15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

fascim sen bilirsin
benim cildim karma şimdi yanağımda sivilce izi var
loreal pure zone ürünlerini kullanıyorum
iyi temizliyo
ama nemlendirici sürsem yağlı druyo
sürmesem hem pullu,hem yağlı
fondöten sürünce kötü duruyo:1no2:
ne önerirsin
fondötenin kötü durmaması içinboshayallersmile

cildin karmaysa karma ciltler için olan nemlendiriciden kullan mutlaka yoksa diğer türlü yğlandırır bebeğim normal olarak bide makyaja başlarken önce nemlendiricini sür baz olarak bekle bi süre o yağlı his gidicek cildinden emilim olsun iyice ondan sonra fondöteni sür eğer daha ahafif bi görüntü istiyosan fondöteni sürerken süngeri hafif ıslat bebeğim daha iyi sonuç alırsın hem kalıcılığı artar

noldu süslümbilmiyorumkismile

ya zeboşum hormonlarımla ilgili doğum kontrol hapı verdi doktor işte 7 gün içinde adet olmam gerekti ama ben 6. gündeyim ve hala olmadım çok strese girdim ya her dk başı kontrol ediyorum wcdeyim yani yok ne gelen var ne giden offf sinir oldum ama:çok üzgünüm:

işte karma ciltler için olan iyi nemlendirmiyor
fondöteni dediğin gibi sürüyorum cilt kremi emiyo
bi de kremle fondötni karıştırıyorm cildim yemiyo yoksa
bi marka önerin var mı peki

çok geçmiş olsn canım
acaba üşüttün mü kız kendinibilmiyorumkismile
bi de biraz daha bekle olmadı pts yine git doktora
günlük ped koysan gerçi bilirim o adet beklemeyi insan bi yere bile gidemiyo
pette hava sıcak yakıyo
dert valla biz bayanların ki

yok ya güzelim gelsin yeter yani ben geçmesinden falan korkmuyorum zaten ben hep günlük ped kullandığım için sorundeğil ama bi olsam off off kadın olmak gerçekten zor be:bbo:

ben sadece temizleyici lorealden
tonik ve yüz temizleyicim
gece kremi avon perfect tone var çok iyi geldi
gündüz ise vücut losyonumu sürüyorum her yerime
neutrogena süper bence vücut losyonu
pata krem alaym haklısn

pts bi daha gitsene doktora
başka bi doktor denesen

bilmiyorum ya gitmek istemiyorum artık bu adet yüzünden kaç defa gittim yani:1no2:
ay canım bende bütün markaları adi diyomuş gibi olucam ama avondan da uzak dur ya kullanma bak ciddiyim ben beklkide milyarlık alışveriş yapmışımdır hepsini çöpe attım biliyo musun eczaneden alışveriş yapıyorum artık birde niveadan çok memnunum benim temizleme sütüm nivea,temizleyicim ve tonik dermokil çok memnunum bunlardan nemlendiridede talihsizdim ben özel bi bitkisel nemlendiricim vardı o iyi gelmedi sonra burda ki kızalr dove al dediler onuda kullandım beğenmedim şimdi olayın kini alıcam

avon bitsin almıycam zaten bi daha
nivea iyi doğru söyledin bi dahakine onu alaym
eczaneden ne alıyosn
çok soru sordum ama

avon bitsin almıycam zaten bi daha
nivea iyi doğru söyledin bi dahakine onu alaym
eczaneden ne alıyosn
çok soru sordum ama

işte kullandığım bütün ürünleri eczaneden almayı tercih ediyorum canım meseal dermokil,bioder,johanson baby,neutre,neutrogena,swarzkopf vb.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…