topigimizin eski tadı gelmis oh be neydi öyle sadece selam verip cıkmalar insallah bir daha bozulmaz öyle
ben burdayım bu gün hem gündüz hem gece misafirim vardı cok yoruldum simdi eğer kızımda ğeceyi rahat gecirirse bir güzel yatıp dinlenmeyi düşünüyorum hepnizede iyi uykular
değil kuş senin için ağzımla yılan bile tutarım beya..
sen benim kankamsınnn:1hug:.. seviyorum len seni:asigim: ..seviyorum lennnnn:asigim:
(yalandan kim ölmüş):roflol:
zepp.arı kostümü ha ,kolay getlsin..
becere bilcenmi bari..:dilcikar:
yakın olsam kendi elcağızımla dikerdim.. Selimciğime..
troya.. eşin gelmedimi romanyalardan beya..
Allah kavuştursun..
janetcik.. geçmişler olsun kızlar hastaymış..:teselli:
ayrıca kadirciğe bayıldım.. tıpkı bana benziii essahdan:roflol:
aktinya şekerim kaynanacığın gitmişmiydi...:uhm:
bronjit dedi doktor bu aksam on tane iğne olacak yaptırdığımız hic düzelme yok baska bir antibiyotiğe başladık hala huzurzsuz ama allaha sükür atesi cıkmıyor artık
askerlerimize allahtan rahmet başkomserimizede
allah ailelerine yardımcı olsun cok zor
biliyormusun 2003 yılında kızıma antebe doğuma gitmek icin bingöl elazığ yolu yapım aşamısında bizde erken doğum korkusu yüzünden diyarbakır üstü gitmistik cok tehlikeli bir yol bir yanı ucurum bir yanı cok sık ağaclarla kaplı ve cok tehlikeli bir yer
ama normalde günde bir kac defa mayın arastıran araclar geciyor ama pusu kurmuslar belli
benim aklım almıyor bu ne zihniyet devletin en güzel imkanlarından yararlanıyorlar herkes kömürünü erzağını bebeğinin süt cocuğunun okul parasını bile alıyor
zeep sen yolu biliyorsun şimdi malatya elazığ bingöl (bu benim bildigim yol ) duple bir cok sehrimizde olmayan alt yapısı olan bir yo
devletin yaptığı o akadar güzel seyleri inkar edip polise askerimize pusu kurmak onları haince öldürmek
bu lafı söylemekten cekinmeyeceğim bu tür insanlar yediği kapa pisleyen insanlar allaha havele ediyorum hepsini ama
olan yine bizim askerimize evlatlarına eşlerini anne babalarına oluyor
şehitlerimize allahtan rahmet kalanlarda sabır diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?