15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

he la gitti vallaahh du bi cugaara yakiyim topigimizin anisina efkarlandim
aaahhh ahhhhhhhhhhh gitti koskoca topic güme gitttide gittiiiiiiiiiiiiiiii:gitme: lililililil :zilgitcekensmili: sempatiksalakcinni
ins acilir yaaaa guclubacismile dün tanrica garisi incelemeye aldi topigikaydirigubbakcemile3 modlugunu yirim ben onun kaydirigubbakcemile3 zilli cariye inceleyip gelcem yazmis ama elde var sifir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tanrica Şeniz
sırnaşık şey bastirilmis duygulara, kiskancligimiza, art niyetimize he bide ettigimiz hakaretlere -tatlicadiarzu- cok koptumsırnaşık şey neyini kiskanicaaaaksak mirmirmirmirgörende bitter sancak -tatlicadiarzu-

oooooo kimlerde gelmiiiiiiiiiisssss buyrunuz efeemm buyrunnnnnnnnn siz bu topice ugrar miydiniz yu nov hanim:dilcikar: kirmizi halilar seremmii önüne:jeyyar:

sırnaşık şeysırnaşık şey tabi olm ne sandin :smiley-cool: vistiginizz sahalara geri döndü :lepi: geldigimi belli etmezsem hic olar misempatiksalakcinni cok eksinli bi topic degil makkasss topüüüügü ama ossuunn sositososito maksaat adima sanima yakisir bi sekilde izleyicilere doyumsuz eksin okutmak naniknaniksırnaşık şey
kanka laf aramizda cogu yerdeki yorumlari beni cileden cikartiyodu ama o konuda sahsina yönelik bisi yapmadim vallah sadece bizi saf yerine koyamicani göstermek istedim laelaelaelaelae
sırnaşık şeysırnaşık şey haketmeyince ban yiyon hakedince yemion demiii guzuummm :umursamaz:haksizlik ama bu :umursamaz: niye atmadilar snei mapis damlarina :umursamaz: olabilemezki bu :umursamaz:hemen gidip seni patrona sikayet etmem ilazim hak yerini bulsun demi la :roflol::roflol:

aman aman ihmal etme balim sen bize lazimsin:roflol: ins gecer:1hug:

ooooooo bizim tahtimizi sallamak isteyenler cok bekler lülülülülülü kknin en büyük toplu katliami 82477345935 sene akillardan silinmez :hooray:sırnaşık şeysırnaşık şey

sağol canım.
doğduğumda far gibi olan o renk ( gözkapağımdaki) yeşilmiş.
büyüdükçe böyle gri kalmış...:))

yaşamaz mı..
far, rimel ,kalem parasına gerek yok..
hepisi orjinal:hulya:
:roflol::roflol:allah tependen bakmasin namissiz nettiin böyleesırnaşık şeysırnaşık şey allah cizirtini vermesinnnn mannnaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh sırnaşık şeysırnaşık şey geberdim la yetisinnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahimmmmm sırnaşık şey sana geliom yarabbiiimmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şey dizlerime vura vura tepine tepine gülüyom hemdesırnaşık şeybiri görse ne der sırnaşık şeysırnaşık şey ay o kirmiziyla isaretledigim yer ne öyleeeeeeeeeee delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şey

oyyyyyyyyy oyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy simdiden hayirli olsun pötübörümmmmmmmmmmmŞenizŞeniz

you_know :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

okyy ölcem ya durr :roflol: :roflol:
bu kesin demin okudğum konuyla alakalı dimi :roflol:
delikafadulden al isteee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysen hala uyanmadinmi yaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

canım ya konularımla uğraşıyordum. dünde 1 günlüğüne banlandım.
okyyy nannnn senin banlanmadigin bi gün var mi :diyenebaktenceredibinkaraseninkibendendekarasmili:sempatiksalakcinni ayda bi seni banli görmezsem bu kizin basina bisimi geldi diye icim icimi diyo valla boshayallersmilesırnaşık şey
ama sende haklisin "potansiyel gicik" anam napceeezzz -tatlicadiarzu-:roflol: anladin sen onu:jeyyar:

yarın tatilll zaten gitmicemmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

benneyaptımkianaaaaaaaaaaa delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay gördünmü uykusuzluktan kafada kalmadiiiiiiiii :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…