eee. nerde bu millet ?CADIARZU
ben burdayım..ee siz nerdesiniz..şakkıdı
akşam yokum gezmedeyiz arkadaşlarda..sositososito
kızlar eşimden habersiz bu gün başka kursa daha yazıldım.. duysa kesin kızar:lepi:.. sebebide kurs.. pazar günleri.. adam haklı bir hafta sonumuz var onda'da sen yoksun diye şikayet edecek.....zaten şimdiki gittiğim kurs bu ayın 22 bitiyor..
bir şekilde halletmeliyim..oniiiii
ne kursu ki bu :jeyyar:
söylesem kesin gülersin...eşime dahi sölemedim..
söylesem kesin ben sana öğretirim yada sen zaten biliyorsun der..ama bilmediğim mutlaka birşeyle vardır..kursun adı(inter net kursu):roflol:
zeppcim geçmiş olsun bizde de oğluşum ve babamız hasta geçen sabah 5 te yattı çocuklar hasta olmasında evin tadı tuzu kaçıyor
bu arada bunlarda benim yaptıklarım yeğenime ördüğüm ilk yakadan başlamalı yelek - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
zeppcim geçmiş olsun bizde de oğluşum ve babamız hasta geçen sabah 5 te yattı çocuklar hasta olmasında evin tadı tuzu kaçıyor
bu arada bunlarda benim yaptıklarım yeğenime ördüğüm ilk yakadan başlamalı yelek - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
aman sakın fırsatı kaçırma..:jeyyar: hadi elinden geleni ardına koyma..ben nasılsa bunun altında hayatta kalmam..:dilcikar:Cicegim demek klavyen bozuk yazamiyorsun :icecream: dur bu firsati degerlendireyim : )))sırnaşık şey
sana klavye aldim kanka uzulme : ) :jeyyar:
nasil begendin mi ? tam senlik bak bu :roflol:
kaydirigubbakcemile3Hic sorma :)))
sana guldum benim ki de bozuldu ...laptobunkiyle zor oluyor beedelikafadulden
ama begenmedim bunu:mymeka:
önce günaydın derler...:dilcikar:
hee bunu beğeneceğini biliyordum..:jeyyar:
:dilcikar:gunaydin naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?