15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Muz mu yerim abla:roflol:
:roflol::roflol:

muzlu görünce yazayım dedim sempatiksalakcinni

Helal olsun bana helal
bu gönlüme yok mudur bir helal
ah allahım senden istegim
kavuştur bana bi helal

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

anammm acil everek seni :roflol: :roflol:

muzz:roflol::roflol::roflol::roflol:

heeee hemde çikita muzzzzz delikafadulden naniknanik

Külot işemek kedii :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Offfffffffffffffboshayallersmile

ne ofluyon öleeeeee

püffffffffffffffffff mafoldumben

gene ne oldu kızzz

yutamıyom yaa psıkolıjık sanırım bogazımda klacak gibi oluyomm

benim dayımın kızıda hap yutamıyodu çaocukken annelerimizin hap içirmek için uyguladığı taktikle içerdikaydirigubbakcemile3nasıl biliyo musun kaşığa su koyup hapı eritip içiyodu sende öyle yap madem

fas allah iiligini versın dur denıyımmkaydirigubbakcemile3

dene tabi bak işe yarıyodu ona kuzenimde adet sancısı yüzünden içmek zorunda kalıyodu hem bu yöntemi annemde bana kullanırdı çocukken sonra babam bi gün bdemciklerimden hasta oldum kapsül hap verdi doktor içemedim tabi babamda kızdı varya o korkuyla ben bi öğrendim içmeyi o gün bugündür 10 yaşımdan beri içebiliyorum vay bekaydirigubbakcemile3ama kuzen kaşıkta eritiyodugamyoncuiremsu

hehehehe ablacım her zaman böleee yaa doktor bünyesel dıyooo gecmezx dıyoyoo:mymeka:

fas içtim lan:içelim:

hehehehe ablacım her zaman böleee yaa doktor bünyesel dıyooo gecmezx dıyoyoo:mymeka:

fas içtim lan:içelim:

aslıcım doktordan ultrason istesene sen
benim kızdada böle çünkü arada kusuyordu
dokora götürdüm ıltrasona aldı
maalesef rahimde terslik çıktı..
yani çekecekmiş bu ağrıları
kanamasıda uzun sürüyor bide
majezik vermişti etkisi daha fazla bu hapın

biri beni tutsunnnnnnnnnnnnnn sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey benden sana hediye olsun bu mani ahahahahaaaaaaaaaaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol:
hanı konu bende gelcem nıkooooaklinialirimsmilegötür benı gittigin yere aklinialirimsmile
sen yorma o nazik ayahlarını nikon sana getirecek konuyu aklinialirimsmile
bugünkü mani olayı süperdi :lepi: :roflol::roflol::roflol:
hheee doğru didin bide eversek şunları :lepi:

oyyyyy niko neler var sendeböle kızzzz sempatiksalakcinni

selam şeker kız kendi buyrunnnnnnnnn buyrunnnnnnnnn
kolay kolay everilmez bunla malesef ablacım ohaoldumsmile bakmaz gıçının samsağına çıkmak ister dağın yüseğine bunlar :roflol::roflol::roflol::roflol:
aman şöyle dursun ablam zati bunları gelin versek sarımsak gibi 40 gün kokusu çıkmaz :roflol::roflol::roflol::roflol:
elinde karaa kazma
beni görünce azma
benden sana fayda yok
nafile mani yazma:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
aha tam zıbınlık bi mani :roflol: şerepsiz sıpa nasıl da buluyo kendine göre manileri kemçük :jeyyar: :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
zuhahahahahahahaha ge ber dimmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey :roflol::roflol::roflol:
candy olsa derdi "yediremeyeceğin muzu soyma" :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bu mani aklında olsun niko elbet kullanıcak bir konu çıkacaktır inanmıyorum yaaaaa :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
dilber niko der ki; derazi var dartı var, herşiyin bi vahtı var :roflol::roflol::roflol::roflol:
adet oldum cok agrım varrrrrmafoldumben
geçmiş olsun aslıcım :1hug:
noliyi yaaa aşıklar gibi mani atışıyosunuz bende katılmak isterdim amma hiç bilmiyorumbilmiyorumkismile
hiç bilmiyom yok :mymeka: çabık sen de katılacan hem de fascinin namına göre yoksa kırarım kafanı :mymeka:
arayan bulur hadi naz etme aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…