ben geldiiiiiiiiiiiiiimmmm:lepi:
ama sevincli miyim üzgün müyüm bilemiyorum mafoldumben
size kavustum diye mutluyum ama cok mutsuzum yaaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben dün geldim kizlar aglamaktan helak oldum mafoldumben trmi istiyorum ben mafoldumbenmafoldumben teselli edin nan beni mafoldumben
zhebanim kankam benneyaptımki yine nettin la :mymeka: bi dogru durmuon :mymeka:
fascinim benneyaptımki ben iki hafta önce kkya girince sen banli degil miydin la :1shok: yoksa hala acilmadimi banin :1shok:
baska eksigimiz var mi gacilar fisfisfis
iki hafta önce demisken soyuhasi batasica pc sürekli dondu sonrada cikmak zorunda kaldim bi hoscakalin bile diyemeden :sm_confused: neyse allahtan biyihlim msndeydide ona söyledim selamlarimi iletti size :içelim:
Hos geldin cicegim Şeniz cok ozlemisim seni bal tanem delikafadulden
Ula adam once beni dusunur:mymeka: gelir gelmez yapistirdim bi tanesırnaşık şey
öhöm ne dyodum fisfisfis kiz sen yine gittin geldin ya ben :gitme: gitmedim bile :çok üzgünüm:
Anca kk da gezdimotur sukr et haline :mymeka:
Fıstıııııııııııııkk hoşgeldin zilli karı ŞenizŞeniz
Ne haber fıstığıımmmmmmmmmmm??Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnn yerimseniben
hb kanka naberrrrrrr kaydirigubbakcemile2 iyilik nolsuuuuuuuuuuunnnn sizleri sormali asil haberler sizde eksinlar flnzhebanimle fascinimde gitmis zati :gitme:
Sorma kankaaa ben de yeni çıktım:roflol::roflol:
Bunlar bizi vara yoğa banlayıp duruyorlar.sempatiksalakcinni
Biz de tahliye bekliyoruz mapıs damlarında:roflol::roflol:
ancak akli basina geldi :mymeka::dilcikar:
hb ablacimmm Şeniz cok özledim ya siziiiii kaydirigubbakcemile5 ben türkiyemden kopup yine gurbet ellere geldim diye biraz üzgünümmafoldumben onun haricinde iyiyimsositososito
sen nasilsinnnn bakimmm ne var ne yokkk, ben yokken neler oldu zhebanim fascinim niye aramizda degiller :gitme:
Ben seni opmez olurmuym nan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz op dedigine pisman ederim nan seni Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şenizhosbulduk baltanemmmmmm nurtanemm pötübörüümmm böcügüm benimmmm Şeniz cok özledim nannnnnnnn gel bidaaa öpecem ŞenizŞeniz
la düsünmez olur muyum hic :mymeka: düsünüyoz heraldeee :dilcikar: ama mapisa düsenlere öncelik var sempatiksalakcinni sen burdasin nasil olsa diye önce mapisa düsenleri soram didiydim:jeyyar: hemende vuruyo:mymeka: insan önce bi öper :mymeka::dilcikar:
heee bak oda dogruofff ama bu beni hic teselli etmiyoooo :gitme: gittim geldim ama yinede yetmiyo iste::gitme:
binin nan züpürgeme gezzelimm biraz
Ben seni opmez olurmuym nan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz op dedigine pisman ederim nan seni Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Ne gozu doymaz karisin nan :1shok: Allah senin herif olacaga sabir versin cigerim lülülülülülü
hem gittin hemde yetmedi dyo yeter cok bile saga :mymeka:
Nikon garisi senin kokunu almadi heral bu sefer sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Oda istanbul sokaklarinda vistin aryomus:roflol: :roflol: demekki bulamamis seni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Nere gidyon kiz abla ona gore gelcem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sus sus :mymeka:msnde ben yazmasam yazicagin yok :dilcikar:kafa yerınde degıl ki bugun kafamçokkarıştı:gitme:cANOMŞenizŞeniz
iyi gecti ablacim ama oteli hic begenmedim mirmirmirmir hep babamin arkadasinin yüzünden gittik oraya :sinifsinif: ama olsun yinede eglendik dinlendik fena degildi
kaçak nasıl geçti tatil dinlendin mi bariii :lepi: bene iyiyim canım saol uslı uslu oturuyom :CüvCüv: işte sataşmıyom kimseye sempatiksalakcinni zibin perşembe dönecekmiş fas i bilmiyom ya uzun oldu onunda banı :gitme:
binersem beni türkiyeye ucurur musun sempatiksalakcinnibinin nan züpürgeme gezzelimm biraz
yok la pisman olur muyum ben hicc sempatiksalakcinni öp öp bayanssulusmile kiskananlar catlasin olumunekankayizsmileBen seni opmez olurmuym nan Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz op dedigine pisman ederim nan seni Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Ne gozu doymaz karisin nan :1shok: Allah senin herif olacaga sabir versin cigerim lülülülülülü
hem gittin hemde yetmedi dyo yeter cok bile saga :mymeka:
Nikon garisi senin kokunu almadi heral bu sefer sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey
Oda istanbul sokaklarinda vistin aryomus:roflol: :roflol: demekki bulamamis seni :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Nere gidyon kiz abla ona gore gelcem sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sus sus :mymeka:msnde ben yazmasam yazicagin yok :dilcikar:
iyi gecti ablacim ama oteli hic begenmedim mirmirmirmir hep babamin arkadasinin yüzünden gittik oraya :sinifsinif: ama olsun yinede eglendik dinlendik fena degildi
zibinimla konustum selami var size
binersem beni türkiyeye ucurur musun sempatiksalakcinni
yok la pisman olur muyum ben hicc sempatiksalakcinni öp öp bayanssulusmile kiskananlar catlasin olumunekankayizsmile
yok anam yok 1 ayda hicbisi anlamadimki ben :gitme: su gibi akip gecti :gitme: ben temelli orda yasamak istiom :gitme:
sırnaşık şeysırnaşık şey nikonun uyusuklugu tutmustur mirmirmirmirsırnaşık şeysırnaşık şey nan dün birsürü olay oldu burnum kanadigi icin beni ucaktan attilar sempatiksalakcinni mecbur aktarmali ucmak zorunda kaldim 2 saat istanbuldaydim sempatiksalakcinnikeske nikoma haber edeydimde havalimaninda arasaydi vistikini sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
Aslının yanına gidek canı sıkkın ya moral olur hemde dondurma yeriz sempatiksalakcinni :icecream: :icecream:
canımbnmmmmmmmmmŞeniz
vıztık garısı yınemı kayıpp:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?