burdayız canım ama baska konulara takıldık bu gün hem sende cok seyrek giriyorsun buraya
Merhabalar arkadaşlar,Çiçeğim uyku hali bazan bendede oluyor,geçmiş olsun şimdiden canım.
burdayız canım ama baska konulara takıldık bu gün hem sende cok seyrek giriyorsun buraya
heyo kızlar,,,nasılsınız bakem.a.s.
zepp misafirim henüz gelmedi bekliyoruz.
inanmazsın sabah uyandım eşimi işe yolladım gözüm yatakta,,
işlerimi halledeyim diyorum uyumak istemiyorum.. ama sonunda dayanamadım. saat 13,00 bi yattım henüz uyandım..anlamıyorum bende bir uyku hali nolcak bu kızın hali,,guartırla ilgili ola bilir.. haftaya kontrolum var,,
zepp msn'deki yazına bayıldım.,:lepi:
kızlar ben ufaktan gideyim..daha yemek yapmadım.
akşama geyik yaparsanız beni telden çaldırın,,hemen damlarım..şakkıdı
akşama eşim kurtlar vadisini izler bende size takılırım..öbür türlü onu yalnız bırakamıyorum,,ilgi istiii ilgi koca bebek..:ecrin_bebek:
hhhhhhhuuuuuuuuuuuuu kimse yok muuuuuuuuuuuu
ben varımmm iyi aklamlarr zeppp
:1shok:Aman da aman kimleri goruyorum hangi ruzgar atti seni buralara canim : ):jeyyar::1hug:
zepim ruzgar uçuracak kadar zayıflayamadım daha oft den gördüm desekk ufaklık buyuyormu doguda hayat nasıl geciyo :uhm:
: ) buyumez mi canim 3,5 aylik oldu teyzesi ...
hayat burda duragan :bbo:
kis cok cetin sanirim hic yaz gelmeyecek buraya ..
daha dun lapa lapa lar yagdi ...
sen nasilsin ?ne var ne yok ?
maşallah onaaa
burasıda aynı ya kar yagıyo üzülme sen gelir yaz elbet ama kısa sürüyo işte ben iyiyim galiba şafak sayıyoruz 58 oldu az kaldı bir kedim birde pc işte böle bi hayat benımkıde gecer bu günlerdee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?