15 yıldan sonra aldatılmak

Hayattan '' suçsuz alacaklı'' olmak kadar güzel birşey yok bence. Sizde öylesiniz hem suçsuz hem alacaklı. O ise suçlu ve boynuna vebal dolanmış kişi. Sizin çok güzel sevdiğiniz sevildiğiniz onun ise yerleri mutsuzluktan yaladığı günler muhakkak ki gelecek. Bir an önce enerjiyi ondan çekmeye bakın ki kısmetleriniz nasipleriniz açılsın- bunu ilişki bazında anlamayın lütfen bu nasip bazen bol paralı bir iş veya iyi bir çevredir ama inşallah kıymetinizi bilen bir erkekle gelir.

Ben genç ve güzel olsa kötü hissederdim :) dusuncelerinizi duzeltmeye burdan baslayin :D gayet de bi jigolodan kurtulmussunuz. O manyak kadinin ne garezi var sana da davetiye yolluyor? Millet delirmiş yahu.
Bilmiyorum hangisi daha kotu 😐genc guzel olmasi mi, yasli cirkin olmasi mi?!

Insanin hissedecegi sey: ihanet.. haricinde nankor es.. yine iyilikler cezasiz kalmamis

Ahh ya çok üzücü çok 😥 ama nerede fedakar bir kadın hikayesi duysam devamında nankör bir koca muhakkak oluyor. Artık kendi evliligimde fedakarlık yapmaya korkar oldum.
Ne denir ki... Allah belasını versin.
Fazla fedakarlık daima fazla vefasızlık getirir. Hiçkimseye geri ödemesi olamayacak kadar büyük fedakarlıklar yapmayın. Evladınıza bile.

Son olarak; erkekler kadınlar gibi değildir. Ne kadar iyilik yaparsaniz o kadar "ben buna değerim" diye düşünür. Hiç-bir zaman alttan almaz hep daha yüksekten ister. Talepler, siz verdikçe daha yükselir. Günün birinde taleplerine karşılık veremediğiniz kadar yükseğe çıkar. Ve bu noktada o sizi terk eder. Bunu unutmayın.

5 senedir sevdiğim adamla evliyim. Ve babam da dâhil bütün erkeklerin bencil ve nankör olduğunu düşünüyorum.

Bir erkek için sürekli fedakarlık yapmak, camış gibi yatarken onun her şeyini karşılamak (eminim o çalışmazken siz hem iş hem ev her şeye yetişmeye çalıştınız), sürekli alttan almak maalesef bu sonucu doğuruyor. Tam olarak ne oluyor bilmiyorum, ama bildiğim bir şey var ki eğer bir fedakarlık yapılacaksa bu iki taraflı olmalı. Minnet edipte benim koca yürekli bir karım var demiyorlar.
Aslında bu tüm ilişkiler için geçerli. Biraz da o kadını (izin verirse) yer sonra yoluna bakar.
Bundan sonra önce kendinizi düşünmeyi öğrenirseniz böyle büyük yaralar almazsınız🙏🏻
Kör gözü açılınca önce bastonunu kırarmış
Adama zırnık koklatmadan boşandıysanız tebriklerimi sunarım size. Allahından bulsun ne denir ki başka. Böyle asalak yaşayan insanlar emeğe değil daha fazla sömürülebilir olana bakıyor maalesef. Kurtulduğunuza sevinin. Zararın neresinden dönülse kardır. Bundan sonra ensenizde bir asalak yok, evladınızla mutlu olmaya bakın. Karşınıza hep güzel insanlar çıksın inşallah.
Kendi emeğimi ve kızımın hakkını yedirmedim.O..usuyla evlenebilmek için kabul etti.

Severek evlendiğim eşim 2 yıl önce eve gelmemeye başladı.Surekli yalanlar hikayeler..defalrca konuşmaya çalıştım, beni hiç salllamadi.Başkası mı var diye sordum Evladımız üzerine yeminler etti.1 yıl önce beni aldattığına emin olup boşanmak istedim.Ki o hala inkar ediyordu.Önce anlaştık boşanmak için, sonra ben vazgeçtim dedi.Davalar açtı kızımın velayetini almak istedi.Yetmedi tazminat davasi açtı türlü iftiralarla.Bu süreçte beni aldattığı o..unun kim olduğu ile ilgilenmedim.Sonucta beni aldatmısti ve kiminle olduğu farketmiyordu.2 ay kadar önce birden iyi role bürünüp anlaşmali boşanmayi kabul etti.Arkasindan bişey çıkacağını bile bile boşandım.Rezilliklerinden ve ondan kurtulmak istedim.Bosanmamizdan 1 ay sonra beni aldattığı o..u ile evlendi.Tüm ailesini arkasina alıp gümüş tepsilerle istemeye gitti öncesinde de.Kadin çok zengin, ama çirkin ve benden yaşlı.
Gururum, kalbim, ruhum, hayata, iyiliğe olan inancım kırıldı.15 yılımı verdiğim , yillarca çalışmadigi halde benim çalışıp baktığım,sevdiğim, güvendiğim adam bana hayatımın kazığını attı.Beni ve çocuğumuzu para için sattı.Buraya niye yazdım bilmiyorum.Ama birileri beni duysun istedim.Canim çok acıyor ama ben evladım için güçlü durmak zorundayım.Nasil devam ederim bilmiyorum.Ama yaomak zorundayim.Iyi ki boşanmışım böyle rezil bir adamdan kurtulmuşum tesellisi yetmiyor.Siz söyleyin bu acı nasil geçer?
Hayatınızdan bir paraziti atmışsınız, bırakın kime yapışıyorsa yapışsın. İlahi adalet yerini bulur elbet. Bu süreçte kendinizle ilgilenin kafanızı dağıtacak birşeyler yapın ve o adamdan haber alacağınız herkesten uzak durun

Hayatınızdan bir paraziti atmışsınız, bırakın kime yapışıyorsa yapışsın. İlahi adalet yerini bulur elbet. Bu süreçte kendinizle ilgilenin kafanızı dağıtacak birşeyler yapın ve o adamdan haber alacağınız herkesten uzak durun
Allah a havale ettim bekliyorum sadece.Ama ortak çocuk olunca ve rahat birakmayinca malesef herseyden haber oluyor.Kendimi kızıma ve işime verdim kafayi dagitmaya çalışıyorum.Ama yaşadıklarım çok ağır geldi ve toparlanmak kolay olmuyor malesef.
Evli mutlu zaten çocuk haberini de verir yakında.Hayat diyelim

Teşekkür ederim

Severek evlendiğim eşim 2 yıl önce eve gelmemeye başladı.Surekli yalanlar hikayeler..defalrca konuşmaya çalıştım, beni hiç salllamadi.Başkası mı var diye sordum Evladımız üzerine yeminler etti.1 yıl önce beni aldattığına emin olup boşanmak istedim.Ki o hala inkar ediyordu.Önce anlaştık boşanmak için, sonra ben vazgeçtim dedi.Davalar açtı kızımın velayetini almak istedi.Yetmedi tazminat davasi açtı türlü iftiralarla.Bu süreçte beni aldattığı o..unun kim olduğu ile ilgilenmedim.Sonucta beni aldatmısti ve kiminle olduğu farketmiyordu.2 ay kadar önce birden iyi role bürünüp anlaşmali boşanmayi kabul etti.Arkasindan bişey çıkacağını bile bile boşandım.Rezilliklerinden ve ondan kurtulmak istedim.Bosanmamizdan 1 ay sonra beni aldattığı o..u ile evlendi.Tüm ailesini arkasina alıp gümüş tepsilerle istemeye gitti öncesinde de.Kadin çok zengin, ama çirkin ve benden yaşlı.
Gururum, kalbim, ruhum, hayata, iyiliğe olan inancım kırıldı.15 yılımı verdiğim , yillarca çalışmadigi halde benim çalışıp baktığım,sevdiğim, güvendiğim adam bana hayatımın kazığını attı.Beni ve çocuğumuzu para için sattı.Buraya niye yazdım bilmiyorum.Ama birileri beni duysun istedim.Canim çok acıyor ama ben evladım için güçlü durmak zorundayım.Nasil devam ederim bilmiyorum.Ama yaomak zorundayim.Iyi ki boşanmışım böyle rezil bir adamdan kurtulmuşum tesellisi yetmiyor.Siz söyleyin bu acı nasil geçer?
Eniştem de ablamı aldattı ve boşandılar fakat o kadınla evlenemedi çünkü hapse girdi, yakın bir akrabamız eşini aldattı yetmedi diğer kadınla evlendi ve sonra ondan da sıkıldı eski eşinin etrafında dolanmaya başladı, fakat çok geç dmi. Emin olun ki aldatan tekrar aldatır. Şu an o kadın mutlu gibi görünse bile eşiniz denen adam bir süre sonra ondan da sıkılacak hatta belki eski günlerini ozleyecek. Ben bugüne kadar haksızlık yapan bir çok kişinin sonrasında yasadiklarini gördüm. Sadece Allah' in adaletine güvenin. Derler ya " yuva yıkanın yuvası olmaz" bı soze tüm kalbimle inaniyorum. Bilakis boşanma ile sonuçlanmasa dahi kendi iclerindeki boğuşma, huzursuzluk onlara yetecektir. Lütfen kendinizi toparlayın. Mutlu olacağınız şeyler yapın , ozguveninizi daha da arttırın. Ve yeniden başlayın bu sefer daha emin ve sağlam adımlarla.

Teyzeyle evlenmiş adam daha ne olabilir?
bence konu sahibi olan eşinin kuru maaşına talim edeceğine zengin sponsor yapmış adam kendine
yeni eşinin gelirini de bulabildiği çıtır güzel kimi bulursa onunla yemezse ben de bir şey bilmiyorum

bu kadın da boşasa bile ne olacak adam zaten çalışmıyormuş nafaka bile ödemez...

Allah a havale ettim bekliyorum sadece.Ama ortak çocuk olunca ve rahat birakmayinca malesef herseyden haber oluyor.Kendimi kızıma ve işime verdim kafayi dagitmaya çalışıyorum.Ama yaşadıklarım çok ağır geldi ve toparlanmak kolay olmuyor malesef.
Evli mutlu zaten çocuk haberini de verir yakında.Hayat diyelim

Teşekkür ederim
Kolay olmaz elbet, acınızı yaşayacaksınız ama geçecek. Önemli olan bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmak. Sadece ev ve iş arasında da gidip gelmeyin size iyi gelecek şeyler yapmaya çalışın

Gururum, kalbim, ruhum, hayata, iyiliğe olan inancım kırıldı.15 yılımı verdiğim , yillarca çalışmadigi halde benim çalışıp baktığım,sevdiğim, güvendiğim adam bana hayatımın kazığını attı.Beni ve çocuğumuzu para için sattı.Buraya niye yazdım bilmiyorum.Ama birileri beni duysun istedim.Canim çok acıyor ama ben evladım için güçlü durmak zorundayım.Nasil devam ederim bilmiyorum.Ama yaomak zorundayim.Iyi ki boşanmışım böyle rezil bir adamdan kurtulmuşum tesellisi yetmiyor.Siz söyleyin
Siz de az degilsiniz. Siz calisip ona para vermissiniz. E daha çok para vereni bulumca sizi birakmiş. Kadına uaşlı cirkim demeniz de garip genc ve guzel olsa problem olmayacak miydı bu. Onceden de bisanma sureci olmus bitmis bir evlilik yani boşverin onunıze bakin daha zenginiki bulunca bunu sa birakır vs. O bulur belasini bir sekilde . Siz kendi onunuze bakin. Kendinizi toparlayin ilerde yeni asklara yelken acarsinız . Boyle bir kocaula omur geçmez zaten
Aynını yazcaktm şimdi 🙃 sorumsuz adam karakteri zatıf adamdır ve içinde kötülük olmasa da o aciz karakterinden dolayı her türlü kötülüğü yapmaya hazırdır.

bence konu sahibi olan eşinin kuru maaşına talim edeceğine zengin sponsor yapmış adam kendine
yeni eşinin gelirini de bulabildiği çıtır güzel kimi bulursa onunla yemezse ben de bir şey bilmiyorum

bu kadın da boşasa bile ne olacak adam zaten çalışmıyormuş nafaka bile ödemez...
Faydasız diye bir sıfat olmasa bu adama faydasız derdim.

Öncelikle geçmiş olsun atlattiginiz şey kolay değil annesiniz güçlü olmanız lazım size tavsiyem biten evliliğin yasini iyi tut ve sonra bırak kendini ozgurlestir kendine ve çocuğuna odaklan kendine yeni ilgi alanları hobiler edin çocuğumla bolca vakit geçir unutma hepimizin bu dünyaya bir geliş amacı var ve almamız gereken dersler öğretiler var seninde sınavın bu yondeymis karalar bağlama sakin unutma her şer de bir hayır vardır 🌼

Back
X