- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
[/Bay manyadım yaakaydirigubbakcemile3
ne olıyı lan burdaaaaaaaa
hakkaten ya o bihterin gecelikleri
perdeler
bornozları
off bee delikafadulden
zengnlik başka şeyboshayallersmile
yorumyazmıycam
yazmıycam
yazmıycam kaydirigubbakcemile3
ben gidip yemek yapcam
görüüşürüz
hayyyy maşşallah
ne bereketli topic böyle
ışık hızıylan ilerliyo
fıstık hayırlı yolculuklar canımopuyorumnanaktan
smillere bayıldım
Allah razı olsun canımayburcum gecmıs olsun cnm sana bişey yok dımı sizdeeee
Behlülün yatak sahnesini de gördün mü Ayburum?:roflol:
haydiiinn kankalarimmm gelin vedalasakk :a015:
nikonum :a015:
akasiam :a015:
zhebanim :a015:
shekerim :a015:
ank ablam :a015:
mjoyyum :a015:
aslim :a015:
fascim :a015:
mavim :a015:
chessim:a015:
amonram :a015:
oky'm :a015:
you_knowu'm:a015:
hevinim :a015:
ayburum :a015gecmis olsun bu arada yeni okudum kaza gecirdigini)
Sumakim:a015:
kolosn'm:a015:
nickini yazmadigim varsa kusura bakmayin :a015: :a015::a015::a015::a015::a015: yoklugumu hissettirmeyin :mymeka: bi gün olsun su topicte beni anmazsaniz varyaaaaaaaaaaa:mymeka: iste o zaman sorarim ben size:mymeka::dilcikar: gider ayak bile geyik yapiom yaa su halime bakin:roflol: napcam ben 1 ay sizler olmadan geyiksiz neyimsiz :a015: neyseeee kalin saglicaklaaa :a015::a015:
Dipcik not: ses bir ki bir kiii(smilim yok nikonunkilerle idare edin artikin) ben trdeyken msnime bisi yazmayin kankalarim benimki msnime girip okuyodasempatiksalakcinni :a015:
:a015::a015::a015:
Bende takılabilermiyim sizlerle ? Bu aralar kafam çok dolu,dağıtmaya ihtiyacım var belki burada zaman geçirerek kurtulurum dedim olumunekankayizsmile
neyse kizlar bu sefer gercekten gidiorum=)
kendinize cok cok cok iyi bakin
bi ay sonra döndügümde herkes yerli yerinde olsun, hickimse topigi terk etmesin:mymeka: ona göre
ablam yolculuk nereyeee
gidicem gidicem dedin gittin mi en sonunda şükür vıstııım :a015:haydiiinn kankalarimmm gelin vedalasakk :a015:
nikonum :a015:
akasiam :a015:
zhebanim :a015:
shekerim :a015:
ank ablam :a015:
mjoyyum :a015:
aslim :a015:
fascim :a015:
mavim :a015:
chessim:a015:
amonram :a015:
oky'm :a015:
you_knowu'm:a015:
hevinim :a015:
ayburum :a015gecmis olsun bu arada yeni okudum kaza gecirdigini)
Sumakim:a015:
kolosn'm:a015:
nickini yazmadigim varsa kusura bakmayin :a015: :a015::a015::a015::a015::a015: yoklugumu hissettirmeyin :mymeka: bi gün olsun su topicte beni anmazsaniz varyaaaaaaaaaaa:mymeka: iste o zaman sorarim ben size:mymeka::dilcikar: gider ayak bile geyik yapiom yaa su halime bakin:roflol: napcam ben 1 ay sizler olmadan geyiksiz neyimsiz :a015: neyseeee kalin saglicaklaaa :a015::a015:
Dipcik not: ses bir ki bir kiii(smilim yok nikonunkilerle idare edin artikin) ben trdeyken msnime bisi yazmayin kankalarim benimki msnime girip okuyodasempatiksalakcinni :a015:
:a015::a015::a015:
saçlarını boyayınca geçer ablası sempatiksalakcinni :teselli:bilmıyorum ablacımmmm yalnızım mutsuzum umutsuz oldummmmmafoldumben
oh oh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositosositoohhhhhh kurtulduk vistindann :dance: :dance: :dance: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: kizlar hadin halaya nan :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
ohe ohe ohe ohe ohe ohe tey tey teytopik bize kaldi :dance: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
gel canim tabi ama dikkat et mapus damlarina dusme yerimseniben
yuppi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositosositogunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hihoyyythihoyyythihoyyyt
vıstık gıttımı oleyyyyyyyyyyyyyyyyyhihoyyythihoyyyt
:sm_cool::teytey::sm_cool:
elma kurdım nasılsın :1rolleyes:
daha gitmedin mi leyn :mymeka:kizlar bu sefer gidiyorum kendinize iyi bakin özlicem sizi:gitme:
hala gitmemiş de get :mymeka:neyse kizlar bu sefer gercekten gidiorum=)
kendinize cok cok cok iyi bakin
bi ay sonra döndügümde herkes yerli yerinde olsun, hickimse topigi terk etmesin:mymeka: ona göre
üzülme bebeğim niko burda aklinialirimsmile gel yanıma hele aklinialirimsmile boşver o gurtluyu aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Fıstıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:gitme:senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Gitmeeeeeeeeeeeeeeee:a015::çok üzgünüm:
ben geldim nannn
slm bacılar nasılsnz
vıstıkolumunekankayizsmile
sen geldin gittn mi hemenakannehir
allan vıstığı :mymeka: hiç mi girmeyecen nan kkya mafoldumben:mymeka:
kanka sen gittin ya ekşın üstüne ekşın çıkcak bakta gördelikafadulden
sen gelene kadar kimbilir kaç kere banlanırmsempatiksalakcinni
iyi yolculuklar kanka
sen orayıda birbirine katarsn :roflol::roflol::roflol::roflol:
ahanda buraya yazıyom aklinialirimsmile
delüüüüüüüüüüüüüüü delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:o günler unutulur mu heç aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
beşir bizide mi görüntüledi yoksa delikafadulden:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hatırlıyorum cevabını ablam ondan uyarı mı aldın ahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:wallaha bişey yapmadım ya...
konu açılmış biride soğan kabuğu demiş filan
ne oluyor nan dedim
film izliyoz gibi yazıldı
gazozda vardır kesin dedim.
sonrada heççç duymadım ben bunu dedim
ahanda uyarı geldi hemen ..
nerde ben göremiyomMaviyi gördüm ya dönmüş tekrar :lepi:
olumunekankayizsmile
yuppi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
daha gitmedin mi leyn :mymeka:
hala gitmemiş de get :mymeka:
üzülme bebeğim niko burda aklinialirimsmile gel yanıma hele aklinialirimsmile boşver o gurtluyu aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aman zıbın banlanmaaazmış cıvanımmm
aman zıbın banlaanmaaz
sen buna inandıııın mııı civanım
sen buna inandıın mııııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
delüüüüüüüüüüüüüüü delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hatırlıyorum cevabını ablam ondan uyarı mı aldın ahahahahaha :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nerde ben göremiyommisafirlerle beraber zehirlendi zaar :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?