- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
- 208
hadi ordan koycekmiş bayanssulusmile sen koy ben de sana maşallah diyem aklinialirimsmile bayanssulusmile
bayanssulusmilevaşşş maşşalahhhh kızzz sarı seker cok tatlısına.s.
Kızlar zeboşun kendinin ve fıstığın resimlerini buldum heyyyy maşallah yaaaaa
kızlar sız ne guzelmişsiniz oyle aklinialirimsmile
iyi aksamlar kizlar
ula zibin garisi pek guzelmissin giz opuyorumnanaktan
adımız zhebani diye çirkin sandınız di mi :mymeka::roflol::roflol::roflol::roflol:
herkes korkuyo bu nickimden zati :icecream:
sağolun kızllarsositososito
benim ol ben sana her türlü aksesuar alırım yevrım aklinialirimsmile:jeyyar: :roflol::roflol:nıkonn bi taraflarım kalkıyo len bakk benımkınede derimmm gariii ben gözel bi karıyammkaydirigubbakcemile3senın mı oldum yafrimmmmaklinialirimsmile
mavicim tşkler tatlımmm:kedi:
sana da maşallah demezsem Allah benim cezamı verir aklinialirimsmile maşallah kız çok güzelsin olumunekankayizsmilekoydumbayanssulusmile
sositososito
ben avatarıma koycam bakn kaldırrımsositososito
bayanssulusmile
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kızlar sız ne guzelmişsiniz oyle aklinialirimsmile
senin esmer halinde mi var bayanssulusmile ben niye kaçırdım leyn :mymeka: :umursamaz: kaydirigubbakcemilebuda esmer halimbayanssulusmile
mavi bebişim sağolopuyorumnanaktan
sana da maşallah demezsem Allah benim cezamı verir aklinialirimsmile maşallah kız çok güzelsin olumunekankayizsmile
kızzzz maşallah sanada diyeyim
sarışın halini göremedim ama
esmer resmini gördümmm
senin esmer halinde mi var bayanssulusmile ben niye kaçırdım leyn :mymeka: :umursamaz: kaydirigubbakcemile
zaten deminden beri zortlayacan diye beni tufaletin kapısında ağaç ettin :mymeka: :mymeka:hiçbi şeyden eksik kalma :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
manyahh :roflol::roflol::roflol::roflol:ula ne olcak giz bisi olmaz cildin guzellesir:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?