(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
:mymeka::dilcikar:gorecegiz ...
ama troyam KK ya bile giremez calisacak yaa:teselli:

seneye Dubai ye gidecegim gor sen :mymeka::sm_cool:

evet ya troya çalışmaya başlayınca bizi unutur..
ama bizden öle kolay kurtulamaz ..alırız telini bol bol konuşuruz..demi troya,,:1hug:

sen dubai hah gülim bari:roflol::roflol::roflol:uyan uyan bitti ruya huuuusenağlama

a.s yanina gelecem cicegim Antalya yi ayarliyoruz ama belek mi olsun kemer mi olsun karar veremedik ...

ne yapcan bana :jeyyar:
sakin bir yere gitme haa :mymeka:
kemer bana daha yakın,,dün eşimin ablası aradı temmuzda düğünleri var,, inimiz ona göre.inş siz gelince burda oluruz..
Ben kacacagim biraz taki yapayim malum kermes icin hazirlik yapiyorumsengözlerimebaksanab

tamam hadi git işine bak kolay gelsin iyi geceler...Şeniz

:dilcikar:bitmedi devam
seneye Allah izin verirse dusunuyoruz
kalacak arkadaslar var :jeyyar:gidip doya doya alis veris yapacagim :sm_cool:

teşekkür ederim çalışsamda akşamları girerim canım bırakmam sizi bende sınava hazırlanıcam yurtdışı sınavına bide ben gideyim bakem dubaiye aplam sende gel zepp hava atarız hahayt tutum ben bu fikri

:dilcikar:bitmedi devam
seneye Allah izin verirse dusunuyoruz
kalacak arkadaslar var :jeyyar:gidip doya doya alis veris yapacagim :sm_cool:

git tabi ne güzel gez:1hug: ,,biz burda seni bekleriz...:dilcikar:

kızlar ben çıkim,, troya ,kütahya,, öpüyorum hepinizi iyi uykular ,tatlı ruyalar..Şeniz

:)))hadi bakalim hayirlisi ...

esimin bir daha ki sinava girmesine 2-3 sene var bekliyoruz ..:asigim:

hadi be troya kim tutar seni,, bide kazanıp sahiden gitmiyonmu dubaiye..,benide aldırcen demiiizepp naberrrrrrrrrlülülülülülü

BM yemi zepp hayırlısı olsun inşallah olur neyse bende kaçar oğlumu uyutucam bende hepinizi öptüm hayırlı geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…