noldu tonun mu düştü ona mı gülüyon heeNikon kaçırdın nan beni görme şerefini:roflol::roflol:
ŞenizŞenizŞenizYok bebeğem o fotolarda fotojenik çıkmadığıma adım gibi eminim.bu aynı sana benziyi nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: adam da demiştir taş gibi maşallah :roflol::roflol::roflol::roflol:
vaaaayy ters köşe yapıyo hatun zemuszemus diyim işte diyim, candynin ayaa kokuyooooo delikafaduldendelikafadulden
hemen de resmi kaldırmış :mymeka: zaten kardeşim göstertmişti kiii bayanssulusmile
ben zaten seni hep kankardeşime benzetiyorumo da seni görünce ona benzetmiş zemuszemus
benim kankardeşim çok güzeldirbayanssulusmile şöyle bir hesap yaparsaam kaydirigubbakcemile2
nikonun kankardeşi güzeldir denktiiir şekercandy kankardeşe tıpkısının aynısı benzemektedir eşittiiiir şekercandy çok güzeldir delikafadulden :dance: sositososito
akasia bıyıhlının da selamı vardı bu arada olumunekankayizsmile
noldu tonun mu düştü ona mı gülüyon heesüprizzzzz :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
noluyo la burda, kim izinsiz fotomu yayınladı bakayım, nerdeyim beeensempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
ben bennnn yayınladım alkisalkisalkis
hemide denize atlarken görmeliydin halini sempatiksalakcinni delikafadulden
süperdin ama :lepi:
nerdeyim kız aradım bulamadım valla:uhm:
"nikon"du, isim anam yani :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:ŞenizŞenizŞenizYok bebeğem o fotolarda fotojenik çıkmadığıma adım gibi eminim.
Belki makina iyi çekiyorsa oradan kurtarmışımdırKi o gün papatyanilin makinası canondu.Hatta senin nickin dedikodusunu da yaptık.:roflol:
Yok nan o düşmedi yerinde:roflol::roflol:
Fazla yağların gözümüzden kaçmadı.
Hemen Sibel Can diyeti öneriyorum hemen:roflol:
hoçana verdik gitti aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:nerdeyim kız aradım bulamadım valla:uhm:
ooooh bu devirde kimse sultan değil...kaydirigubbakcemile2 :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:Fazla yağların gözümüzden kaçmadı.
Hemen Sibel Can diyeti öneriyorum hemen:roflol:
nerdeyim kız aradım bulamadım valla:uhm:
hoçana verdik gitti aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
:
Aklımı nereden biliyon Nikonum cancanım:roflol:"nikon"du, isim anam yani :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yok gerçekten çok güzel çıkmışsın boshayallersmile Şeniz
daha geçen konuştuk -bende kalıyordu bugün gitti- çok güzel kız ve çok akıllı dedik kaydirigubbakcemile5 hayırdır işalla kıyamet mi kopacak ne delikafadulden :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ama a yak la rıı kokuyooo :icecream: :roflol::roflol::roflol::roflol:
He anladım sen de üstüne yazınca kendiler karıştı :dilcikar::roflol:hay allah iyiliğini versin ya, diğer topikte beni yanlış anlamışın:roflol:
hoçana verdik gitti aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
ooooh bu devirde kimse sultan değil...kaydirigubbakcemile2 :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
insan bi fotoşoplar ya:umursamaz::umursamaz:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bababababa bi de kızların üzerine doğru atlıyo vay çizi sempatiksalakcinnibak burada suyun içindede senin yakuşukluuu hocan duruyor sempatiksalakcinni
yok öleeee fotoşop filan delikafadulden
Şeniz Şeniz
bababababa bi de kızların üzerine doğru atlıyo vay çizi sempatiksalakcinni
hoca benim leyyyyyyyyyyyyyyn delikafadulden zemuszemus Şeniz şutarafagitti :roflol::roflol::roflol:
bababababa bi de kızların üzerine doğru atlıyo vay çizi sempatiksalakcinni
hoca benim leyyyyyyyyyyyyyyn delikafadulden zemuszemus Şeniz şutarafagitti :roflol::roflol::roflol:
ben her halimlen güzelimzemuszemusŞeniz
çekil kız altımdan, sonra çiz senin yüzünden öldüm dicen:roflol::roflol:
tenis kursuna başlayama karar verdim kızlar, tenis hocalrıda fena değil:jeyyar::jeyyar:
Yaaaaaaaa çok istemişimdir tenis oynamayı:gitme:tenis kursuna başlayama karar verdim kızlar, tenis hocalrıda fena değil:jeyyar::jeyyar:
kaçniko düşecek üzerine şimdiiiii guclubacismile
sen hocayı kurtar sempatiksalakcinni :roflol: :roflol: :roflol:
sonra paylaşırsınız hocayıııı sırnaşık şey sırnaşık şey :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?