Sağol akasia yevrüm.aklinialirimsmile
Kaldırırım seni mi kıracağım?yerimseniben
bir elin parmakları birbirinden ayrılır mı nan :mymekatur aşşa oruçlu oruçlu daha fazla furmim kafana :mymeka:
ha bir de küstüm niko var dı değil minıkoooooooooooooo küstümmmmmmmmmmmmlülülülülülüşutarafagitti
valla mı nan sempatiksalakcinni vah vah Allah yardımcıları olsun sempatiksalakcinni hay dilemez olaydım milletin başını yaktım mafoldumben :icecream: :dilcikar:Kanka kendi de geldi.Ama kimse yok
Fıstık zillisi de gelmişolumunekankayizsmile
Ben yarın işe başlıyorumsempatiksalakcinni
az şeyse niye istiyondua istyom na cok mu bohuuusenağlama pizzalar mantilar kurban sana nikom sen baga dua et yeter nan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
az şeyse niye istiyondua diyip geçme bıyıhlım alsanaalsanasmile zaten sevdiklerime dua etmekten de başka bişi gelmiyo elimden :çok üzgünüm:
Ne yorgunluğu nanNikon?sempatiksalakcinnihe hani nerdeler nerdeler :mymeka: zaten ablam da gidecekmiş kıbrısa otur bir de onu özle :çok üzgünüm: bari giderken bi ekşın yapsa hazır tatilde banlı olur ikisi aradan çıkar oh ne ala :icecream:
mavi cadısı hele özledim mavimi :mymeka: gel nan bak ağzımla itiraf ettim :dilcikar:
candy de yorgunluğunu hala atamamış zaar, ne bünye var anam bundan karı olmaz
valla mı nan sempatiksalakcinni vah vah Allah yardımcıları olsun sempatiksalakcinni hay dilemez olaydım milletin başını yaktım mafoldumben :icecream: :dilcikar:
hayırlı olsun kandym Şeniz orda internet var mı kız yoksa göndermeyiz kaydirigubbakcemile
Ne yorgunluğu nanNikon?sempatiksalakcinni
Evet benden kari olmaz hanım olurdelikafadulden
Vallaha da billaha dalaelaelaelaelae
Milletin başını yaktın hee:mymeka:
İnternet olmam mı yaw tabiki de var koskoca büro
birsürü elemanı var.Sgk beyan vs.işlerini
nasıl halledecekler yoksasempatiksalakcinni
Artık kk ya akşamları girerim:jeyyar:
Is yerinden de gir kiz kimseye solemem soz :jeyyar: :jeyyar:
ha dudakların aşındı evet hanfendi kaydirigubbakcemileBen az bisi demedimki ne vuryom abla :çok üzgünüm::ecrin_bebek:
dua diyip gecermiyim hep ha sole bana alsanaalsanasmile
daha ne gelcek elinden gulom dua en guzeli cicegim Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
bugun seni ope ope bi hal oldum laelaelaelaelae
ne fenasın ha :jeyyar: hanım görmesek yutturacak :icecream:Ne yorgunluğu nanNikon?sempatiksalakcinni
Evet benden kari olmaz hanım olurdelikafadulden
Vallaha da billaha dalaelaelaelaelae
Milletin başını yaktın hee:mymeka:
İnternet olmam mı yaw tabiki de var koskoca büro
birsürü elemanı var.Sgk beyan vs.işlerini
nasıl halledecekler yoksasempatiksalakcinni
Artık kk ya akşamları girerim:jeyyar:
kaç da iş beklemesin :jeyyar: sositosositoGarilar akasia kacar isim varda :jeyyar:
eksik olma ablacım hee sempatiksalakcinni o zaman hiç ekşına bulaşma ablacım sağlık olsun napalım zemuszemusanaaaaaa vıstıkkkkkkkkkkkkkk gelmiş
kızz nasıl geçiyor tatilll bakalımmm :lepi:
darısı bana inşallah hihoyyyt
kızzzz nikomuuuu kıbıstan bilem yetişirim sizlere merak etmeyinn sempatiksalakcinni
emmmeeee sözüm var ekşınlara akmayacam diye....sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
yaaa kızlar benim pc den nete giremiyom ya sorun var herhalde
şimdide eşimin pc den girdim
akşama tekrar denerim ama :roflol:
olmassa merak etmeyin haaaaaa :teytey:
eksik olma ablacım hee sempatiksalakcinni o zaman hiç ekşına bulaşma ablacım sağlık olsun napalım zemuszemus
niye la ekşın oldu ama yemedim ban bi kere naberr :dilcikar:yuuuuuuhhhhh çüüüssssssssss yalandan kim ölmüş
he hemen dua buldun atla :mymeka: oy kıyamam :1hug: bi dakka :uhm: niye kıyamıyor muşum CADIARZU kendisi mantıları pizzaları bensiz götürürken iyiydi kaydirigubbakcemile bi düşünürüz
zaten ağşama kadar dua et niko :umursamaz: yardım et niko :umursamaz: hiç niko dertsiz taştan mübarek :umursamaz: bi sorun bu kız vıstıını özledi mi sempatiksalakcinni bu kız vıstıının yolunu gözledi mi sempatiksalakcinni yalandan kimse ölmedi mi :icecream:
kanka hayırlı olsn bak dün evrene dilek yolladık :teytey::dance:Kanka kendi de geldi.Ama kimse yok
Fıstık zillisi de gelmişolumunekankayizsmile
Ben yarın işe başlıyorumsempatiksalakcinni
hadi gözünaydın kız :icecream: :roflol::roflol::roflol:
allan vıstıı gelmiş de naz yapıyo :mymeka: özledim işte nan senağlama özledim var mı :dilcikar: rahatladın mı:1closedeyes:
2 çeşit pasta ha vay be cokacimcoook bi getir şu pastaları görsün jüri nikon aklinialirimsmile
öyle zmfö ile şarkı söylemeye benziyor mu mutfak işi hadi bakalım
Yok nan akasia ilk günden beni işten mi attıracaksın?:mymeka::roflol::roflol:
yok kızz bulaşırımda şuuuu cezaların bitmesini bekliyom az kaldı yani sempatiksalakcinni
yanlız bırakmam merak etme olumunekankayizsmile
gerçi söz verdim emmme bakalım yinede :CüvCüv:
ordaanda yetişirim hepinize :roflol: :roflol: delikafadulden
ha bir de küstüm niko var dı değil mihep nikoya küsülsün :mymeka:
küserim tabee sen benı sevmeyonmu yoksammm nıkom:gitme:
valla mı nan sempatiksalakcinni vah vah Allah yardımcıları olsun sempatiksalakcinni hay dilemez olaydım milletin başını yaktım mafoldumben :icecream: :dilcikar:
hayırlı olsun kandym Şeniz orda internet var mı kız yoksa göndermeyiz kaydirigubbakcemile
az şeyse niye istiyondua diyip geçme bıyıhlım alsanaalsanasmile zaten sevdiklerime dua etmekten de başka bişi gelmiyo elimden :çok üzgünüm:
Yok nan akasia ilk günden beni işten mi attıracaksın?:mymeka::roflol::roflol:
abla sende mi gidiyosn boshayallersmile
bak şimdi ordasn ya ne ekşınlar olcak gör bak aklinialirimsmile
küserim tabee sen benı sevmeyonmu yoksammm nıkom bu nasıl oldu böle yavvbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?