(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi geceler arkadaşlar...........

iyi geyik yapmışsınız bakıyomda.............

bende eşimle nöbetleşe bebişlerimizi bekliyoıruz emreyi dr.götürdük........ öksürüyor ateşi var çok kusuyor yavrum bişey yiyemiyor ateşi olduğundan zorla şurup içirdik uyudu buğramda diş çıkarıyor ateşi var bende başlarında nöbet............
yanı işim zor anacım sabaha kadar kk deyim....

görüşürüz gelen olursa burdayım.........

Gecmis olsun canim acil sifalar diliyorum .

zepp yine yardımına ihtiyacım var :) bingöldeki lojman ortamı nasıldır canım bilgin varmı lojmanmı normal evmi die düşünüyoruzda buarada herkese merahaba

zepp yine yardımına ihtiyacım var :) bingöldeki lojman ortamı nasıldır canım bilgin varmı lojmanmı normal evmi die düşünüyoruzda buarada herkese merahaba

mrb cikarsa oturun tabii
bizim yerimizi ayirmislardi o yonden zorluk cekmedik .

bingölde yasamış biri olarak bende lojmanları öneririm canım hem ısınması güzel cünki en az 5 ay yerden kar kalkmıyor artı arkadaslık ortamları güzel en azından kendine fikirlerine uyğun birileri mutlaka cıkar ve cocuklarında rahat eder
sivil binada karşında oturan komsunun ne oldugunu bilemeyiz karalama değil ama astsubay arkadasım eşi ne zaman operasyona gitse karşı komşusunuda esi evde olmazdı ve malesef bir operasyonda adamın örgüt mensubu oldugu cıktı ve vuruldu
eşi sürekli o insanlarla muhatap oluyordu ruh halini düşün artık
herkes böyle olacak demiyorum ama doğuda lojmanlarda oturmak daha hayırlı bence
ama mesafeyi korumak sartı ile yoksa azıcık başın ağrır

kız gece siz ne yapmısınız öyle delikafadulden delikafadulden ayıp valla yüzüm kızardı

fazla merak iyi degil zepp canım böyle göz zevkiniz bozulur işte -tatlicadiarzu-
ah böyle kaynattığınızı bilsem damlamazmıydım kocamında ek görevi vardı nevruz dolayısıyla
azıcık bilgi ve görsel bakımdan birseyler öğretir ve öğrenirdim sizlerden cahil kaldım-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

selam kızlar,,a.s.
Cumanız mübarek olsun,,
beklenen misafirim dün gece geldi,,
kendileri canım abim oluyorlar,,:1hug:
arada bir uğrarım..kendinize iyi davranın..Şeniz

gulancım çok geçmiş olsun,,allah yardımcınız olsun...öpüyorum tosuncukları..
kız gece siz ne yapmısınız öyle delikafadulden delikafadulden ayıp valla yüzüm kızardı

janet dün gece nerdeydin ,,iyi kaynattık valla,,delikafadulden

janet teşşekür ederim canım çocuk durumu falan yok bizde yeni gelin gelcem bingöle :))

Merhabalar arkadaşlar,evet gece iyi kaynatmışsınız yine enseye tomat simileyi.bensiz kaynatın bakem,
benim sipariş iğne oyalarım var bitirmem gereken onun için uğrayamıyorum,ama kalbim sizlerle,Asmira hoşgeldin canım,bu arada nergis abla nerelerde hiç bilen yokmu.

hekeze iyi hafta sonları kızlar nasılsınız bakem çiçeğim gözün aydın
nerdesin sen soyle bakim :mymeka::dilcikar:

kacirdin valla canim : )
kolay gelsin :1hug:
yaramas da yok ngs abla dafisfisfis:sm_confused:

nerelerdesinizzzzzzzzzzzz kimse yokmu bakın ben gideyim siz az sonra gelirsiniz

olan olmus kocalarınız kaydirigubbakcemile aziş gördü yasakladı demi kk giremiz olmusunuz buraya neler etdiniz bacılarımmmm:bbo:laelaelaelaelae

Merhaba arkadaslar ancak geldim disarida islerim vardi ...cocuklari komsuya biraktim ;gittim ...
Askim calisiyor bugun full: (
ayrica nobetci :bbo:
3 gundur yuzunu goremiyorum
secimler bitince ancak gorurum herhalde :çok üzgünüm:

janetcigim : )lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…