saol vıstığımmmm bende senin bayramını kutluyorum öpüyorum gözlerinden kaydirigubbakcemile3
Herkese iyi bayramlar canlarım Şeniz a.s.
bende hepinizin bayramlarini kutlayip, hepinizden kücük oldugum icin kaydirigubbakcemile3 ellerinizden öpüyorummmmm Şeniz opuyorumnanaktan
sanada iyi bayramlar kınovcumm nice bayramlara olsun Şeniz
bende hepinizin bayramlarini kutlayip, hepinizden kücük oldugum icin kaydirigubbakcemile3 ellerinizden öpüyorummmmm Şeniz opuyorumnanaktan
millettt kankalarimdan msj varrr
zheban'im: herkese selam söyle, herkesin bayramini kutluyorum
shekerkizcandy'm: kücüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperim, bayramlari mübarek olsun, KK'da bayramlasmak isterdim ama olmadi kucaklamalara kurban gittim:roflol:
Kızz vıstıkkk sıraya geç bakalım harçlık verecem sana Şeniz
Anam söle o kankalarına uslu dursunlar arttık ne zaman dönecekler fazla kalmasalar barii
bende onların bayramlarını kutluyorum her ikisinide gözlerinden öpüyorum selamlarıı iletirsen sevinirim canım Şeniz Şeniz
kendim
vıstıkım
ank abla
nikonum
hevinim
oky
know
aslışm
isoldem
amonram
ayburum
schekerim
nerdesinizzzzzzzzzzzbuyrunnnnnnnnn
kaydirigubbakcemile3 harclik demisken shekerkizcandy ank ablamin ellerinden öperim mendilimi hazir etsin(harclik mendilisempatiksalakcinni) demisti onu yazmayi unutmusum :roflol::roflol:
söylememe gerek yok ablacim onlar okur zaten :roflol:
iyi bayralar mapıslık hatunlar
kızlarrr kimse yok mu?
herkese iyi bayramlar.opuyorumnanaktan
canlarım hepinizin bayramı kutlu olsuuunnn
kimseler yokmu yawww ablacım nasılsın kıbrısa ne zaman gidion ben sanırım 28 ekimde gitcem belli deil ama
eylülde gidion sanırım sen ablam ohh sen denize girebilin ben giremem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?