Merhabalar arkadaşlar,
bizde daha birşey belli değil bugün belli olacak dediler hala birşey yok bekliyorum.tayinci arkadaşlarıma ve yeni lojmanına taşınacak olan zeppime kolaylıklar diliyorum,sizlerde bana dua edin,sonucu bildiririm inşallah.
temmuz ve ağustosta sonra yine kıs başlar biz deprem nedeniyle gec gitmistik nerdeyse eylül ayının ortaları gece bos eve geldik yanımda battaniye filan getirmistim kimseyi tanımadığımdan dolayı herkes bizi gibi yeni tayinciydi gece soğuktan yatamamıstık yani anlayacağın o rüzgarlar hic dinmeyecek
sağol canım bahar temizligi yapmaya calışıyorum ben ama kızlardan imkan yok bu gün kızlarım odasını ayırladık yeni aldğımız pike takımlarını serdik kızların havasını göreceksiniz
birde azıcık akıllı dursalar sabah uyanmadan balkonda halıyı yıkayım dedim
kücük hanımefendi kaş göz arasında koca saksıyı al sen ıslak halının oldugu balkonda elinden düsür kır hertaraf camur yerler ıslak oldugundan toplayamadım iki saat onu temizlemem sürdü halıya sıcratmadan yapmak aksi gibi tek basımayım kimseden yardımda isteyemedim bir halıyı kaldıracak
bu kızlar bir büyüsede en azından akıllı durarak yardım etseler mafoldumben
Merhabalar,birinci mesajımı kimseler görmedi,gözden kaçtı sanırım.Benim eşimde emniyet teşkilatından.Yanılmıyorsam polis eşleri için bu topik.Eğer kabul edrseniz bende takılırım artık buraya..
tayinimiz erzincana cikti insallah herkesin istedigi yer olmustur
cicegim aplam kusura bakma operim seni
ay senide operim bu ara herkesi opuyom birde gidip yerlessem ohhhhh degme keyfime bingol yakin kiz gelirsin haftasonlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?