(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bilmezmiyim bizde giderdik senağlama ben özlüyorum bingölü ve arkadaslarımı senağlama

selam millet......................iyi geceler...............

nerelerdesiniz yaaaaaaaaaaaaaa
:1no2:
kimsecikler ugramiyor zepp ten ve janetten baska............lmaz:

günaydınnnnnnnnn hos geldin zepp ugrayamaz olmustun özledik seni

neler yaptın kuruttunlu kıslıklarını simdi neryer patlıcan biber kurusudur bingölde opuyorumnanaktan özledim ben bingölü ............

günaydınnnnnnnnn hos geldin zepp ugrayamaz olmustun özledik seni

neler yaptın kuruttunlu kıslıklarını simdi neryer patlıcan biber kurusudur bingölde opuyorumnanaktan özledim ben bingölü ............

Aman bee neyini ozluyon :mymeka: : )
patlican biber kuruttum canim
ka.validem(memleketten ) bir kasa domates vs. gondermis onlari da hallettimcokacimcoook

gel beraber yiyelim :jeyyar:

afiyet olsun canım
arkadaşlarımı özlüyom bir seyler kurutmayı özlüyorum biliyormusun burda dısarda ekmek bile kurumuyor hemen küfleniyor patlıcan biber kuraması imkansız salca bile bir ay sürüyor kuruyupta bidonlara konulması asırı derecede nemli bir yer galiba ben bingölü özlemekten cok burayı sevmiyorum oraya aşırı özlemim bundan heralde

ahh canim :teselli:

cicegimden haber var :bbo:
misafirleri gittim emme yine misafir geliyormus bugundelikafadulden
kafayi yemek uzereymis :çok üzgünüm:
ozledik beee :çok üzgünüm:

yol gecen hani mi beeee :mymeka:birakin kankamin yakasini :mymeka:lmaz:

bii kankam bile yok bir sürü misafirim geldi böyle beni düsünen olmadı mafoldumben mafoldumben mafoldumben:umursamaz:küstüm sana ben yinede güzel bir ramazan ğecirmeniz dilegiyle opuyorumnanaktan

bii kankam bile yok bir sürü misafirim geldi böyle beni düsünen olmadı mafoldumben mafoldumben mafoldumben:umursamaz:küstüm sana ben yinede güzel bir ramazan ğecirmeniz dilegiyle opuyorumnanaktan

gel gel kusme su mubarek gunde :teselli:kiyamam
en cok ben dusundum seni bu topikte biliyorsun :mymekapuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…