(- 155 Merkez -)

• Konu Sahibi Konu Sahibi Zepp
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın günaydın..
erkenciyim yine,:dilcikar:
uykucular sizi nerdesiniz...
zepp oş geldin beya,:mymeka:
sen olmadan buralar pek sessiz kalmış.. kıralım ş... belini,,, hadi ver coşkuyuuuuuuhihoyyyt:lepi:
janet naber şekerim gittimi misafirler..
benim pazar günü yine geliyor ama bu defa kardeşceğizim geliyor...:lepi:

yok bee gidemedim.hala pineklemekteyim.:çok üzgünüm:
ben,bana gelenlerdenim kaydirigubbakcemile3,bitürlü sıra bana gelmiyor :1no2:

şişşt nerdesiniz beya. zepple görüştüm. net bağlantısında sorun varmış kendini ev işlerine vermiş. kışlık yiyeceklerini hazırliimiş akıllı hatun...:jeyyar:

şişşt nerdesiniz beya. zepple görüştüm. net bağlantısında sorun varmış kendini ev işlerine vermiş. kışlık yiyeceklerini hazırliimiş akıllı hatun...:jeyyar:

aneeeeeeeeee senın mısafırler gıttı mı aplammmmmmmmmmmmmm gitmedıyse tuzcu geldı anııııııııııııımmmmmmmmm:roflol:

hamarat kadin bir baska oluyor tabi : ):jeyyar:hihoyyyt
her isi yaptim
yarin biraz daha isin var onlari da halledeyim buyrun beraber yiyelimcokacimcoook

:mymeka:noldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bensiz olmaz
geldim bak : ):1rolleyes:naniknanik
sensiz olmuyor tabi...:jeyyar:yanında bende olmalıyım daha bir güzel oluyoruz:roflol:
hamarat kadin bir baska oluyor tabi : ):jeyyar:hihoyyyt
her isi yaptim
yarin biraz daha isin var onlari da halledeyim buyrun beraber yiyelimcokacimcoook

tmm bak sen işine.. hafta sonu beni buralarda göremiceksiniz....aşkitom evde. misafirlerimde geliyor..4 gün bendeler.sonrasında mübarek gün geliyor.oruç mukabele.terafihler...arada bir uğrarım gari buralara..yerimseniben

kaydirigubbakcemile3

delikafadulden amma misafir gelirmis beeeedelikafadulden

kolay gelsin :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…