(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
topigimizin eski tadı gelmis oh be neydi öyle sadece selam verip cıkmalar insallah bir daha bozulmaz öyle
ben burdayım bu gün hem gündüz hem gece misafirim vardı cok yoruldum simdi eğer kızımda ğeceyi rahat gecirirse bir güzel yatıp dinlenmeyi düşünüyorum hepnizede iyi uykular

Günaydınlar arkadaşlar,
bugün tükkanı ben açıyorum ve hepinize mutlu ve huzur dolu bir gün diliyorum.

slm guzeller ancak geldim
bugun carsiya cikmam lazim ;2 mayista Selim Mertimin gosterisi var onun icin ari kostumu yapacagim hala yapmadim :bbo: amaninnnnnnnnnnn
ve yine bugun okula gidecegim toplanti var ..
beni unutun bugun ....

nasil oldu cocuklar canim ?
iyiler ins.

kizlar ben cikiyorum deniz i hazirladim bende hazirim : )
cikmisken bir de doktora gotureyim deniz 'i aylik kontrol
5 aylik oldu yaa kilosunu falan olctureyim yerimseniben
gorusuruz...

ben tükkandayım ama kimse yok :sm_confused: bugün çok yoruldum yaaaaa kafamçokkarıştı herifim daha gelmedi romen ellerinde gelsede ankaraya gidecek bir düzene girseydik allahım hayırlısı ile :Saruboceq: öptüm sizi şekerler Şeniz

değil kuş senin için ağzımla yılan bile tutarım beya..
sen benim kankamsınnn:1hug:.. seviyorum len seni:asigim: ..seviyorum lennnnn:asigim:

(yalandan kim ölmüş):roflol:

ayrılık dağ ciceğine yaramamıs cok değismis arkadas cokkkkkk

Son düzenleme:
bronjit dedi doktor bu aksam on tane iğne olacak yaptırdığımız hic düzelme yok baska bir antibiyotiğe başladık hala huzurzsuz ama allaha sükür atesi cıkmıyor artık

Son düzenleme:
zepp.arı kostümü ha ,kolay getlsin..
becere bilcenmi bari..:dilcikar:
yakın olsam kendi elcağızımla dikerdim.. Selimciğime..
troya.. eşin gelmedimi romanyalardan beya..
Allah kavuştursun..
janetcik.. geçmişler olsun kızlar hastaymış..:teselli:
ayrıca kadirciğe bayıldım.. tıpkı bana benziii essahdan:roflol:
aktinya şekerim kaynanacığın gitmişmiydi...:uhm:

hih yaparim tabii :dilcikar:
aldim malzemeleri canim cikti yoruldum beedelikafadulden
senin mesaj geldiginde carsidaydim :jeyyar:

bronjit dedi doktor bu aksam on tane iğne olacak yaptırdığımız hic düzelme yok baska bir antibiyotiğe başladık hala huzurzsuz ama allaha sükür atesi cıkmıyor artık

ahh canim : (
selim icin de demisti doktor : (

ins. faydasi olur canim ilaclarin :teselli:
dikkat et

günaydın tatlişkolarım..
gününüz güzel geçsin..her şey gönlünüzce olsun..
zepp.evet ortalık karıştı.. şehitlerimize Allahdan rahmet..
hainleri Allah ıslah etsin..

askerlerimize allahtan rahmet başkomserimizede
allah ailelerine yardımcı olsun cok zor
biliyormusun 2003 yılında kızıma antebe doğuma gitmek icin bingöl elazığ yolu yapım aşamısında bizde erken doğum korkusu yüzünden diyarbakır üstü gitmistik cok tehlikeli bir yol bir yanı ucurum bir yanı cok sık ağaclarla kaplı ve cok tehlikeli bir yer
ama normalde günde bir kac defa mayın arastıran araclar geciyor ama pusu kurmuslar belli
benim aklım almıyor bu ne zihniyet devletin en güzel imkanlarından yararlanıyorlar herkes kömürünü erzağını bebeğinin süt cocuğunun okul parasını bile alıyor
zeep sen yolu biliyorsun şimdi malatya elazığ bingöl (bu benim bildigim yol ) duple bir cok sehrimizde olmayan alt yapısı olan bir yo
devletin yaptığı o akadar güzel seyleri inkar edip polise askerimize pusu kurmak onları haince öldürmek
bu lafı söylemekten cekinmeyeceğim bu tür insanlar yediği kapa pisleyen insanlar allaha havele ediyorum hepsini ama
olan yine bizim askerimize evlatlarına eşlerini anne babalarına oluyor
şehitlerimize allahtan rahmet kalanlarda sabır diliyorum

ahh ahh arkadasalar : (
dun mesaji yazdigim siralar burasi karisikti esim sabaha karsi 04 de geldi
celik yeleklerle gorev yaptilar ...

Allah'a emanet hepsi ...

biliyorum canim bilmez miyim ..
Soylenecek cok soz var ama neyse ...

Allah belalarini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…