(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:roflol: vay bee hala cok seksiyim yalniz :jeyyar:sengözlerimebaksanab

aktinyacigim senden neden haber yok ?
haberini aldim ama sen soyle :mymeka:
nerdesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

:roflol: vay bee hala cok seksiyim yalniz :jeyyar:sengözlerimebaksanab

Maşaallahınız var arkadaşlar tü tü tü nazar değmesin güzelliğinize tazeliğinize..Memnun oldum hepinizle tanıştığıma.Ben resim eklemeyi bildiğim halde başaramadım burda

Son düzenleme:
Günaydınnnn:1hug:

Herkese sağlıklı,huzurlu güzel bir gün olsun:Saruboceq:

Sessizfırtına Hoş geldin aramızaa.s.

Janet..bayıldım resimlere:roflol:çok güzel tanıtmışın milleti:roflol:

sabah sabah.albümleri karıştırırken bakın ne buldum...
zepp,iki yıl sonrası Bingölden ..dönerken..:roflol::roflol:

niye gözükmüyor resimin biz acık acık verdik iste

günaydın ciceğim ne haber ne yapıyorsun bak senin parktaki resimini koydum izinsiz yaptım ama artık kusura bakma

bakısına bittim ben diyorum bu zeep niye ya kara kalem yada uzaktan resim koyuyor diye kadın isi biliyor tabi ama sağolasın canım bak kendi olsa bu resimini koymazdı buraya gel bir öpem seniopuyorumnanaktan

günaydın ciceğim ne haber ne yapıyorsun bak senin parktaki resimini koydum izinsiz yaptım ama artık kusura bakma

janet lütfen ama rica ediyorum.. daha hareketli resmimi koysaydın..:roflol:zemuszemushihoyyytsabahları lojmanın yakınındaki park aynen bu resimdeki görüntülerle dolu... seviyorum ben yurdum insanınııı..alkisalkisalkis

bakısına bittim ben diyorum bu zeep niye ya kara kalem yada uzaktan resim koyuyor diye kadın isi biliyor tabi ama sağolasın canım bak kendi olsa bu resimini koymazdı buraya gel bir öpem seniopuyorumnanaktan
Şeniz
geleyim canım cok güzel yaparım ayrıca cabukta yaparım ayrıca

amanın hemen uçağımı yolluyorum uç gel...

gecen sene antalyadaydık sabah gezisinde aynen dedigin gibi herkes dısarıya atmıs kendini kosan yürüyen malesef antepteyken cok güzel yürüyüs yapardım ama bingöl sonra ceyhan derken simdi cok özlüyorum spor yapmayı kızlar azıcık büyüse yeniden baslayacağım ama bu yüzden seni kıskanıyorum ben hic durma canım inan insan cok farklı oluyor spor yaparken

janetcim ben çıkıyorum..
küfteye başlıyayım.. öğleden sonra dişçide randevum var...
kalın sağlıkla...zemuszemuszemuszemushihoyyythihoyyyt

ben kacıyorum canım seninle sohbet güzel ama mutfak temizligi var bu gün kızlar uyurken is yapayım biraz kendine iyi bakopuyorumnanaktan

canım çok haklsın.. az kaldı inş kızların sağlıkla büyüsünler daha güzel günlerin olacak kendine ayıracağın ,yeterki sağlıklı ve mutlu olalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…