- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
Vallahi birşey yapmıyorum.
ohhhh neler olmikiiii aslıcım
şeker kendi neler yapıiiii zeboşa
Geçer arım balım peteğem üzülmeŞenizAllah razı olsun canım
ayağım çok ağrıyo
onun haricinde iyiyim hamd olsun
eşimde kemer takılı olduğu için bi sıkıntı yok çokşükür
görmemmi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
pehlül kafayı yakinen görmüş biri olarak şunu belirteyim herif çok tatlıydı yaaaaa:asigim:
ekrandakinden daha sevimli
Teşekkür ederim tatlımopuyorumnanaktanaynen bende kolay gelsinkaydirigubbakcemile5 görüşürüz kızlaropuyorumnanaktan
Geliyom yamacına Nikon:jeyyar:yuppi :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
daha gitmedin mi leyn :mymeka:
hala gitmemiş de get :mymeka:
üzülme bebeğim niko burda aklinialirimsmile gel yanıma hele aklinialirimsmile boşver o gurtluyu aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aman zıbın banlanmaaazmış cıvanımmm
aman zıbın banlaanmaaz
sen buna inandıııın mııı civanım
sen buna inandıın mııııı :roflol::roflol::roflol::roflol:
aaaa halbuki sen böyle miydin geçen sene en nazik üye adayıydın sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
sorma onu yazdım diye ceza geldi
ya döktürseydim ne olcaktı
mimlendik ya artık devamı gelir kesin sempatiksalakcinni
bir konu vardı orada gördüm
hatırlarsın belkii
boyu ebatı işlevi diye sırnaşık şey
oraya yazmıştı mavi
sanki öyleydi ya vay taklitçi bayanssulusmile :roflol::roflol::roflol::roflol:anam nikooo gelmişşş kız yabancı damattakıini adıda nıkoyduuu
bence de yassık ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ahahahahah kızın adı bilem gülmeme yetiyo gurtlu vıstık :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Geliyom yamacına Nikon:jeyyar:
Yassık nan kurtlu murtlu ama fıstık işte:roflol:
Ne kadan sevindin Nikon nan Mfö yü çağırmışsın şenliğesırnaşık şey
merhaba kızlara.s.
alırmısnız beni de aranıza:kedi:
almadım canım alıp geleyim o zamankaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
haydiiinn kankalarimmm gelin vedalasakk :a015:
nikonum :a015:
akasiam :a015:
zhebanim :a015:
shekerim :a015:
ank ablam :a015:
mjoyyum :a015:
aslim :a015:
fascim :a015:
mavim :a015:
chessim:a015:
amonram :a015:
oky'm :a015:
you_knowu'm:a015:
hevinim :a015:
ayburum :a015gecmis olsun bu arada yeni okudum kaza gecirdigini)
Sumakim:a015:
kolosn'm:a015:
nickini yazmadigim varsa kusura bakmayin :a015: :a015::a015::a015::a015::a015: yoklugumu hissettirmeyin :mymeka: bi gün olsun su topicte beni anmazsaniz varyaaaaaaaaaaa:mymeka: iste o zaman sorarim ben size:mymeka::dilcikar: gider ayak bile geyik yapiom yaa su halime bakin:roflol: napcam ben 1 ay sizler olmadan geyiksiz neyimsiz :a015: neyseeee kalin saglicaklaaa :a015::a015:
Dipcik not: ses bir ki bir kiii(smilim yok nikonunkilerle idare edin artikin) ben trdeyken msnime bisi yazmayin kankalarim benimki msnime girip okuyodasempatiksalakcinni :a015:
:a015::a015::a015:
Bende takılabilermiyim sizlerle ? Bu aralar kafam çok dolu,dağıtmaya ihtiyacım var belki burada zaman geçirerek kurtulurum dedim olumunekankayizsmile
Kızlar birçoğunuzu konulardan tanıyorum ama tekrar tanışmak için yazayım;
Adım SERAP özel bir şirkette çalışıyorum,12 yaşında bir kız annesiyim
yarşmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
kizlar bu sefer gidiyorum kendinize iyi bakin özlicem sizi:gitme:
Dün ihtar aldım ya bir daha alırsam mapısa yolluyolarmış2 tene oldu şimdilik...
Maviyi gördüm ya dönmüş tekrar :lepi:
nerde ben göremiyommisafirlerle beraber zehirlendi zaar :roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
sorma onu yazdım diye ceza geldi
ya döktürseydim ne olcaktı
mimlendik ya artık devamı gelir kesin sempatiksalakcinni
bir konu vardı orada gördüm
hatırlarsın belkii
boyu ebatı işlevi diye sırnaşık şey
oraya yazmıştı mavi
evet kızlar editörümüzü zor durumda bırakmayın bu uyarı üzerine görürsem kulanızı çekerim ha :mymeka:Herkese merhaba
Geyik yaparken her türlü şeyi konuşuyoruz tamam ama mümkünse cinsel içerikli smileyler kullanmayalım İyi paylaşımlar diliyorum
aaaa halbuki sen böyle miydin geçen sene en nazik üye adayıydın sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol:
bence senin en büyük suçun bu, nazik olmak :roflol: nazik nazik yorum yapıyorsun ondan uyarı alıyorsun, banlanıyorsun, orası nazikçe yazma yeri mi sayıp sövecen halbuki :roflol::roflol::roflol:
sanki öyleydi ya vay taklitçi bayanssulusmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
bence de yassık ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ahahahahah kızın adı bilem gülmeme yetiyo gurtlu vıstık :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gurtlu vıstık o da bi insan yassık oaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şşşşşşşşşttt vıstık turist mi olcen özenti seni :roflol: dikkat et paranı kaptırma senden 5 tl yerine 50tl isteyebilirler gözün açık ol kız paranı doru say :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mfö az kalır dedim zmfö yü aldım sahneye, şimdiki istek parçam
teyze teyze vıstık teyze turit mi olcan vıstık teyze :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
vıstııııııııık vıstıkdesidero vıstıııııııık vıstıkdesidero :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Alırız yanaş hele aklinialirimsmile
Öyle ha diyince alınmıyo ama ban
Çok çalışman lazım çook sempatiksalakcinni
Bizim gibi yüzsüz olman lazım herşeyden önce sositososito
Takıl bize hayatına dolsun neşe sositososito
Gülü güle git fıstıkım :sinifsinif:
Dönüşünü halatla çekicem merak etme ohaoldumsmile
Tabi katılabilirsin öncelikle niko kafadan kayıt yaptırman gerek şutarafagitti
Öyle herkesi alamıyoruz topiğe biliyin mi
Her önüne gelen giremez yani
Sen bu kibalıkla çoktan girdin bile aramıza kaydirigubbakcemile5
Hoşgelmişsen kaydirigubbakcemile2
Memnun oldum serapcım kaydirigubbakcemile5
Gidiyorum diye diye gidememiş bi türlü ohaoldumsmile
E tabi kolay değil kankalarını bırakıp gitmek mirmirmirmir
Biz de özlücez seni fıstıkım çabuk gel arayı açma fazla yoksa ben seni açarım haberin ola guclubacismile
Fıstık bu kadan çirkinmiydin sen böhüüüü ohaoldumsmile
Hayırlı olsun aplam kaydirigubbakcemile2
Allah devamını getirmesin inşalla bu ihtarların yoksam sağa da don getirmek zorunda kalacağız ohaoldumsmile
Donlar tükendi niko tekrar yeni üretime geçecek inşallah -tatlicadiarzu-
Ben bi görünürüm bi kaybolurum işte böyle sempatiksalakcinni
Sağ gösterip soldan çakarım
Kör oldun herhal
Koskoca mavini nasıl göremiyon :mymeka:
Ninem usulü mercekli gözlük alacam sağa -tatlicadiarzu-
O konuya yazmıcaktım ama tutamadım gene kendimi
bence de yassık ya :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ahahahahah kızın adı bilem gülmeme yetiyo gurtlu vıstık :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
gurtlu vıstık o da bi insan yassık oaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
şşşşşşşşşttt vıstık turist mi olcen özenti seni :roflol: dikkat et paranı kaptırma senden 5 tl yerine 50tl isteyebilirler gözün açık ol kız paranı doru say :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
mfö az kalır dedim zmfö yü aldım sahneye, şimdiki istek parçam
teyze teyze vıstık teyze turit mi olcan vıstık teyze :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
geldin mi he mavi :mymeka: benim gideceğim vakti mi buldun gelmek için he :mymeka:
eşim geldi fırsat bulursam gelicem :mymeka:
Zaten ne geldiyse onun yüzünden geldi ohaoldumsmileyok artık bitti o günler direk dalacam olaylara sempatiksalakcinni heyyyyt tutmayın nan beniiiiii :roflol: :roflol:
Sağol be mavişim adımız çıkmaya görsün işte zemuszemus zemuszemus hee wallaha o konuya yazsaydım bide ne olurdu :roflol: :roflol:
Zaten ne geldiyse onun yüzünden geldi ohaoldumsmileyok artık bitti o günler direk dalacam olaylara sempatiksalakcinni heyyyyt tutmayın nan beniiiiii :roflol: :roflol:
Sağol be mavişim adımız çıkmaya görsün işte zemuszemus zemuszemus hee wallaha o konuya yazsaydım bide ne olurdu :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:Yavaş dal abla.Boğulursan alim Allah.
Chessin hocası da yok ki seni kurtarsınEki Görüntüle 50405 :roflol:
O konuya yazsaydın halin nice olurdu kanka
Direk boylardın mapıs damlarını valla buyrunnnnnnnnn
Sen de az değilsin ama ha sağ gösterip sol vuruyosun aynı benim gibi sempatiksalakcinni
Laf sokuyon ama alttan alttan ince ince kimse farketmiyo ama laf gidiyo gideceği yere boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?