Severek evlendiğim eşim 2 yıl önce eve gelmemeye başladı.Surekli yalanlar hikayeler..defalrca konuşmaya çalıştım, beni hiç salllamadi.Başkası mı var diye sordum Evladımız üzerine yeminler etti.1 yıl önce beni aldattığına emin olup boşanmak istedim.Ki o hala inkar ediyordu.Önce anlaştık boşanmak için, sonra ben vazgeçtim dedi.Davalar açtı kızımın velayetini almak istedi.Yetmedi tazminat davasi açtı türlü iftiralarla.Bu süreçte beni aldattığı o..unun kim olduğu ile ilgilenmedim.Sonucta beni aldatmısti ve kiminle olduğu farketmiyordu.2 ay kadar önce birden iyi role bürünüp anlaşmali boşanmayi kabul etti.Arkasindan bişey çıkacağını bile bile boşandım.Rezilliklerinden ve ondan kurtulmak istedim.Bosanmamizdan 1 ay sonra beni aldattığı o..u ile evlendi.Tüm ailesini arkasina alıp gümüş tepsilerle istemeye gitti öncesinde de.Kadin çok zengin, ama çirkin ve benden yaşlı.
Gururum, kalbim, ruhum, hayata, iyiliğe olan inancım kırıldı.15 yılımı verdiğim , yillarca çalışmadigi halde benim çalışıp baktığım,sevdiğim, güvendiğim adam bana hayatımın kazığını attı.Beni ve çocuğumuzu para için sattı.Buraya niye yazdım bilmiyorum.Ama birileri beni duysun istedim.Canim çok acıyor ama ben evladım için güçlü durmak zorundayım.Nasil devam ederim bilmiyorum.Ama yaomak zorundayim.Iyi ki boşanmışım böyle rezil bir adamdan kurtulmuşum tesellisi yetmiyor.Siz söyleyin bu acı nasil geçer?