cay koydum icer misin kanka ?:içelim:
ag canım teşekkür ederim...az önce kahve içtim.. sen iç çayını afiyet olsun..
zepp emreciği nasıl uyuttun ,
benim 19luk sıpa uyumuyorda.. Anne hadi kalkkkkk,,diye arkamdan çağırıyor...klava:
Ben kacayim kanka sana doyum olmaz ama askim beni bekler :asigim:
gorusuruz
şok şok
zepp ve kankası dağ cicegi yaz tatilinde birbirlerini ağırlarken
Günaydınlar arkadaşlar,karlı bir sivas günündan hepinize kucak dolusu sevgiler arkadaşlar.
Ben geliyorum siz gidiyorsunuz,anlamadım ben bu işi,neyse görüşürüz herhalde,zeppim buradada hava hem soğuk hemde kapalı.
slm arkadaşlar..........
uzun zamandır yoktum çocuklarla uğraşıyorum hasta oldular emreyi hast. 1 yatırdık salgın var ishal kusma öksürük şimdi evdeyiz şükür iyiler,
aman bebeklerinize iyi bakın..............
kimseye öptürmeyin bu hastalık öprek geçiyormuş ben kesın tavrımı koydum gelen herkese belirtiyorum öpmek yasak diye..........
slm arkadaşlar..........
uzun zamandır yoktum çocuklarla uğraşıyorum hasta oldular emreyi hast. 1 yatırdık salgın var ishal kusma öksürük şimdi evdeyiz şükür iyiler,
aman bebeklerinize iyi bakın..............
kimseye öptürmeyin bu hastalık öprek geçiyormuş ben kesın tavrımı koydum gelen herkese belirtiyorum öpmek yasak diye..........
oooo aktinya hanım.. bu saatlerde siz burada.. vay be..yerimsenibenenişte nerde..:jeyyar:
benim kocişko lokale gitmiş,,az önce kursdan geldim....hihoyyyt
ooh yaşasın zepp yok ortalardahihoyyyt.. burası bize kaldı..kaynatalım bir güzel..:jeyyar:
Eşim çalışıyor çiçeğim:çok üzgünüm:helikopter kazasında vefat edenlerin çoğu buralıya,bizimkilerde çalışıyorsenağlamaBiz burada çok üzgünüz ama görüyorumki bütün türkiye üzülüyor,rabbim ölümünde hayırlısını versinsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?