(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yarin gunumuz var :jeyyar:

cicek teyzenin baglantisi yoktu sanirim hala gelmemis

janet nerelerde acaba ?:uhm:

benim kk girme denemelere pc dayanmadı canım sabahtan beri pc sorun olustu internete giremiyordu allaha sükür şimdi gecti ama burdayım ama şimdide siz yoksunuz
ayrıca düsündügün icin sağol demekki kaybolsam unutulmayacakmışım hemen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hic unutulur musun canim :1hug:
merak ettim

iyi akşamlar canların nerelerdesiniz
ben nasip olursa cuma günü yolcuyum antebe gideceğim ve heralde iki üc hafta gelmem gibime geliyor cok özledim memleketimi ve annemğili

iyi akşamlar canların nerelerdesiniz
ben nasip olursa cuma günü yolcuyum antebe gideceğim ve heralde iki üc hafta gelmem gibime geliyor cok özledim memleketimi ve annemğili

:a015: gule gule canim
iyi yolculuklar simdiden
bizde tatil gununu iple cekiyoruz gel tatil gelllllllllllllllllllllll 23 hazirannnnndelikafadulden

Günaydın şekerler.
öncki gün net bağlantısı yoktu,dün misafirlerim vardı(eki komşularım)
bu günde sergi gezisine gidiyorum..evde durmak yok sergiler başladı..
Ben sergileri gezmeyi çok severim.. bu pazarda..polis evinde Anneler günü sebebi ile kahvaltı canlı müzik eğlence var eğlence forrahihoyyyt..tutmayın benii kurtlarımı dökeyim..
sizler nasılsınız.şekerler..yürekten sevgiler öpüyorum sizleri..Şeniz

vayyy git canim seni kim tutarkaydirigubbakcemile3

iyi geceler nereledesiniz kızlarrrrrrrrr
bu aksam üstü anneler günü hediyelerimizi almaya gittik esimle ama en şanslı benim kendime yeni kıyafetler aldım ( ne alakası var demeyin beden olarak azıcık büyüğümde ) kolay kolay istedigimi bulamıyorum güzel bir aksamdı simdide kızları yatırdım azıcık pc basına gectim ama kimse yok ((

vay bee
benim ki ne aldi bilmiyorum :asigim:

benimki akıllı karısını alısveris merkezinin ortasına bırakıyor ne alırsan al ama benden hediye beyenmemi bekleme diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…