(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Tünaydın arkadaşlar,zepp resmi bende merak ediyorum ama bugün misafirim gelecek bende kaçamak bakıyım dedim,istersen ekle bana sonra gösterirsin,
çiçeğim oğluşunun yaş gününü bende kutluyorum,fırsat buldukça gelirim öpüyorum hepinizi.

canim mrb kolay gelsin ..
sen gel oyle eklerim kaydirigubbakcemile5

selam kızlarrr
aktinya teşekkürler canısı..
napii kaynanan ,kalcakmı biraz..

çicegim doğum günüz kutlu olsun canım nice yıllara
zeep ben varım canım ama az sonra kaçacağım bu ğün misafirim vardı cok yoruldum ama burayada bakmadan duramıyorum iste

çicegim doğum günüz kutlu olsun canım nice yıllara
zeep ben varım canım ama az sonra kaçacağım bu ğün misafirim vardı cok yoruldum ama burayada bakmadan duramıyorum iste

canim :1hug: tabi dinlen sen ;yarin gorusuruz artik
benim de uykum geldi askim da gelir birazdan :asigim:
opuyorum seni a.s.

iyi olmaniza sevindim canim :1hug:
napiyor ogluslar gamyoncuiremsu

soğol canım.........Şeniz
iyiler zorda olsa 1 saat uğraşmamla uyutmayı başardım eşimde yoktu, hasta olunca huy değiştiriyorlar tam düzene girmeye başlarken.
senin emre beyin nasıl iyileştimi?

soğol canım.........Şeniz
iyiler zorda olsa 1 saat uğraşmamla uyutmayı başardım eşimde yoktu, hasta olunca huy değiştiriyorlar tam düzene girmeye başlarken.
senin emre beyin nasıl iyileştimi?

ahh canim bilmez miyim ...
Deniz oyle oldu bir huysuz oldu anlatamam
iyi canim cok sukur :Saruboceq:Atlattik aman uzak dursun bebislerimizden hastalik ...

sana da Allah kolaylik versin canim senin kiler iki tane :ecrin_bebek:

ben erkenden uyandım ama siz olmayınca selam veresim bile gelmedi topige siz nerelerdesiniz uykucular

geldim ama siz gitmisiniz benim kücük kız modemin fisini cekmis sabahtan beri internet yok yoğun arastırma sonucu buldum ama bu seferde siz gitmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…