- 20 Mart 2008
- 142.073
- 214.208
- 1.423
- 60
selam veren dalsın bakem zemuszemus döv beni döv sempatiksalakcinni selamına kurban senin ŞenizULENNN hepp slm verdımmm görmedınızmıı dövyümmü simdi senılülülülülülü
aa ablam sen de bilmezsen " bakmaz gıçın samsana çıkar dağın yüseğine bunlar huşşik" :roflol::roflol:selam zeboşşş niko tospasının yazdıklarını anamadın sende demi nece yazdı aceppp sempatiksalakcinni :roflol: ::roflol:
geldim kraliçem buyrunnnnnnnnn koltuğumuzun kraliçesi :jeyyar:ahaaaa nikomu geldi işteee
bu kızlar bu kaa herşeyi biliyor aklinialirimsmile az değil yani aklinialirimsmilebi hala everemedik kimseyi beğenmiyur bunlar dedim zemuszemus başımıza kaldı bunlar didimm :mymeka: yazık değil mi bu kadar bilgiye didimmbayanssulusmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
selam veren dalsın bakem zemuszemus döv beni döv sempatiksalakcinni selamına kurban senin Şeniz
aa ablam sen de bilmezsen " bakmaz gıçın samsana çıkar dağın yüseğine bunlar huşşik" :roflol::roflol:
bizim orlarda derler ki; eş eş eşişe beş boş beşişe anamın adı menevşee:roflol::roflol::roflol:
geldim kraliçem buyrunnnnnnnnn koltuğumuzun kraliçesi :jeyyar:
yiyosa dövsengözlerimebaksanabULENNN hepp slm verdımmm görmedınızmıı dövyümmü simdi senılülülülülülü
selam zeboşşş niko tospasının yazdıklarını anamadın sende demi nece yazdı aceppp sempatiksalakcinni :roflol: ::roflol:
bu kızlar bu kaa herşeyi biliyor aklinialirimsmile az değil yani aklinialirimsmilebi hala everemedik kimseyi beğenmiyur bunlar dedim zemuszemus başımıza kaldı bunlar didimm :mymeka: yazık değil mi bu kadar bilgiye didimmbayanssulusmile :roflol::roflol::roflol::roflol:
çok ayıp ablam sen avrupa yakası da mı izlemedin ha :mymeka: dilber hala vardı bir tane huşik :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:her bi haltıda biliyorlar demi nikomuucumm sempatiksalakcinni kalın belli bardak misali :roflol: :roflol:
nan valla duymadım bunuklava: öğrendiğim eyiii oldu :icecream: :icecream:
hoş geldin bakalım
attınız koltuğa beniiii bekliyom bende kızlar gelecek diyee :CüvCüv: :roflol:
iyiyim tatlışım, sen de iyisin inşaallah Şeniz sositosositonıkonummmmmmm napıyon gülümmmmmmmŞeniz
çok ayıp ablam sen avrupa yakası da mı izlemedin ha :mymeka: dilber hala vardı bir tane huşik :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ama sen burhan gibi nişantaşı cocuusun nerden bilecen bu dilleri di mi sempatiksalakcinni :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
iyiyim tatlışım, sen de iyisin inşaallah Şeniz sositososito
naadar da hoşuna gitti huşşikyiyosa dövsengözlerimebaksanab:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
yöresel bi dille yazmış niko garısısositosositoaklinialirimsmile
niko sn varya senn
az değilsin he:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Yok öyle birşey:roflol:siz varya siiiiz azdeyilsiniz
sizi iki gündür takip ediyorum:1ninca: aklınız fikriniz aganigi naganigi :roflol::roflol:
yine takip edicem sizi:1ninca: yaramaz kızlar
çokta tatlısınız amaopuyorumnanaktan
Yine ne yaptım ortalığı mı karıştırmıştım?:roflol::1ninca:kendiii seni tanıdıııııım
ben bi kere banlandımakannehir banlanmadan önceki konuma yorum yazmıştın sen
kaç kere mapıs yattn kızaklinialirimsmile
kendi meşhur olmuşsun nan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
nikom ne dedin yyazhele[/FONTdelikafadulden]
ŞenizŞenizŞenizslm kknın güzel hanımlarıbayanssulusmile
Selam ulaaaaaaaaaaklinialirimsmileULENNN hepp slm verdımmm görmedınızmıı dövyümmü simdi senılülülülülülü
he japonlar yaptı beni teknoloji harikasıyım o kadar olur :roflol::roflol::roflol:iiyiym nıkom foto makinemmm:roflol::roflol:
uyyyyyy duymamış hele bakın helenan izledim de dilberden duymadım demekki kaydirigubbakcemile
heeeee bende göztepe çocuğum sempatiksalakcinni
naadar da hoşuna gitti huşşikgel seni omana alam, gerçi sen de pek sıskaymışsın kara sarı tenli ölü balık gözlüymüşsün ayak numaran kaç senin soykası batasıca :roflol::roflol::roflol::roflol:
zebosssssss kıyamam kız sagaaa:kedi:
naadar da hoşuna gitti huşşikgel seni omana alam, gerçi sen de pek sıskaymışsın kara sarı tenli ölü balık gözlüymüşsün ayak numaran kaç senin soykası batasıca :roflol::roflol::roflol::roflol:
Tünaaaaaaaayydınnn herkeşeŞenizŞeniz
Nasıl yani?Benim ki 40:roflol:
uyhhhh bizim orda bir meyrem var nasıl kibar nasıl kibar ayahları 34 numara osman sanarsın papuçunun içinde serçe kuşu var uçup gidecek sonra bakıyorsun aaaa meğerse ayakmış o gadar güzel gız yani :roflol::roflol::roflol:Tünaaaaaaaayydınnn herkeşeŞenizŞeniz
Nasıl yani?Benim ki 40:roflol:
senağlama:roflol::roflol:Hee ayaklarım öyle kokar.sempatiksalakcinnicandy hoş geldin şeker, eyising dipçik gibising aklinialirimsmile :roflol::roflol::roflol:
çek şu ayaklarını yevrum soyukası batasıca çektiği damar çekilesice kokuyor da cehennem gibi kokuyor, gavur gibi kokuyor yanına yanaşamazsın burnunun direği kırılır :roflol::roflol::roflol:
uyhhhh bizim orda bir meyrem var nasıl kibar nasıl kibar ayahları 34 numara osman sanarsın papuçunun içinde serçe kuşu var uçup gidecek sonra bakıyorsun aaaa meğerse ayakmış o gadar güzel gız yani :roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?