Günaydın arkadaşlar,
zepp bende dün yazmıştım ama,sorun yüzünden çıkmamış baksana,neyse gününüz harika geçer inşallah arkadaşlarım.
benim kk girme denemelere pc dayanmadı canım sabahtan beri pc sorun olustu internete giremiyordu allaha sükür şimdi gecti ama burdayım ama şimdide siz yoksunuz
ayrıca düsündügün icin sağol demekki kaybolsam unutulmayacakmışım hemen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar canların nerelerdesiniz
ben nasip olursa cuma günü yolcuyum antebe gideceğim ve heralde iki üc hafta gelmem gibime geliyor cok özledim memleketimi ve annemğili
bır ıhabarım olcektiiii
seeeeeeeemmeeeeeemmmmm kayıppp bulun onuŞeniz
Günaydın şekerler.
öncki gün net bağlantısı yoktu,dün misafirlerim vardı(eki komşularım)
bu günde sergi gezisine gidiyorum..evde durmak yok sergiler başladı..
Ben sergileri gezmeyi çok severim.. bu pazarda..polis evinde Anneler günü sebebi ile kahvaltı canlı müzik eğlence var eğlence forrahihoyyyt..tutmayın benii kurtlarımı dökeyim..
sizler nasılsınız.şekerler..yürekten sevgiler öpüyorum sizleri..Şeniz
iyi gezmeler canım insallah güzel bir gün olur
iyi geceler nereledesiniz kızlarrrrrrrrr
bu aksam üstü anneler günü hediyelerimizi almaya gittik esimle ama en şanslı benim kendime yeni kıyafetler aldım ( ne alakası var demeyin beden olarak azıcık büyüğümde ) kolay kolay istedigimi bulamıyorum güzel bir aksamdı simdide kızları yatırdım azıcık pc basına gectim ama kimse yok((
benimki akıllı karısını alısveris merkezinin ortasına bırakıyor ne alırsan al ama benden hediye beyenmemi bekleme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?