15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

vıstık boş boş gezme bize ekşın bul nan :mymeka:
ooo herseyide vistiktan bekleme olm bikerede sen bul bende hazira koniyiim:jeyyar: ben iki gündür eksin yasiom la:roflol: göz makyaj topigini oku bak zuzu orayada dadandisırnaşık şeysırnaşık şey bi zamanlar gelipte mjoyya ne yaliyon demisti :1shok: sonrada kankam shekerime satasmisti:mymeka:

kimmis ayhhhh o cift üyelikli üyesempatiksalakcinni ay lafa bak sırnaşık şey 2 nickli üye dimek istedimdi sempatiksalakcinni

sırnaşık şeysırnaşık şey sus seni lensli susss:mymeka: pohpohlayip durma kendini lensli nolcak:mymeka:

kanka naber nasil oldun olumunekankayizsmile

ay biliyordum guzel oldugumu buda bugunku halim dogal guzelligim bebek gibiyimbayanssulusmile

geldim cnm yoktum 10 gundur mersine gitmiştim mor halı istiom nan ben
delikafadulden ay ne kadaaaaannn mikkemmelsin sen öyleeeeeeeeeeeee sempatiksalakcinni

hosgeldinn sefalar getirdin bübeeemmmm Şenizistedigin mor hali olsun yevrimmmmmmm:jeyyar: du iki dakkada serdiriyim mor halini sositososito

sana özel bu, esi benzeri yok bu mor halinin kiymetini bil:mymeka: bak bide o kadaan uzun yaptirdimki ser ser bitmiyo sempatiksalakcinni

kanka benim face yok sincik ben kocasizmi kalceeemm mafoldumbensempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

kendim
vıstıkım
ank abla
nikonum
hevinim
oky
know
aslışm

nerdesinizzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan
ŞenizŞenizolumunekankayizsmileŞeniz

zhebani kıssss duramıon yine yerinde valla mapıs damlarını boylıcan haaa...
isoldemmmmmm hosgeldin canisi naber nasilsin görüsmeyeli??? kaydirigubbakcemile5

Vallahi Zibin bu sefer gidici
Kankaaa frene bas
niye la napti yine sempatiksalakcinni

Zibin değil de ben banı kesin yerim.
Zillinin yüzünden
Frenler tutmadı frene basamadım:roflol:
vayyyyttt kankalarim benim yaaa Şeniz kimin kankalarisiniz siz :smiley-cool:bende bugün yine bi olaya son anda karistim sempatiksalakcinni bide baktim topic incelenmeye alinmis sempatiksalakcinni ama ben bu sefer gidici degilim galiba sanirsam sempatiksalakcinni
siz nördünüz yine gurtlular:mymeka: link verin cabik:mymeka: insan bi haber eder gel diye:mymeka:

2 gün oylara sardık hemen unutulmuşuz neyse ben bakıcam icabına bi ara buranın
listede adım yok zeboş görürsün sen

listede benimde adım yoohhhh ban yiyesice zebooo...
ulan fakirik diye evimize net baglatamıok die bunumu reva gördün baağaaa..
nise umarım artıkın hep buralarda olurum..
ıcık net baglattıkta..

vıstııgımm çok ösledim seniii...

selammm şeker neyseki uzun sürmemiş yine banın Şeniz

kendim
vıstıkım
ank abla
nikonum
hevinim
oky
know
aslışm

nerdesinizzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

Ich komme
Guten morgen mirmirmirmir

kızlaaarr sizi çok özledim doya doya şamata yapmak istiyorum ama önce evi paklamam kocaya yemek yapmam gerek 3 gündür salladım herşeyi sizi çoookkk seviyorummm
iyi ki varsınız:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…