ula ne olcak giz bisi olmaz cildin guzellesir:roflol:
zaten deminden beri zortlayacan diye beni tufaletin kapısında ağaç ettin :mymeka: :mymeka:
maviiii senıde görmek istıoyyyyyyymmmmmmmmmmmmmmm
banane yağğğ hepisi dolu diğerinde şekerkandy ve fascin var onlar kolay kolay çıkmaz :umursamaz:benim cidim zaten güzel
senin güzellik sırrın bu galiba nan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bekleme git başka wcye:mymeka:
yok ila dediğin olcak:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
du sagga da tukurum tututututututututulülülülülülü lülülülülülü lülülülülülümanyahh :roflol::roflol::roflol::roflol:
hocam bana da tüpür kremlere dünya para döküyom çok methettiydiler sizi ablaaaa:roflol::roflol:
he kiz cok guzel olyom, nikoya sor bakim nasil olmus cildim tukure tukure :roflol: :roflol: :roflol:benim cidim zaten güzel
senin güzellik sırrın bu galiba nan:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Niko çok tuvaletin geldiyse zibininin arkasına et şutarafagitti
Ben de gözcünüz oliyim kimse görmez korkma buyrunnnnnnnnn
banane yağğğ hepisi dolu diğerinde şekerkandy ve fascin var onlar kolay kolay çıkmaz :umursamaz:
çabık çık yüzüme idrar sürecem yüzellik sırrımı da söylettin bana :mymeka: :roflol::roflol:
bak hele ohaoldumsmile
yol gösterii deli :mymeka:
sen gel bakimkaydirigubbakcemile
idrar zaten cildi güzelleştirir yavrim kaydirigubbakcemile3
kıllarıda azaltıraklinialirimsmile
Derdim var bölümünde kocam sürekli küsüyor 'u kocam sürekli kusuyor okudum demin sempatiksalakcinni
Tabi yol gösterecem sempatiksalakcinni
Göstermeyim de gelsin topiğin ortasına mı etsin tuvaletini ohaoldumsmile
Kokudan millet giremesin sonra topiğe niko yüzünden eyvahedigeldismile
Allahtan tedbirli kızım ablacım yoksa yanmıştıknikoo tikkat et bu kızlar seni altına işettirir haaaa sempatiksalakcinni :roflol: :roflol:
allan manyaa nerdeyse şehri uçuracaktı hööösssst :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oldu çıkarken de kolonya tutar para istersin :roflol::roflol::roflol::roflol: zıbından fazla al o büyük etti :roflol::roflol::roflol::roflol:Niko çok tuvaletin geldiyse zibininin arkasına et şutarafagitti
Ben de gözcünüz oliyim kimse görmez korkma buyrunnnnnnnnn
ee canm benim kusan smilm
akasyanın tükrük muhabbeti
nikonun çişi
yanlış anlaaman normal yani:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
benm arkama niye etsin o zaman :mymeka:
Allahtan tedbirli kızım ablacım yoksa yanmıştık:roflol::roflol::roflol:
allan manyaa nerdeyse şehri uçuracaktı hööösssst :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
oldu çıkarken de kolonya tutar para istersin :roflol::roflol::roflol::roflol: zıbından fazla al o büyük etti :roflol::roflol::roflol::roflol:
Beni görüp napacan
İki kolum iki bacağım var işte iki de gözüm sempatiksalakcinni
Derdim var bölümünde kocam sürekli küsüyor 'u kocam sürekli kusuyor okudum demin sempatiksalakcinni
oldu çıkarken de kolonya tutar para istersin :roflol::roflol::roflol::roflol: zıbından fazla al o büyük etti :roflol::roflol::roflol::roflol:
oohhhhhhhhhhhh yarabbi şükür ihidu sagga da tukurum tututututututututulülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü
he kiz cok guzel olyom, nikoya sor bakim nasil olmus cildim tukure tukure :roflol: :roflol: :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?