(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eee. nerde bu millet ?CADIARZU

ben burdayım..ee siz nerdesiniz..şakkıdı
akşam yokum gezmedeyiz arkadaşlarda..sositososito
kızlar eşimden habersiz bu gün başka kursa daha yazıldım.. duysa kesin kızar:lepi:.. sebebide kurs.. pazar günleri.. adam haklı bir hafta sonumuz var onda'da sen yoksun diye şikayet edecek.....zaten şimdiki gittiğim kurs bu ayın 22 bitiyor..
bir şekilde halletmeliyim..oniiiii

ne kursu ki bu :jeyyar:

söylesem kesin gülersin...eşime dahi sölemedim..
söylesem kesin ben sana öğretirim yada sen zaten biliyorsun der..ama bilmediğim mutlaka birşeyle vardır..kursun adı(inter net kursu):roflol:

vay basima gelenler :roflol:

size de gecmis olsun canim :teselli:

Cicegim demek klavyen bozuk yazamiyorsun :icecream: dur bu firsati degerlendireyim : )))sırnaşık şey

troyacım çok geçmiş olsun.. gelir ayak sakın hasta olmayın..:1hug:
Cicegim demek klavyen bozuk yazamiyorsun :icecream: dur bu firsati degerlendireyim : )))sırnaşık şey
aman sakın fırsatı kaçırma..:jeyyar: hadi elinden geleni ardına koyma..ben nasılsa bunun altında hayatta kalmam..:dilcikar:
sana klavye aldim kanka uzulme : ) :jeyyar:
nasil begendin mi ? tam senlik bak bu :roflol:

hah hah hayyyyyy..zepp hengi çağda kaldı bu klavye.. kilerdenmi çıkardın..:roflol:yok canım almimm sen kullan bellimi olur belkim bir gün sanada lazım olur..:roflol:

Günaydın şekerler..
aaaaaaaaa olmuyor ama böle kimseler yok.. delikafaduldendavetiyemi yolliim ayol şekerim..şakkıdı

nerelere gidiyorsun hemen
iyi günler arkadaşlar
zep canım nasıl oldunuz ailecek insallah düzelmeler vardır
troya eline sağlık canım cok güzel olmus yaptıkların bu sene bende yazlık elbise dikeceğim kızıma senin modeli bir deneyim bakim nasıl olacak

Günaydın arkadaşlar,
buralardayım çiçeğim ama nette sorun oluyor bazen giremiyorum,
zepp tekrar geçmiş olsun canım,hem eşine hemde emre denize,tahlil sonuçların iyi çıkmış çok sevindim ,hastaların hepsine şifalar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…