15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

zeboşş kambur olayına koptum bebem ya Allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile3

Kızlar günaydın erkenciyim bugün biraz bu saatte uykuda olurdum ama eşim şirkete gitti bugün işleri varmış bende buradayım.
Akşam tansiyonum yükseldi yine başım filan kötüydü hala kafam eziliyor gibi yaşlandım artık behhhhh senağlama senağlama

valla bende sabahın körunde kalktım ank abla mutfak ı toparladım, yatak odanın carsaflarını söktum,banyo toz vs.. kızı sallıom sımdıde sırada camasır var bıktım artıkkk
gecmiş olsun ablacım

iyi aslıcım sen nasılsın kuzu ben hala adet olmayı bekşliyorum kara kara naz yaptı yine gelmiyo:sinifsinif:

stresim tavan yapmış durumda o kadar ki beklemekten içime daraltılar geliyo uff hep beklemekle geçiyo benimki çok nazlı ya hep böyle aksar illa yani

sen onu önemseme ondan naz yapıyodur bende gelmesın die gözune bakıyom cıkıp cıkıp gelıyoo:umursamaz:

zaten şu hayaqtta hep istemediklerin gelir başına yani hayat işte:sm_confused:kaç defa doktora gittim doktor küçüksün düzelir diyo bakalım 50 yaşıma gelince düzelir belki hem baksana 22 de hala küçük sayılıyorum bu da güzel:sm_cool:

sen bana büyüksün mü demek istedin şimdi:mymeka:hem küçüğüm tabi o kadın doğru söyledi bi kerem :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…