15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

kötü degildide 5 yildizli bi otelden sonra bu otel biraz yavan kaldi acikcasi ama sessiz sakin bi yerdi tam istedigimiz gibi
yasima bakmayinsempatiksalakcinni benim yasimdakiler gürültü patirti kalabaligi sever ben ise tam tersiyim :hulya: neyse iste fena degild kaydirigubbakcemile temaaam geliyorum hemen
sagol ablacim yok yok ciddi bisey degil kilcaldamar catlamis sadece eger bidaha kanama olursa yaktirmam gerekiyomus :2: oda cok acitiyomus yaaaaaaaaaaa eyvahedigeldismilemafoldumben ya cünkü ucaga binince cok kaniyodu hostesler bu sekilde ucamazsiniz hava basincindan dahada cok kanar dediler
tampon yapilmasi icin klinige gönderdiler ben havalimaninin klinigine giderken ucak beklemicek dediler geri döndüm ucaga, kanama durdu fakat durdugu halde kaptan pilot ucabilicegine dair rapor alsin ben bu sekilde ucmam demis sonra yine bana yol göründü kaydirigubbakcemile öyle iste inmek durumunda kaldim doktora göründüm bi sonraki ucakla aktarmali uctum

canımbnmmmmmmmmmŞeniz

vıztık garısı yınemı kayıpp:sm_confused:
burdayim burdayim sempatiksalakcinni misafir vardi giremedim bugün asil diger kizlar kayip hickimse yok mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

vıstık yok oldu gene

cok beklersiniz yok olmicam bundan sonra naniknanikşakkıdı

çok geçmiş olsun canım ya korkma acımaz herhalde kılcal damarlar ince olur bildiğim tabi onlarda çatlayınca bunlar oluyor sakın ihmal etme ama git mutlaka yaktır desene maceralı bir yolculuk yaptın sende neyse bunada şükür be tatlım sonuçta gitmişsin yine ailen senden önce uçtu herhalde demi bide uçaktaki basınç etkiler ama düşün kulaklarımız bile ne hale geliyor sürekli çınlardı benimde opuyorumnanaktan

Gunyadin cigerlerim :hulya:

günaydın böbreğimmm opuyorumnanaktan

Günaydın Akasia'm :hulya:

günaydın canım opuyorumnanaktan

Günaydın çiçekler:1hug:

günaydın gülüm opuyorumnanaktan

günaydinnnnnnnn mapisdas kankalarimmmmmmmmmmmmm Şeniz
Gunyadin cigerlerim :hulya:
biyihlimmm Şeniz
Günaydın Akasia'm :hulya:
cingenemmmm Şeniz
Günaydın çiçekler:1hug:
kankamm Şeniz
yok aciyomus hemde felaket eyvahedigeldismile anneannemde yaktirdi tavana uctum resmen demis anneme eyvahedigeldismile bide bi akraba daha yaptirmis oda aciyo dedi korktugumu görüncede geri cevirdi lafi
evet baya macerali oldu sempatiksalakcinni artik ne kadar türkiyede kalmak icin dua ettiysem ucamadimda sempatiksalakcinni evet annemler uctu babamla ben kaldik
neyse gecti bitti bunada sükür :)
ayyy ank ablaam

Nasılsınız minnoşlar iyisinizdir umarımaklinialirimsmile
canisiiiiii hosgeldin kizzzzzzzzzzzzzzzzzzz kaydirigubbakcemile2 nasilsin bakiiimm opuyorumnanaktan

delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey Allah seni napmasin emiiiii sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyintikam gralicasiiii sempatiksalakcinni

yaaaaaaaaaa bu aralar niye bu kadar sessiz bu topicccc :çok üzgünüm:
görmeyeli ne olmus sizlere böyle :çok üzgünüm:
ben gittikten sonra mi bu hale geldiniz la:mymeka: cabuk eski halinize dönün almiiim ayagimin altina:mymeka::mymeka:

Ramazan dolayısı ile kapalıyız fıstığımsempatiksalakcinni:roflol::roflol:

Günaydın ablacığım:asigim:

ne haberr kızzzzz kaydirigubbakcemile3

ayyy ank ablaam

Nasılsınız minnoşlar iyisinizdir umarımaklinialirimsmile

ne haber kızzz ben iyiyim saol sen nasılsın kaydirigubbakcemile3

heeeee sorma kız yakamda gül de var yani sempatiksalakcinni kaydirigubbakcemile3

peki yapılırken uyuştursunlar o zaman duymasın sende ayy geçmiş olsun tekrardan kaydirigubbakcemile3

asliiiiii kızzz kaydirigubbakcemile3

Fıstığım gelmişş hihoyyyt

hevinnnnnn ne haber kaydirigubbakcemile3

ins bidaha kanamazda ne uyusturmaya nede yakmaya gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3 sagol ablacim opuyorumnanaktan

yaaaa altta konuyu okuyan üyeleri göremiyorum ben :uhm:sirf bendemi böyle yoksa sizdede aynimi

ins bidaha kanamazda ne uyusturmaya nede yakmaya gerek kalmaz kaydirigubbakcemile3 sagol ablacim opuyorumnanaktan

yaaaa altta konuyu okuyan üyeleri göremiyorum ben :uhm:sirf bendemi böyle yoksa sizdede aynimi

inşallah gerek kalmaz bir daha ya opuyorumnanaktan okuyanlar gözükmüyor canım sitenin yoğun olduğu zamanlar kaldırıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…