15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Hos geldin cicegim Şeniz cok ozlemisim seni bal tanem delikafadulden
Ula adam once beni dusunur:mymeka: gelir gelmez yapistirdim bi tanesırnaşık şey
öhöm ne dyodum fisfisfis kiz sen yine gittin geldin ya ben :gitme: gitmedim bile :çok üzgünüm:
Anca kk da gezdim otur sukr et haline :mymeka:

hosbulduk baltanemmmmmm nurtanemm pötübörüümmm böcügüm benimmmm Şeniz cok özledim nannnnnnnn gel bidaaa öpecem ŞenizŞeniz
la düsünmez olur muyum hic :mymeka: düsünüyoz heraldeee :dilcikar: ama mapisa düsenlere öncelik var sempatiksalakcinni sen burdasin nasil olsa diye önce mapisa düsenleri soram didiydim:jeyyar: hemende vuruyo:mymeka: insan önce bi öper :mymeka::dilcikar:
heee bak oda dogru offf ama bu beni hic teselli etmiyoooo :gitme: gittim geldim ama yinede yetmiyo iste::gitme:

Fıstıııııııııııııkk hoşgeldin zilli karı ŞenizŞeniz
Ne haber fıstığıımmmmmmmmmmm??Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnn yerimseniben

hb kanka naberrrrrrr kaydirigubbakcemile2 iyilik nolsuuuuuuuuuuunnnn sizleri sormali asil haberler sizde eksinlar fln zhebanimle fascinimde gitmis zati :gitme:

hb kanka naberrrrrrr kaydirigubbakcemile2 iyilik nolsuuuuuuuuuuunnnn sizleri sormali asil haberler sizde eksinlar fln zhebanimle fascinimde gitmis zati :gitme:

Sorma kankaaa ben de yeni çıktım:roflol::roflol:
Bunlar bizi vara yoğa banlayıp duruyorlar.sempatiksalakcinni
Biz de tahliye bekliyoruz mapıs damlarında:roflol::roflol:

Sorma kankaaa ben de yeni çıktım:roflol::roflol:
Bunlar bizi vara yoğa banlayıp duruyorlar.sempatiksalakcinni
Biz de tahliye bekliyoruz mapıs damlarında:roflol::roflol:

niye la yine nördüünnnnnsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey zirnasigimida özlemisim yeri gelmisken az zirnasikk ekleyem bari sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kaçak nasıl geçti tatil dinlendin mi bariii :lepi: bene iyiyim canım saol uslı uslu oturuyom :CüvCüv: işte sataşmıyom kimseye sempatiksalakcinni zibin perşembe dönecekmiş fas i bilmiyom ya uzun oldu onunda banı :gitme:

Ben seni opmez olurmuym nan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz op dedigine pisman ederim nan seni Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Ne gozu doymaz karisin nan :1shok: Allah senin herif olacaga sabir versin cigerim lülülülülülü
hem gittin hemde yetmedi dyo yeter cok bile saga :mymeka:
Nikon garisi senin kokunu almadi heral bu sefer sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Oda istanbul sokaklarinda vistin aryomus:roflol: :roflol: demekki bulamamis seni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
binin nan züpürgeme gezzelimm biraz

Nere gidyon kiz abla ona gore gelcem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

Aslının yanına gidek canı sıkkın ya moral olur hemde dondurma yeriz sempatiksalakcinni :icecream: :icecream:

kafa yerınde degıl ki bugun kafamçokkarıştı:gitme:cANOMŞenizŞeniz
sus sus :mymeka:msnde ben yazmasam yazicagin yok :dilcikar:
iyi gecti ablacim ama oteli hic begenmedim mirmirmirmir hep babamin arkadasinin yüzünden gittik oraya :sinifsinif: ama olsun yinede eglendik dinlendik fena degildi
zibinimla konustum selami var size
binin nan züpürgeme gezzelimm biraz
binersem beni türkiyeye ucurur musun sempatiksalakcinni

yok la pisman olur muyum ben hicc sempatiksalakcinni öp öp bayanssulusmile kiskananlar catlasin olumunekankayizsmile
yok anam yok 1 ayda hicbisi anlamadimki ben :gitme: su gibi akip gecti :gitme: ben temelli orda yasamak istiom :gitme:
sırnaşık şeysırnaşık şey nikonun uyusuklugu tutmustur mirmirmirmirsırnaşık şeysırnaşık şey nan dün birsürü olay oldu burnum kanadigi icin beni ucaktan attilar sempatiksalakcinni mecbur aktarmali ucmak zorunda kaldim 2 saat istanbuldaydim sempatiksalakcinnikeske nikoma haber edeydimde havalimaninda arasaydi vistikini sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kötümüydü kaldığınız yer neyse sen eğlenmişsin ya boşver gel seni uçuram buraya gelirsin tr ye ne güzel :lepi: geçmiş olsun ya hayırdır ciddi bişey değil demi :teselli: niye atıyorlar ya seni uçaktan sırf burnun kanadı diyemi bilmiyorumkismile

bugün cezalarımdan birisi bitti çok şükür oleyyyyyy beeee :lepi: sempatiksalakcinni hadi yelken açak bari bulakta sözüm var ama bakalım delikafadulden :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…