benide öpsene troya
hoşgeldin canım takılmana gerek her zaman burada olabilirsin istersen sana arkadaşlarıda tanıta bilirim nasıl olsa kimse yok beni dövecekbu cicek teyzemiz nüfus cüzdanı artık yaşlansada gönlü genc onun sürekli sporda stepte buda zeep arkadasın resimdede gördügün gibi isi gücü bilgisayardır buda benim
hepimizde cıtır kızlarız allaha sükür
:roflol: vay bee hala cok seksiyim yalniz :jeyyar:sengözlerimebaksanab
Maşaallahınız var arkadaşlar tü tü tü nazar değmesin güzelliğinize tazeliğinize..benide öpsene troya
hoşgeldin canım takılmana gerek her zaman burada olabilirsin istersen sana arkadaşlarıda tanıta bilirim nasıl olsa kimse yok beni dövecekbu cicek teyzemiz nüfus cüzdanı artık yaşlansada gönlü genc onun sürekli sporda stepte buda zeep arkadasın resimdede gördügün gibi isi gücü bilgisayardır buda benim
hepimizde cıtır kızlarız allaha sükür
Merhabalar,birinci mesajımı kimseler görmedi,gözden kaçtı sanırım.Benim eşimde emniyet teşkilatından.Yanılmıyorsam polis eşleri için bu topik.Eğer kabul edrseniz bende takılırım artık buraya..
Çiçek ver bir çay içeyimsimit istemem,kahvaltımı yaptım:dance:
niye gözükmüyor resimin biz acık acık verdik isteMaşaallahınız var arkadaşlar tü tü tü nazar değmesin güzelliğinize tazeliğinize..Memnun oldum hepinizle tanıştığıma.vereliniortakBen de kendimi tanıtayım size.Biraz suratsızımdır ama bakmayın siz,hoşsohbetimdir.zemuszemus
niye gözükmüyor resimin biz acık acık verdik iste
günaydın ciceğim ne haber ne yapıyorsun bak senin parktaki resimini koydum izinsiz yaptım ama artık kusura bakma
Şenizbakısına bittim ben diyorum bu zeep niye ya kara kalem yada uzaktan resim koyuyor diye kadın isi biliyor tabi ama sağolasın canım bak kendi olsa bu resimini koymazdı buraya gel bir öpem seniopuyorumnanaktan
geleyim canım cok güzel yaparım ayrıca cabukta yaparım ayrıca
gecen sene antalyadaydık sabah gezisinde aynen dedigin gibi herkes dısarıya atmıs kendini kosan yürüyen malesef antepteyken cok güzel yürüyüs yapardım ama bingöl sonra ceyhan derken simdi cok özlüyorum spor yapmayı kızlar azıcık büyüse yeniden baslayacağım ama bu yüzden seni kıskanıyorum ben hic durma canım inan insan cok farklı oluyor spor yaparken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?