kötü degildide 5 yildizli bi otelden sonra bu otel biraz yavan kaldi acikcasi
kötümüydü kaldığınız yer neyse sen eğlenmişsin ya boşver gel seni uçuram burayagelirsin tr ye ne güzel :lepi: geçmiş olsun ya hayırdır ciddi bişey değil demi :teselli: niye atıyorlar ya seni uçaktan sırf burnun kanadı diyemi bilmiyorumkismile
burdayim burdayim sempatiksalakcinni misafir vardi giremedim bugün asil diger kizlar kayip hickimse yok mirmirmirmircanımbnmmmmmmmmmŞeniz
vıztık garısı yınemı kayıpp:sm_confused:
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
vıstık yok oldu gene
kötü degildide 5 yildizli bi otelden sonra bu otel biraz yavan kaldi acikcasiama sessiz sakin bi yerdi tam istedigimiz gibi
yasima bakmayinsempatiksalakcinni benim yasimdakiler gürültü patirti kalabaligi sever ben ise tam tersiyim :hulya:neyse iste fena degild kaydirigubbakcemile temaaam geliyorum hemen
sagol ablacim yok yok ciddi bisey degil kilcaldamar catlamis sadece eger bidaha kanama olursa yaktirmam gerekiyomus :2: oda cok acitiyomus yaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismilemafoldumben ya cünkü ucaga binince cok kaniyodu hostesler bu sekilde ucamazsiniz hava basincindan dahada cok kanar dediler
tampon yapilmasi icin klinige gönderdiler ben havalimaninin klinigine giderken ucak beklemicek dediler geri döndüm ucaga, kanama durdu fakat durdugu halde kaptan pilot ucabilicegine dair rapor alsin ben bu sekilde ucmam demis sonra yine bana yol göründü kaydirigubbakcemile öyle iste inmek durumunda kaldim doktora göründüm bi sonraki ucakla aktarmali uctum
burdayim burdayim sempatiksalakcinni misafir vardi giremedim bugün asil diger kizlar kayip hickimse yok mirmirmirmir
cok beklersiniz yok olmicam bundan sonra naniknanikşakkıdı
Gunyadin cigerlerim :hulya:
Günaydın Akasia'm :hulya:
Günaydın çiçekler:1hug:
Gunyadin cigerlerim :hulya:
Günaydın Akasia'm :hulya:
Günaydın çiçekler:1hug:
yok aciyomus hemde felaket eyvahedigeldismile anneannemde yaktirdi tavana uctum resmen demis anneme eyvahedigeldismile bide bi akraba daha yaptirmis oda aciyo dedi korktugumu görüncede geri cevirdi lafi
çok geçmiş olsun canım ya korkma acımaz herhalde kılcal damarlar ince olur bildiğim tabi onlarda çatlayınca bunlar oluyor sakın ihmal etme ama git mutlaka yaktır desene maceralı bir yolculuk yaptın sende neyse bunada şükür be tatlım sonuçta gitmişsin yine ailen senden önce uçtu herhalde demi bide uçaktaki basınç etkiler ama düşün kulaklarımız bile ne hale geliyor sürekli çınlardı benimde opuyorumnanaktan
günaydın böbreğimmm opuyorumnanaktan
günaydın canım opuyorumnanaktan
günaydın gülüm opuyorumnanaktan
canisiiiiii hosgeldin kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2 nasilsin bakiiimm opuyorumnanaktanayyy ank ablaam
Nasılsınız minnoşlar iyisinizdir umarımaklinialirimsmile
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Allah seni napmasin emiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyintikam gralicasiiii sempatiksalakcinni
opuyorumnanaktanŞenizopuyorumnanaktanKankaaaaaaaaaaaammm Fıstığımopuyorumnanaktan
ayin 3üne acilcakti demi bani:gitme:Zibin kankaaaaaaaaaaa:sinifsinif:
hevinimFıstığım gelmişş hihoyyyt
yaaaaaaaaaa bu aralar niye bu kadar sessiz bu topicccc :çok üzgünüm:
görmeyeli ne olmus sizlere böyle :çok üzgünüm:
ben gittikten sonra mi bu hale geldiniz la:mymeka: cabuk eski halinize dönün almiiim ayagimin altina:mymeka::mymeka:
Günaydın ablacığım:asigim:
ayyy ank ablaam
Nasılsınız minnoşlar iyisinizdir umarımaklinialirimsmile
günaydinnnnnnnn mapisdas kankalarimmmmmmmmmmmmm Şeniz
biyihlimmm Şeniz
cingenemmmm Şeniz
kankamm Şeniz
yok aciyomus hemde felaket eyvahedigeldismile anneannemde yaktirdi tavana uctum resmen demis anneme eyvahedigeldismile bide bi akraba daha yaptirmis oda aciyo dedi korktugumu görüncede geri cevirdi lafi
evet baya macerali oldu sempatiksalakcinni artik ne kadar türkiyede kalmak icin dua ettiysem ucamadimda sempatiksalakcinnievet annemler uctu babamla ben kaldik
neyse gecti bitti bunada sükür :)
canisiiiiii hosgeldin kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2 nasilsin bakiiimm opuyorumnanaktan
delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Allah seni napmasin emiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyintikam gralicasiiii sempatiksalakcinni
Fıstığım gelmişş hihoyyyt
Ramazan dolayısı ile kapalıyız fıstığımsempatiksalakcinni:roflol::roflol:
ins bidaha kanamazda ne uyusturmaya nede yakmaya gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3 sagol ablacim opuyorumnanaktan
ne haberr kızzzzz kaydirigubbakcemile3
ne haber kızzz ben iyiyim saol sen nasılsın kaydirigubbakcemile3
heeeee sorma kız yakamda gül de var yani sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3
peki yapılırken uyuştursunlar o zaman duymasın sende ayy geçmiş olsun tekrardan kaydirigubbakcemile3
asliiiiii kızzz kaydirigubbakcemile3
hevinnnnnn ne haber kaydirigubbakcemile3
ins bidaha kanamazda ne uyusturmaya nede yakmaya gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3 sagol ablacim opuyorumnanaktan
yaaaa altta konuyu okuyan üyeleri göremiyorum ben :uhm:sirf bendemi böyle yoksa sizdede aynimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?