15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

:mymeka:günaydınn kogusss kalkın ulen cabukkk
Ben coktan kalktim da anca girebildim asli gacisi:mymeka:
Ne vuryon nan kafamiza sen sabahin 6 sinda kalkiyon diye bizde mi 6 da kalkicaz he sole bakim :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

günaydın ssnada koğuş boş şimdilik firar mı ettiler nan sayım başlasın artık sempatiksalakcinni

günaydın kızlar opuyorumnanaktan
sayım başladı
3 :lepi:
4 -tatlicadiarzu-
nerde bu mıllet bu devlett yaaaalsanaalsanasmileh.g. zebosum ablam nabersın bende sabah sabah mdürn gazabına ugrasım 20 fatuara fiyatta hata varmıs sabahtır onlarla ugrasıyom :bbo:
eeeee normal canim gece 12de bide sabah 7de msn de olursan olacagi buydu:mymeka:
arkani don asli patron var :roflol: :roflol::roflol: :roflol:

dil dışarda geziyon yani bide nem var burada düşün artık akannehir

kızlr ben kaçıyom görüşürüz hadi byyyyy :a015:

kizin geldi masallah yerinde durmuyon he abla :jeyyar:
neyse gitmisken bana don al cizgili olsun :jeyyar: :jeyyar: :roflol: :roflol:

ben gelıyosam sende gelcen ulen akasiaaa:mymeka::mymekaruc oruc günahı sokma benı bak kafana vurdum :roflol::roflol:sabah mdürü hakket dövesım geldı yaaaa:uhm:

iyiyim ablacım senden nbr
hadi bu kez senin hatrına rahat bıraktm tembelleri :mymeka:

vallah ne ossun şimdide belim tutuludu ya sağ tarafım oturup kalkarken bıçak gibi saplanıyor pazara gittik domates alırken bile tezgaha oturarark aldım iyicene yaşlandım yahu sempatiksalakcinni :roflol:

güle güle ablammm:gitme:

geldim aslıcım

güle güle abla

huuu geldimm

ne yapalım kız evdede oturulmuor artık sıkılıyoz dışarı çıkıyoz pişip geliyoz işte
aldım donlarını çizgilidilli vede zilli olanlarından aldım sempatiksalakcinni

Heeeeeeeeeeeeeeyy ben geldim.İlk iş günündeyim :))

hayırlı olsun canım yeni işin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…