biliyordum güzel oldugumuboshayallersmilebayanssulusmile
:teytey::teytey::mymeka:
sizsiz olurmu hiç bee :asigim:
Allah nazarlardan korusun prensesimi:asigim:
bana müsade kızlar gece görüşürüz Şeniz
ben nasılım makyajsız halim
ben gelmem tamam:umursamaz::umursamaz:
Allah nazarlardan korusun prensesimi:asigim:
bana müsade kızlar gece görüşürüz Şeniz
selammmmmm kızlarrr
selamm canım. nasılsın...
guclubacismile
piiişşttttttt
nörün ablaaaaaaaakaydirigubbakcemile3
iyiym canım saol seni sormalı gözükmüyon hiç bu aralar opuyorumnanaktan
canım ya konularımla uğraşıyordum. dünde 1 günlüğüne banlandım.
nörüyümm ya oturuyom işte :CüvCüv:
he la gitti vallaahh du bi cugaara yakiyim topigimizin anisina efkarlandimKonumuz gettii incelemeyee fıstk'm
Napcez biz o töpük için ne makyajlar yaptıkdık bee
emek var ordaaa gözlerimiz var
incelensin de açılsın nyse olumunekankayizsmile
inş. açılıııırr inş. laelaelaelaelae
oLm herşeyi geçtim de çekemiyo olduk ya en çok ona güldükk
herkes bilir o konuyu takip edenler yani. bizim gözlerimizi
sence çekemiyo muyuz kız kafamçokkarıştı
ay yine gülüyorumm düşündükçe delikafadulden
oooooo kimlerde gelmiiiiiiiiiisssss buyrunuz efeemm buyrunnnnnnnnn siz bu topice ugrar miydiniz yu nov hanim:dilcikar: kirmizi halilar seremmii önüne:jeyyar:nabersiniz nan
sırnaşık şeysırnaşık şey tabi olm ne sandin :smiley-cool: vistiginizz sahalara geri döndü :lepi: geldigimi belli etmezsem hic olar misempatiksalakcinni cok eksinli bi topic degil makkasss topüüüügü ama ossuunn sositososito maksaat adima sanima yakisir bi sekilde izleyicilere doyumsuz eksin okutmak naniknaniksırnaşık şeykanka netmişsin ortalık duman olmuş la:roflol::roflol::roflol:
geldiğin nasl belli :jeyyar:
sen varya sen delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol:
bi şey söylimmi o şahısla bi konda kapışmıştm ben şakkıdı ama banlanmadm aklinialirimsmile:roflol::roflol:
hakettiğimde es geçtiler
makyaj yokmuş naniknanik he ya salaağz aklinialirimsmile kahverengi kalem çekmiş iştesempatiksalakcinni:roflol::roflol::roflol:
kanka burdaym bengittim doktora ilaç yazdı bi şey demedei :bbo: pts geçmezse ünv.hastanesi yolu görünüyo
bronoskopi yapcak yine akannehir
yolu açık olsn :jeyyar::roflol::roflol::roflol:
bizim tahtımız sallanmaz kızaklinialirimsmile
bu arada gözlerin çok güzelmiş balımopuyorumnanaktan
naslsn aslım
kızlar selam. banyodan yeni çıktım. hemen gözlerimi koyayım konuya dedim.
gözlerim Allah vergisi,makyajlı gibi.
geçenlerde inanmadılar da yüzümü önlerinde yıkadım gözlerimi deç
şaşırdılar. ..sempatiksalakcinni
dip not.
inanmayanı oyarım ve yolarım. ona göre.kötükedihüso
sağol canım.
doğduğumda far gibi olan o renk ( gözkapağımdaki) yeşilmiş.
büyüdükçe böyle gri kalmış...:))
:roflol::roflol:allah tependen bakmasin namissiz nettiin böyleesırnaşık şeysırnaşık şey allah cizirtini vermesinnnn mannnaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh sırnaşık şeysırnaşık şey geberdim la yetisinnn sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy allahimmmmm sırnaşık şey sana geliom yarabbiiimmmmmmmmmm sırnaşık şeysırnaşık şey dizlerime vura vura tepine tepine gülüyom hemdesırnaşık şeybiri görse ne der sırnaşık şeysırnaşık şey ay o kirmiziyla isaretledigim yer ne öyleeeeeeeeeee delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şeyyaşamaz mı..
far, rimel ,kalem parasına gerek yok..
hepisi orjinal:hulya:
oyyyyyyyyy oyyy oyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy simdiden hayirli olsun pötübörümmmmmmmmmmmŞenizŞenizAllah seni ne etmeye ya daha yeni çaktım olayı ben :roflol: :roflol:
özledim seni be benneyaptımki
bişeyler olcak Allah nasip kısmet ederse kuzum yani bi yüzükle aranıza döncem de nasıl bişey olcak Allah bilir kaydirigubbakcemile3
you_know :mymeka: sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:umursamaz:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3oyarım vede yolarım hanfendü.
yalanmı söylüyorsun diyorsunuz bana.alsanaalsanasmile
benim gözlerim doğuştan böyle...
çok ayıp çok..lmaz:
kıskanmayın :enbuyukkk:
delikafadulden al isteee sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysen hala uyanmadinmi yaa sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyokyy ölcem ya durr :roflol: :roflol:
bu kesin demin okudğum konuyla alakalı dimi :roflol:
okyyy nannnn senin banlanmadigin bi gün var mi :diyenebaktenceredibinkaraseninkibendendekarasmili:sempatiksalakcinni ayda bi seni banli görmezsem bu kizin basina bisimi geldi diye icim icimi diyo valla boshayallersmilesırnaşık şeycanım ya konularımla uğraşıyordum. dünde 1 günlüğüne banlandım.
vıztıkkkkkkkkkkkkalsanaalsanasmile
ne vuruyon kiz alsanaalsanasmile
bugün ise gitmedin demiiiiiiii:jeyyar: aferin sanaaaaa yerinde oluyum yarinda gitmem sempatiksalakcinni
yarın tatilll zaten gitmicemmmm:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?