(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gecmiş olsun bu günlerde benimkide yiyecek formatı bana ha bire sinirlenip duruyor esim sen ne yapayorsun bu bilgisayara diye ama bende anlayamıyorum:sm_confused::sm_confused:

Son düzenleme:
selam arkedeşler alışverişten geldik oğluşlarımızla size bakayım dedim ama kimse yokki:1no2:

gunaydin
bugun misafirlerim var ...deniz'i gormeye geliyorlar hayret birsey yani Emre Deniz'im yakinda 5 aylik olacak
daha yeni bebek gormeye geliyorlarsüprizzzzz

hayırlı cumalar
sen yine sükret ya askere filan giderkene bebek görmeye geldik deselerdi :)))
bu gün resmimizi ekledim bakmak isterseniz yakında sileceğim esim pek sıcak bakmıyor resim eklememe buraya

Son düzenleme:
hayırlı cumalar
sen yine sükret ya askere filan giderkene bebek görmeye geldik deselerdi :)))
bu gün resmimizi ekledim bakmak istersiniz yakında sileceğim esim pek sıcak bakmıyor resim eklememe buraya

aman aman Çok üzgünüm çoook
nereye ekledin kiz janet profiline mi ?

evet canım yorumların icinde cok sağol ciceğimde görsün diyorum ama gelemez oldu buralara yoğun kadın

kankanın yerini dolduramayız zeep canım böylede ah edince icimi sızlatıyorsun
bende bingöldeki arkadaşlarımı özlüyorum her birimiz bambaska yerlere dağıldık of offfff

Günaydın arkadaşlar.
kaynanamı bugün yolladım,bende sizlere bakayım dedim ama ,bakıyorumda sizlerde pek uğrayamıyorsunuz.

kizlar super bi' haberim troya vatana donmussssssssssssss:lepi:
az once gorustum ;yerlesmisler ..
ise baslamis ama alisamamis :bbo:
beni anladi yani :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…