(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:jeyyar: hosgeldin seker
deniz uyudumu da kafamçokkarıştıanacak uyuttum tabi senin tuzun kuru :mymeka:

sen öle san şekerim,,eşim bir taraftan oğluşum diğer taraftan..
birazdan misafirimde gelii,uçakta şimdi ,eşim birazdan almaya gidecek.
ha bu arada bloguna baktım güveçte yaprak sarma harika görünüyor.. elerine sağlık..cokacimcoook

yusuf guney'in cd sini dinliyorum guzelmis ha cicegim tavsiye ederim bak cocuklara ayak uydurman lazim : )
geri kalmamak lazim sonra kusak farki olur :roflol:

:1shok: simdi mi bee tam gelecek zamani bulmuslar :mymeka:kaydirigubbakcemile3seni yakalamisken birakmam :1hug:

tsk ederim :asigim: yorum yaptin mi ?:mymeka:

dünya ahiret gardeşim olsun yaguşugluymuş yusuf güney hemencik bagtım.. rafetciğimin yanıda durii,,:lepi:

cahallll :roflol:lülülülülülüsor cocuklara bak nasil bilyorlar ...
eee benim gibi gencler ne de olsa
hem ne vuruyorsun bee:mymeka::dilcikar:

sormaya gerek kalmadı,,netden baktım.. :dilcikar:sorsam enişten hemen atlardı ne yapcan o kim..en iyisi kendi bizzat yerinde araştırdım..
kütahya bakii hoş geldin canum..a.s.

sormaya gerek kalmadı,,netden baktım.. :dilcikar:sorsam enişten hemen atlardı ne yapcan o kim..en iyisi kendi bizzat yerinde araştırdım..
kütahya bakii hoş geldin canum..a.s.

:roflol:ahh net sen nelere kadirsin :roflol:cicegim nile ogrendi herseyi senin sayende :roflol:naniknanik

CADIARZU benim Mustafa'ma :asigim::jeyyar:

bizim gelinin yegenıne benziyoda mıstıfaya siz tanımazsın olmadı dimi ödül yok baga sositososito:roflol:

ne yani, ikinizde mustafa adlı iki ayrı kişiyemi benzettiniz bu kadar olur yani,,:roflol:
ama bilemediniz, bu adam benim george michaelime banziiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…