(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Niye kafan şişti durmuyormu seninkiler çeçeğime gönderelim özlemiştir çoçuk bakmayı benimkileride katarız,biz biraz kafa dinleriz ne dersin,ama birşey söyleyimmi onada kıyamamki ben şimdi

kızlar benim fare çalışmıyorrrrrrrr..
yavaş yazmak zorunda kalimm..

zepp sıkma canını...
bu günlerde geçer,,,
evet eşlerimiz yoğun çalışıyor ama...
sabır ya gülüm(çaktırmadan gülüm neyi diyeyimde şimarsın):dilcikar:

Niye kafan şişti durmuyormu seninkiler çeçeğime gönderelim özlemiştir çoçuk bakmayı benimkileride katarız,biz biraz kafa dinleriz ne dersin,ama birşey söyleyimmi onada kıyamamki ben şimdi

iyi fikir valla :jeyyar:
ne kiyamacaksin bee arkadaslik dostluk bugunlerde belli olur:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

oldu canım zaten yakında tımarhaneye gidecemm.. yollayın bebeleride tam gideyim..delikafadulden

gecer gecer bu da gecer alismalisinnnn
dayanmalisiiiiiinnnn
diyorsun haa:1hug::roflol:

:roflol::roflol:Canım ya çiçeğim tımarhanede yalnız olmuycan merak etme bizde zeeple sana eşlik ederizlaelaelaelaelaeBu çocuklar bizi bu hale getirdi zaten

kızar enişteniz geldi..daha ben kursdan geldiğim kıyafetlerle duruyorum.. adam dicek ne acelen vardı oturdun pc'ye..:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…