(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar.. yan binamızdan komşumuz taşınıyor.. lojman süreleri dolmuş..eşyalar kamyona yerleşiyor insan kötü oluyor beya..senağlama önümüzdeki ay .bize 1 yıl doluyor...vay be ne çabuk geçmiş...şakkıdı

vayy bee ne cabuk gecmis
daha dun gibi karar veremeyisin : )dubai'deydik biz
temmuzda bizim de 1 sene olacak

selam arkadaşlar kaçgün oldu gelemedim ayrı kaldım kk dan eşimin memleketine gittim düğün vardı.........
pazar geldik oğluşlarım hava değişiminden hasta oldular, şimdi iyi sayılırlar mızıkçılık yapıyor emre
görüşürüz tekrar canlarım.................

gecmis olsun canim :teselli:acil sifalar

günaydınlarrrrrrrr,hihoyyyt
sesim geliyormuuuuuuuu,
bakın bağırıyorummmmmmmdelikafadulden
kızlarrr nerdesinizz..şakkıdı
zepp gezmekle iyi yapmışın ,
bak kıskandımmı ne bende bu gün gezmeye gidem bari,,:dilcikar:
kuran kursu arkadaşlarım piknik düzenlemişler,
illaki sende gel ,sen gelmezsen asla gitmeyiz..baktım çok rica ettiler kıramadım:jeyyar:.. yani bu gün kız kıza piknikteyim.. umarım sizin gününüzde güzel geçsiz arkadaşlar...:1hug:
janet balım nerdesin, bacının yanındaymışın ohhhh ne güzel..
gülan selam..
aktinyamm, troyamm where are you..nerdesin hu huuu

gunaydinnn seker :smiley-cool:

vay anamm vayy yine mi yoksun :mymeka::dilcikar:

kir dizini otur evinde ne bu beee:mymeka::1rolleyes:

Merhabalar arkadaşlar.
çiçeğim sana iyi eğlenceler diliyorum,buralardayım şekercim bugün benimde bir kaç işim var halledip geleceğim.

[ı]selam kızlar.
ZeppcıĞım saĞol...
Sabah dr.gıttık aılce hepımız hastayız bende hastayım grı oldum bebıŞlerımde..........[/ı]

Selam bebekler..
Günaydınlar,,hihoyyyt
zepp,dün telde aradınya şekerim seninle rahat konuşamadım.biliyorsun kk'dan misafirlerim vardı,banada sürpriz oldu..
akşam yine kk yalnızmışın ve yakmışın cıgarayı,,
eskisi gibi ben akşamları pc açmıyorum..çocuklardan sıra gelmiyor.. bu ara dersi bıraktılar metin 2 mi ne onu oynuyorlar..:jeyyar:

gulan yazmassam içim rahat etmicek.. zeppden başkasına ne selam nede sabah veriyorsun.. hatrını soruyoruz geçmiş olsun diyoruz.. sanki hiç yokmuşuz gibi davranıyorsun.. bilelimde bizde sana öyle davranalım demi..

Allllllo kızlar nerdesiniz.. sositosositoben dışarı çıktım işimi hallettim geldim.. ohooo siz daha uyanmamışınız beya.. bak olmadı şimdi..klava:

zepp kankam nerdesin

Allllllo kızlar nerdesiniz.. sositosositoben dışarı çıktım işimi hallettim geldim.. ohooo siz daha uyanmamışınız beya.. bak olmadı şimdi..klava:

zepp kankam nerdesin

geldim geldim
tunaydinnnnnnndelikafadulden
sabah elektrik yoktu ,sular akmiyordu delikafadulden
mahrumiyet bolgesinde yasiyoruz yaadelikafadulden

simdi de islerim var :bbo: su olayinca hicbir is yapamadim

ayrica konusmamiz yarim kaldi sayiyorum cicegim ona gore :mymeka::dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…