(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ag canım teşekkür ederim...az önce kahve içtim.. sen iç çayını afiyet olsun..

zepp emreciği nasıl uyuttun ,
benim 19luk sıpa uyumuyorda.. Anne hadi kalkkkkk,,diye arkamdan çağırıyor...klava:

: )

bende tam diyecektim napiyor senin kiler diye : )
valla Selim de basladi artik bilgisayari aliyor elimden delikafadulden
askim sadece bana ozel laptop alacakmis :asigim: vay beee :asigim:boyle demesi bile guzel

Ben kacayim kanka sana doyum olmaz ama askim beni bekler :asigim:

gorusuruz

hadi git şekerimm...:jeyyar:
aşkını bekletme...ama sen onu bugün bekledin demi ama..hihoyyyt
tmm by kanka...şişşt sana mesaj yazdım oku öle çık..iyi geceler...Şeniz:1hug:

şok şok
zepp ve kankası dağ cicegi yaz tatilinde birbirlerini ağırlarken

nerelerdesiniz
bizsiz öyle takılın sonrada biz boş topikle konusalım hıh küstüm size:dilcikar::dilcikar:

Son düzenleme:
Günaydınlar arkadaşlar,karlı bir sivas günündan hepinize kucak dolusu sevgiler arkadaşlar.

Ben geliyorum siz gidiyorsunuz,anlamadım ben bu işi,neyse görüşürüz herhalde,zeppim buradada hava hem soğuk hemde kapalı.

Ben geliyorum siz gidiyorsunuz,anlamadım ben bu işi,neyse görüşürüz herhalde,zeppim buradada hava hem soğuk hemde kapalı.

oooo aktinya hanım.. bu saatlerde siz burada.. vay be..yerimsenibenenişte nerde..:jeyyar:
benim kocişko lokale gitmiş,,az önce kursdan geldim....hihoyyyt

slm arkadaşlar..........

uzun zamandır yoktum çocuklarla uğraşıyorum hasta oldular emreyi hast. 1 yatırdık salgın var ishal kusma öksürük şimdi evdeyiz şükür iyiler,
aman bebeklerinize iyi bakın..............
kimseye öptürmeyin bu hastalık öprek geçiyormuş ben kesın tavrımı koydum gelen herkese belirtiyorum öpmek yasak diye..........

gulan çok geçmiş olsun...
tabiya öptürmeyin.. bebişlerinizii,
ben onları ellerini öperim yumuk yumuk..

Geçmiş olsun tatlım:teselli:Allah iyiliklerini versin tüm meleklerimizinEvet bencede öptürmemek lazım,ama ne yaparsın o yaramazlarda tam öpümlük oluyorlar

oooo aktinya hanım.. bu saatlerde siz burada.. vay be..yerimsenibenenişte nerde..:jeyyar:
benim kocişko lokale gitmiş,,az önce kursdan geldim....hihoyyyt

Eşim çalışıyor çiçeğim:çok üzgünüm:helikopter kazasında vefat edenlerin çoğu buralıya,bizimkilerde çalışıyorsenağlamaBiz burada çok üzgünüz ama görüyorumki bütün türkiye üzülüyor,rabbim ölümünde hayırlısını versinsenağlama

ay canım sorma kaç gündür mahvolduk.. çok büyük bir kayıp ve acı.. Allah rahmet eylesin rabbim ailelerine sabırlar versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…