(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydınmı desem tünaydınmı desem,neyse alın işte selamımı,
Yarın Kayseriye gidiyorum,kardeşim askerden geliyor inşallah,onu karşılıyacağız,beni şimdiden özleyin anacığım.

ah canım benim demekki sular yoktu..:teselli:
üzülme kankam bu aralar bizlerde'de sular sıksık kesiliyorrr...
evet evet konuşmamız yarım kaldı...görüşürüz bir ara..a.s.

bak aktinya gelmiş altdan bagiii,,yerimseniben

Yarın Kayseriye gidiyorum,kardeşim askerden geliyor inşallah,onu karşılıyacağız,beni şimdiden özleyin anacığım.

canım hoş geldin.. yaaa banane bende gelcem senle..delikafadulden

demekki gardaşın eskerden geliii..hadi gozunuz aydın ossun..
darısı benimde yavrularıma işşallah...a.s.

Evet bende geldim ve sizleri yakaladım.benimde birkaç işim vardı onlara başlamadan arkadaşlarıma bakayım dedim,sizleri gördüğüme sevindim.

Çiçeğim merhabalar nasılsın,bugün gezmen yokmu?

yog canısı.. booon evdeyim...ama benim iş belli olmaz.. aslında spor hocası hem yürüyüş hemde gezi düzenledi saat 14,00 lojmandan servis kalkii ama ben gitmicem.. yarın gezmem var boon oturayım evde.. baksana zepp dövecek gibi..kıram dizimi oturam evde..
sana hayırlı yolculuklar özletme gendini imi. gadasını aldımm..

canım hoş geldin.. yaaa banane bende gelcem senle..delikafadulden

demekki gardaşın eskerden geliii..hadi gozunuz aydın ossun..
darısı benimde yavrularıma işşallah...a.s.

Gel götüreyim çeçeğimkaydirigubbakcemile5Evet inşallah darısı senin ve zeppin yavrularının başınayerimsenibenKardeşim manisadan geliyor bol bol mesir macunu getireceğim dediydi bakalım getirecekmi:roflol:

gozun aydin canim :1hug:
iyi yolculuklar diliyorum dikkat edin kendinize :a015:

sağol çiçeğim,özletmemeye çalışırım,yarın bende sabah kahvaltısına gideceğim inşallah,akşamda yolcuyum inşallah,varmı bir isteğiniz arzunuz efendim.

hah soyle :mymeka: evde otur azicik :1rolleyes::icecream:

sağol çiçeğim,özletmemeye çalışırım,yarın bende sabah kahvaltısına gideceğim inşallah,akşamda yolcuyum inşallah,varmı bir isteğiniz arzunuz efendim.

valla zepp ne ister bilmem ama ben yaş itibari ile mesir macunu şeytsem...:roflol::roflol:

sende az ye tmmm..:roflol:

Gel götüreyim çeçeğimkaydirigubbakcemile5Evet inşallah darısı senin ve zeppin yavrularının başınayerimsenibenKardeşim manisadan geliyor bol bol mesir macunu getireceğim dediydi bakalım getirecekmi:roflol:

:Saruboceq:amin canim
demek mesir macunu :1rolleyes::roflol: niye ki ?
kime ?:jeyyar::roflol:

Sağol canım kaydirigubbakcemile5Hem biraz gideyim açılayım burada sıkıldım biraz,hemde biraz alışveriş yapayım ne dersiniz iyi olmazmıyerimseniben:jeyyar:

hem de nasil iyi olur kayseripark a gidecen mi gez benim icin de :asigim:
benim icin ust katta iskender ye guzel yapiyorlar cokacimcoook: )

Kimseye değil,bizimkiler mesir macununu severlerde onun için fazla getirecek galiba,aslında ben tadını pek sevemedim.

:Saruboceq:amin canim
demek mesir macunu :1rolleyes::roflol: niye ki ?
kime ?:jeyyar::roflol:

cahal garı.. ne için olacak..:mymeka:koşuda birinci olmak için.. maraton koşusu valla billla..:roflol:
aktinya attın ortaya mesiri.. düştü zepple benim dilime...:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…