler yaparsın kendine ne güzellikler katarsın ona bak. Bugün geri gelmez, eğlen, gül, kendini keşfet, kendini tanı. Kendinle ilgili güzel şeyler yap bundan sonrali hayatın sana hep güzellikler getirsin. Çocugunla güzel anılar biriktirin. Onurlu ve güçlü hayatınızda bol bol mutluluk sizin olsun (amin) dualarım sizinle

Ya bu adamla 15 seneniz daha geçseydi ve hep aklınızın köşesinde "boşansaydım hayatım nasıl olurdu acaba?" sorusu olsaydı? Daha taze olduğu için canınız çok yanıyor biraz geçsin sırtımdaki kamburdan kurtuldum diyeceksiniz. Tabii ki üzülecek bir durum 15 senelik bir emek ama zararın neresinden dönerseniz kar. Bırakın o pis herifle elin kart kadını uğraşsın.

Severek evlendiğim eşim 2 yıl önce eve gelmemeye başladı.Surekli yalanlar hikayeler..defalrca konuşmaya çalıştım, beni hiç salllamadi.Başkası mı var diye sordum Evladımız üzerine yeminler etti.1 yıl önce beni aldattığına emin olup boşanmak istedim.Ki o hala inkar ediyordu.Önce anlaştık boşanmak için, sonra ben vazgeçtim dedi.Davalar açtı kızımın velayetini almak istedi.Yetmedi tazminat davasi açtı türlü iftiralarla.Bu süreçte beni aldattığı o..unun kim olduğu ile ilgilenmedim.Sonucta beni aldatmısti ve kiminle olduğu farketmiyordu.2 ay kadar önce birden iyi role bürünüp anlaşmali boşanmayi kabul etti.Arkasindan bişey çıkacağını bile bile boşandım.Rezilliklerinden ve ondan kurtulmak istedim.Bosanmamizdan 1 ay sonra beni aldattığı o..u ile evlendi.Tüm ailesini arkasina alıp gümüş tepsilerle istemeye gitti öncesinde de.Kadin çok zengin, ama çirkin ve benden yaşlı.
Gururum, kalbim, ruhum, hayata, iyiliğe olan inancım kırıldı.15 yılımı verdiğim , yillarca çalışmadigi halde benim çalışıp baktığım,sevdiğim, güvendiğim adam bana hayatımın kazığını attı.Beni ve çocuğumuzu para için sattı.Buraya niye yazdım bilmiyorum.Ama birileri beni duysun istedim.Canim çok acıyor ama ben evladım için güçlü durmak zorundayım.Nasil devam ederim bilmiyorum.Ama yaomak zorundayim.Iyi ki boşanmışım böyle rezil bir adamdan kurtulmuşum tesellisi yetmiyor.Siz söyleyin bu acı nasil geçer?
Adama zırnık koklatmadan boşandıysanız tebriklerimi sunarım size. Allahından bulsun ne denir ki başka. Böyle asalak yaşayan insanlar emeğe değil daha fazla sömürülebilir olana bakıyor maalesef. Kurtulduğunuza sevinin. Zararın neresinden dönülse kardır. Bundan sonra ensenizde bir asalak yok, evladınızla mutlu olmaya bakın. Karşınıza hep güzel insanlar çıksın inşallah.

Zamanla birgün bakicaksiniz şimdiki kadar acitmicak , belki zor olucak ama alışıcaksınız bende boşanmış biriyim yaşadıklarım hala aklıma gelince buruklasiyorum ama ilk zamanlarda aklımı kaçıracak gibiydim sizde alışıcaksınız zamana ve ilahi adalete bırakın .

Boşanma isteyerekte olsa istemeyerekte olsa psikolojik açıdan çok sarsıcı , benimde daha davam görülmedi ama fiilen ayriyiz.Ilk gunler o kadar zor gecti ki ama zamanla hafifliyor tabi ara ara yükseliyorum halen orasi ayri:) Ama beni kendi gibi bi pislikten kurtardigi icin şükür edicek kıvama gelmeye başlıyorum sizde gelirsiniz.Aldatmak onun karaktesizliği bu aldiklari ah ile nasil yasarlar orasi ayri tabi :) ama unutmayin ki karma bi döngüdür ve yaşattigini yaşamadan ölmez kimse

Kurtulduğunuz için sadaka verin. Hicte üzülmeyin hic kimse sizden kıymetli degil. Evladinizla mutlu olun. Zamanla alisirsiniz sabredin. Hayat tecrübesi olmuş, inşallah güzel insanlar çıkar karsiniza vakti zamani geldiginde ❣️

Bu kadar fedakarlık yapıp mutlu olanı hiç görmedim. Olamaz da zaten.

Sizden yaşlı olmasına gerek yok ki. Onun kriteri sizden zengin olmasıymış ve olmuş.

Yaşamanız gerekiyordu ve yaşadınız. Bu defteri kapatıp rafa kaldırmanızı tavsiye ederim. Yeni sayfa açın ve geçmişi serbest bırakın. Kendinizi yemenizin size bir faydası yok. Büyük zararı var.

Eski kocaniz bulduysa birini sizde toparlanin ve yeni asklara yelken acin. Calisan kazan cocuguyla mutlu bir kadin olun once. Hayattan ne isterseniz o gelir onunuze. Kin nefret umutsuzluk aci intikam bunlar yorar sizi, sagliginizi bozar. Tasimayin atin gitsin. Onlarin yerine sevgi ask mutluluk bunlari tasiyin

Zamana ihtiyacın var ,acını dibine kadar yasa yaşa ki daha hızlı kurtulasin,Allah kurtarmış şimdi iyileşme vakti

Evlendikten sonra işsiz kaldı,is bulamadı vs.iyi günde kötü günde diyerek baktim.
Kadınin çirkin ve yaşlı olmasi kendimi daha kötü hissettirdi, duygumu paylaştım.
Önceden boşanma süreci olmadi.O bosanmak istemeyince süreç uzun sürdü.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için🙏
Ben genç ve güzel olsa kötü hissederdim :) dusuncelerinizi duzeltmeye burdan baslayin :D gayet de bi jigolodan kurtulmussunuz. O manyak kadinin ne garezi var sana da davetiye yolluyor? Millet delirmiş yahu.

Ben genç ve güzel olsa kötü hissederdim :) dusuncelerinizi duzeltmeye burdan baslayin :D gayet de bi jigolodan kurtulmussunuz. O manyak kadinin ne garezi var sana da davetiye yolluyor? Millet delirmiş yahu.
Savaş kazanmış komutan edasıyla davetiye yolladi evet Kadının en büyük başarısı kocamı bosatıp evlenmek oldu çünkü.Hamile kalincada ultrason fotosu atar diye bekliyorum.Allah belasını versin demekden başka birsey gelmiyor elden

Savaş kazanmış komutan edasıyla davetiye yolladi evet Kadının en büyük başarısı kocamı bosatıp evlenmek oldu çünkü.Hamile kalincada ultrason fotosu atar diye bekliyorum.Allah belasını versin demekden başka birsey gelmiyor elden
Dikkat etsin daha büyük teklifle gelen olmasın yeni oyuncağına pardon kocasına.

Sırtınızda ki kamburdan kurtulmuşsunuz. Şimdi öfkeli,kırgın ,kızgın olmanız o kadar doğal ki. Eski kocanıza da o evli erkekle beraber olan kadına da öfkeli olmanız saydırmanız çoook çook normal. Kocanız kendi layığını bulmuş,size layık değilmiş öyle düşünün.
Bu duygularınızı yaşamanız gerekiyor bu da bir süreç. Sonra kabullenme ve rahatlama gelecek.
Allah bundan sonra ki hayatınızı huzurlu, hayırlı etsin.

Ne kadar zavallı buradan hesap edin yazık genç erkek buldum diye seviniyor kendince.

Bir erkek için sürekli fedakarlık yapmak, camış gibi yatarken onun her şeyini karşılamak (eminim o çalışmazken siz hem iş hem ev her şeye yetişmeye çalıştınız), sürekli alttan almak maalesef bu sonucu doğuruyor. Tam olarak ne oluyor bilmiyorum, ama bildiğim bir şey var ki eğer bir fedakarlık yapılacaksa bu iki taraflı olmalı. Minnet edipte benim koca yürekli bir karım var demiyorlar.
Aslında bu tüm ilişkiler için geçerli. Biraz da o kadını (izin verirse) yer sonra yoluna bakar.

Bundan sonra önce kendinizi düşünmeyi öğrenirseniz böyle büyük yaralar almazsınız🙏🏻

Olmuş bitmiş bir şey için kendini asla yıpratma, çünkü elinden hiçbir şey gelmeyecek. Geçmişi arkanda bırakıp, kendin ve kızın için geleceğe umutla, emin adımlarla yürümeye bak.

Yaşlıysa zaten hamile falan kalamaz, ruh hastası bir insanmış, eski eşiniz de tam bir jigolo!

Back
X