(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
temmuz ve ağustosta sonra yine kıs başlar biz deprem nedeniyle gec gitmistik nerdeyse eylül ayının ortaları gece bos eve geldik yanımda battaniye filan getirmistim kimseyi tanımadığımdan dolayı herkes bizi gibi yeni tayinciydi gece soğuktan yatamamıstık yani anlayacağın o rüzgarlar hic dinmeyecek

Merhabalar arkadaşlar,
bizde daha birşey belli değil bugün belli olacak dediler hala birşey yok bekliyorum.tayinci arkadaşlarıma ve yeni lojmanına taşınacak olan zeppime kolaylıklar diliyorum,sizlerde bana dua edin,sonucu bildiririm inşallah.

amaninnnnnnnnnnndelikafadulden

kiz aktinya bugun belli oldu polis memurlarin ki sizin ki neden belli olmadi :mymeka:
haber bekliyorum bak :mymeka:

Bugun cok yogundum misafirim vardi
aksam ustu cocuklari parka cikardim
yarin da gezmem var; hani bazilarinin hep oluyor ya : )lülülülülülü

tayinimiz erzincana cikti insallah herkesin istedigi yer olmustur
cicegim aplam kusura bakma operim seni

Herkese sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün olsun:Saruboceq:

Troyacım,tayin yeriniz hayırlı olsun...sağlıkla gidin yerleşin,huzurla oturun inşallah...benide heyecanlandırdı bu günlerde aldığım tayin haberleri:dance:tanıdıklarımın genelde hep istedikleri yerler çıktı...öyle olunca daha da mutlu oluyorum:dance:herkesin ki hayırlı olur inşallah....

Şeniz

günaydın arkadaşlar..............a.s.

ngs ablam benden önce gelmiş gitmişsin.....a.s

troyacığım hayırlı olsun tayın yerınız enzincan depremden sonra güzel yapılar yapılmış gelen arkadaşlar bahsediyordular güzelmiş hakkında hayırlısı olsun inş............kaydirigubbakcemile5

bende gribim arkadaşlar bebeklerden geçti onlar iyi ben hasta heavalarda çok sıcak yazın çekilmiyor hastalık :1no2:

Selam arkadaşlar...a.s.
öncelikle tain yerleri belli olan arkadaşlarım.hayırlı olsun.
troya dün senle konuştuk sesin iyi geliyordu..bu sabah zeppi kandırdım.troya Bingöle geliyor diye sevindi tabi ama kısa sürdü,,:jeyyar:
aktinyacımın yeride belli olmuş.Aktinyacım.. hakkınızda hayırlsı .:teselli:
zepp dimekki bu gün gezmedesin...:mymeka: hımmmm. tüh geç haberim oldu .. yoksa kendime ayarlardım bir gezme...:jeyyar:
gulancım geçmiş olsun...a.s.
ngs.janet...nasılsınz...a.s.

sağol canım bahar temizligi yapmaya calışıyorum ben ama kızlardan imkan yok bu gün kızlarım odasını ayırladık yeni aldğımız pike takımlarını serdik kızların havasını göreceksiniz
birde azıcık akıllı dursalar sabah uyanmadan balkonda halıyı yıkayım dedim
kücük hanımefendi kaş göz arasında koca saksıyı al sen ıslak halının oldugu balkonda elinden düsür kır hertaraf camur yerler ıslak oldugundan toplayamadım iki saat onu temizlemem sürdü halıya sıcratmadan yapmak aksi gibi tek basımayım kimseden yardımda isteyemedim bir halıyı kaldıracak
bu kızlar bir büyüsede en azından akıllı durarak yardım etseler mafoldumben

janetcim kolay gelsin canım.. bende bahar temizliği ile uğraşıyorum..
pazar günü halı yıkadım tek başıma.. oğlum sadece suyu açtı kapadı...:roflol:
büyüselarde farketmiyor yani..:roflol:
güle güle kullan inş...:1hug:

Merhabalar,birinci mesajımı kimseler görmedi,gözden kaçtı sanırım.Benim eşimde emniyet teşkilatından.Yanılmıyorsam polis eşleri için bu topik.Eğer kabul edrseniz bende takılırım artık buraya..

Merhaba canim evet polis eslerinin bolumu burasi :jeyyar:kaydirigubbakcemile5
hosgeldin

ay senide operim bu ara herkesi opuyom birde gidip yerlessem ohhhhh degme keyfime bingol yakin kiz gelirsin haftasonlari

benide öpsene troya
hoşgeldin canım takılmana gerek her zaman burada olabilirsin istersen sana arkadaşlarıda tanıta bilirim nasıl olsa kimse yok beni dövecek bu cicek teyzemiz nüfus cüzdanı artık yaşlansada gönlü genc onun sürekli sporda stepte buda zeep arkadasın resimdede gördügün gibi isi gücü bilgisayardır buda benim
hepimizde cıtır kızlarız allaha sükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…