hoşgeldin çiçeğim.umarım gönlünce tatil yapmışsındır opuyorumnanaktan
Günaydın günaydın..
erkenciyim yine,:dilcikar:
uykucular sizi nerdesiniz...
zepp oş geldin beya,:mymeka:
sen olmadan buralar pek sessiz kalmış.. kıralım ş... belini,,, hadi ver coşkuyuuuuuuhihoyyyt:lepi:
janet naber şekerim gittimi misafirler..
benim pazar günü yine geliyor ama bu defa kardeşceğizim geliyor...:lepi:[benimde gelecek muhtemelen pazar günü esimin ailesi ve komsuları mafoldumben
şişşt nerdesiniz beya. zepple görüştüm. net bağlantısında sorun varmış kendini ev işlerine vermiş. kışlık yiyeceklerini hazırliimiş akıllı hatun...:jeyyar:
zepp nerdesin.. bağlantımı yokki acep..
ayy yazıgg üzüldüm bag şimdi:jeyyar:
şişşt nerdesiniz beya. zepple görüştüm. net bağlantısında sorun varmış kendini ev işlerine vermiş. kışlık yiyeceklerini hazırliimiş akıllı hatun...:jeyyar:
aneeeeeeeeee senın mısafırler gıttı mı aplammmmmmmmmmmmmm gitmedıyse tuzcu geldı anııııııııııııımmmmmmmmm:roflol:
sensiz olmuyor tabi...:jeyyar:yanında bende olmalıyım daha bir güzel oluyoruz:roflol::mymeka:noldiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
bensiz olmaz
geldim bak : ):1rolleyes:naniknanik
hamarat kadin bir baska oluyor tabi : ):jeyyar:hihoyyyt
her isi yaptim
yarin biraz daha isin var onlari da halledeyim buyrun beraber yiyelimcokacimcoook
sensiz olmuyor tabi...:jeyyar:yanında bende olmalıyım daha bir güzel oluyoruz:roflol:
tmm bak sen işine.. hafta sonu beni buralarda göremiceksiniz....aşkitom evde. misafirlerimde geliyor..4 gün bendeler.sonrasında mübarek gün geliyor.oruç mukabele.terafihler...arada bir uğrarım gari buralara..yerimseniben
bende öyle .................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?