(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aktinyacım.. güle güle kullan takımını..bende istiyorum ama eşim lojmandan çıkalım öyle alırız diyor.. ölme eşeğim ölme yaz gelsin yaniiii,
resmini koy bakalım...yerimseniben

nerelerdesiniz kızlar zepp canım yoksa sendemi hastasın ciceğim kacmışsın hemen
aktinya günaydın canım

aktinyacım.. güle güle kullan takımını..bende istiyorum ama eşim lojmandan çıkalım öyle alırız diyor.. ölme eşeğim ölme yaz gelsin yaniiii,
resmini koy bakalım...yerimseniben

Sağol çiçeğima.s.eşime kalsa oda istemiyordu ama biz güne girip aldık,4 kişi her ay birimizin parasını ödeyeceğizhihoyyyt
janet iyiyim canım teşekkür ederima.s.ama ben gelmişim sen gitmişsin:dilcikar:

janet,aktinya,selam kızlara.s.
yarın misafirlerim geliyor..komşularım yani,
her hafta yasin başlattı, bu hafta bende.
Az önce yaprak sarma yaptım.böreğimde hazır dolapta.. tatlıyıda birazdan yapacağım.

kızlar sabahdan zepple görüştüm..çocuklar ve eşi halen tam düzelememişler.
zepp kankamm bozma moralini,.:teselli:

mrb arkadaslar tsk ederim hepinize
bizde son durum soyle : (

bagirsaklari enfeksiyon kapmis cocuklarin
deniz cok kotu halen oyle 2 gundur gece gunduz agliyor ...

az once uyuttum yazayim dedim sizlere

salgin varmis
koy gibi bir cocuk hasta oluyor sonra butun cocuklar hasta oluyor ;sinirlerim harap oldu nasil bir yere dustuk yaa : (

moralim bozuk
beni emmiyor
son 15 gun hic kilo almamis ;oyle hasta yavrum alir mi kilo : (
doktor mama alacak dedi aldik
ki ben hani ek besinlere baslamistim tam zamaninda baslamisim

mama iciyor biberonla ;beni emmiyor (

esim bugun daha iyi cok sukur yazik kosturmaktan dinlenemedi ki

canim SIKKIn arkadaslar

hepinizi opuyorum simdilik gorusuruz ...

Çok geçmiş olsun canım, bizim ailede de tek ayakta olan benim.
Aile derken, eşimin ailesi ve benim ailem tarafında....
İlginçki bi ben hasta olmadım...
Salgın varmış.. Hem öyle ki antibiyotikler bile yetmiyo...

Üç gecedir sabahları ediyorum, 30 - 40 larda seyrediyor oğlumun ateşi.... Gece bağıra bağıra ağlasa da ılık suya sokuyorum, şuruplarla düşmüyor çünkü...

Annelik zor zanaat :teselli:

zeppciğim geçmiş olsun acil şifalar diliyorum.:teselli:
bizde hasta olduk 10 gün dr. aşındırdık yazmıştım burdada..
salgın var dıkkatli olmak lazım....................
emmeye gelince benim emremde hasta olduktan sonra beni emmeyı bıraktı mama yiyor zaten ek besinler herşeyden yediriyorum........
sağlıkları yerinde olsunda emmesinler ne yapalım ..................
benim oğluşlarda hiç kılo almadılar 1 aydır aynı kılodalar şimdi iyi beslemeye çalışıyorum iyiler şükür hasta iken iştahlarıda yoktu hiç yemiyorlardı..................

Acil şifalar diliyorum Gülancım sana da.
Allah daha kötüsinden korusun.
. a.s.

zepp canım çok geçmiş olsun.. emrecik 15 gündür hiç kilo almamışmı..canım yaa. kıyamam ben onaa..inş biran öne iyileşirler..
ferza..amanın sen hasta olma dikkat et.. aileye çok geçmiş olsun..a.s.
gulancım...yaramazlar büyümüş resimlerden gördüğüm kadarı ile.. sizede çok geçmiş olsun Annesii. a.s.

kimse yok sanirim ...
esim hastaneye gitti .
Deniz'in tahlil sonuclarini alacak ..
ins. birsey cikmaz : (

Bu haberi okudunuz mu kizlar ..
pes dogrusu !

Polise 1 Nisan Şakası
Vatandaş, '1 Nisan Şakası' Olsun Diye Sağlık, ıtfaiye ve Polis Ekiplerine Yüzlerce Asılsız ıhbarda Bulundu. En Küçük ıhbarı Bile Değerlendiren Birimler, gün boyu boşa zaman harcadı
Vatandaş, '1 Nisan Şakası' olsun diye sağlık, itfaiye ve polis ekiplerine yüzlerce asılsız ihbarda bulundu. En küçük ihbarı bile değerlendiren birimler, yapılan asılsız ihbarlarla gün boyu uğraştılar. Bir kişinin '155 Polis ımdat Hattı'nı arayarak, 'Kundak içerisine bırakılmış kafası kesik bebek cesedi var' ihbarının bile '1 Nisan Şakası' diye yapıldığı ortaya çıktı. Olay yerine giden polis, kundağa sarılmış ketçap dökülmüş bir oyuncak bebekle karşılaştı.

Görevini en iyi şekilde yapmaya gayret eden görevliler abartılan şakalar nedeniyle zor anlar yaşadılar. '155 Polis ımdat Hattı'na yapılan bir ihbar santralda görev yapan polislerin bile yüreklerini hoplattı. Merkez Osmangazi ilçesi Emek Mahallesi'nde Adnan Menderes Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinin önünde kundağa sırılmış, kafası kesilmiş halde bir bebek cesedinin bulunduğu ihbarı üzerine polis hemen harekete geçti. Olay yerine Asayiş, Çocuk Şube, Terör, Olay Yeri ınceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinden çok sayıda polis verilen adrese sevk edildi. Ancak polis olay yerinde kundak şeklinde yapılmış bir bezden kırmızı sıvı aktığını görünce dehşete kapıldı. Çevre güvenliği alan polis ekipleri, kundağı açtıklarında oyuncak bir bebeğin kafasının kesildikten sora içine ketçap sıkılıp bırakıldığını görünce derin bir nefes aldı. Olayın, polislerle samimi olan bir mahalle sakininin 1 şakası olduğu öğrenildi.

'110 ıtfaiye' hattını arayan bazı vatandaşlar da telefonları boş yere meşgul etti. 112 Acil Servis Ambulansını arayan bir kişi, 'Yolda kalp krizi geçiren bir şahıs var, acil ambulans gönderin' ihbarında bulundu. Bunun üzerine verilen adrese giden ekipler, bir vatandaşın, 'Sizi ben çağırdım, bugün Nisan 1, başım ağrıyor, ağrı kesiciniz varmı?' dedi. Ücretsiz servis hizmeti veren 112 Acil Servis, 155 Polis ımdat, 156 Jandarma ımdat, 110 Yangın ıhbar hatlarında çalışan görevliler bu gibi asılsız ihbarlarla devamlı karşı karşıya olduklarını belirterek bazı zamanlar verilen asılsız ihbarlar nedeniyle gerçek ihbarlara ulaşmakta zorluk çektiklerini iletti. Bu hatların şaka amaçlı kullanılamayacağına işaret eden yetkililer, 'Nisan 1'de şaka yapılacak yerler bu tür önemli hayati noktalar olmamalı. Bu hatlara asılsız ihbar yapan kişilerin tespit edildiğini ve haklarında işlem yapıldığı unutulmamalı' diye konuştu.

kızlar nerdesiniz beya..
misafirler gitti,,aşkitomla tv bakıyoz..yerimseniben
zepp.Emrenin sonuçları çıktımı..a.s.

kızlar nerdesiniz beya..
misafirler gitti,,aşkitomla tv bakıyoz..yerimseniben
zepp.Emrenin sonuçları çıktımı..a.s.

cikti teyzesi cok sukur birsey cikmadi ...

Dun bir yatti oglusum bir gorseniz yavrum benim kac gundur oyle surekli agliyordu :çok üzgünüm:
Bugun daha iyi cok sukur ..

Cicegim tsk ederim canim sana :1hug: ilgilendin ,aradin sordun :asigim:a.s.

selam kızlar...
bu gün hava çok güzel tam bir baha havası..
(eşim çarşıya gitti bensiz)senağlama
gel dedi nasıl gidem ,benim bu gün kursum var..ama kursdan çıkınca buluşacağız..
güzel bir hafta sonu geçirin hastalık olmadan..a.s.

kanka ne dimekkk.:1hug:
senin için aradığımı sanma:jeyyar:. ben Emreciğimi merak ettim..o teyzesine aguuu diyo..:ecrin_bebek:
zaten çocuğa ne olduysa agu yüzünden oldu
nazarları değenlerin gözleri çıksınklava:

gözünüz aydın zep.. tahlil sonuçlarını ben de merak etmiştim. acil şifalar diliyorum

valla hic sorma;gozu degenlerin gozu ciksin Çok üzgünüm çoook
acayip beddua oldu bu bee:roflol:ama hakketti de mi cicegim yerimseniben

gözünüz aydın zep.. tahlil sonuçlarını ben de merak etmiştim. acil şifalar diliyorum

sagol canim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…