(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yok bee neresi guzel kapali hava :mymeka:ruzgar var evet a.s
kiz yarin ki gun unuttun mu ?:1rolleyes:cayimiz iptal oldu simdilik :smiley-cool:
gunde de foto cekilir mi ?-tatlicadiarzu-

yok bee neresi guzel kapali hava :mymeka:ruzgar var evet a.s
kiz yarin ki gun unuttun mu ?:1rolleyes:cayimiz iptal oldu simdilik :smiley-cool:
gunde de foto cekilir mi ?-tatlicadiarzu-

o kadar çok gününüz varki hangi birini takip edeyim...
bana bak ben çıkmalıyım sakın cevap yazma..meraktan gidemiyorum hadi çok öperim byyy

biraz elişi yaptım.. şimdi uyku zamanı..iyi geceler.. tükanı kapatıyorum...anahtar eskiden olduğu gibi paspasın altında...

kızlar nerdesiniz
herkesin haftasonu güzel geçiodur umarım herkese iyipazarlar

zepp cim çok geçmiş olsun bebişine allah şifa versin inşallah

Günaydın arkadaşlar..
Yokluğumda iyi kaynatmışsınız maşallah,modemde sorun olduğu için uğrayamadım ama şimdi burdayım işte.

günaydın arkadaslar erkencisiniz bu gün ben gece uyamadım tabi bunun icinde saat 10 yakındı kalktığım bu gün memurrrrr hanımı olduk -tatlicadiarzu-en samimi arkadışım kocasının dedigi gibi kocaya ayak baş parmağıyla güle güle yaptık gittigini bile duymamışım bu gün kaynanam duymasın gözlerimi oyar

kaydirigubbakcemile3

[ı]slm
arkadaŞlar...............
Emre m 1 dıŞını Çıkardı 2.gelıyor Çok huysuz kucaĞımdan ınmıyor Şuan bıle kucaĞımda yazmaya ÇalıŞıyorum.
Umarım hepınız ıyısınızdır.......[/ı]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…