15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

saol vıstığımmmm bende senin bayramını kutluyorum öpüyorum gözlerinden kaydirigubbakcemile3

Herkese iyi bayramlar canlarım Şeniz a.s.

sanada iyi bayramlar kınovcumm nice bayramlara olsun Şeniz
bende hepinizin bayramlarini kutlayip, hepinizden kücük oldugum icin kaydirigubbakcemile3 ellerinizden öpüyorummmmm Şeniz opuyorumnanaktan

millettt kankalarimdan msj varrr
zheban'im: herkese selam söyle, herkesin bayramini kutluyorum
shekerkizcandy'm: kücüklerin gözlerinden, büyüklerin ellerinden öperim, bayramlari mübarek olsun, KK'da bayramlasmak isterdim ama olmadi kucaklamalara kurban gittim:roflol:

bende hepinizin bayramlarini kutlayip, hepinizden kücük oldugum icin kaydirigubbakcemile3 ellerinizden öpüyorummmmm Şeniz opuyorumnanaktan

Kızz vıstıkkk sıraya geç bakalım harçlık verecem sana Şeniz

Anam söle o kankalarına uslu dursunlar arttık ne zaman dönecekler fazla kalmasalar barii
bende onların bayramlarını kutluyorum her ikisinide gözlerinden öpüyorum selamlarıı iletirsen sevinirim canım Şeniz Şeniz

kaydirigubbakcemile3 harclik demisken shekerkizcandy ank ablamin ellerinden öperim mendilimi hazir etsin(harclik mendilisempatiksalakcinni) demisti onu yazmayi unutmusum :roflol::roflol:
söylememe gerek yok ablacim onlar okur zaten :roflol:

kendim
vıstıkım
ank abla
nikonum
hevinim
oky
know
aslışm
isoldem
amonram
ayburum
schekerim

nerdesinizzzzzzzzzzzbuyrunnnnnnnnn

ahhh canım zhebanim beni unutmamışolumunekankayizsmile
bacım yine ne ettinde mapıslara düştün
orası çok rahat heral
şekerkızımızda düşmüş mapısaaa
çabuk gel daha kimsesizler yurduna gitcez senle
yaa topic sayım çoğaldı çoğuna yetişemiyom
sizi unuttum sanmayın:1hug::1hug:

kaydirigubbakcemile3 harclik demisken shekerkizcandy ank ablamin ellerinden öperim mendilimi hazir etsin(harclik mendilisempatiksalakcinni) demisti onu yazmayi unutmusum :roflol::roflol:
söylememe gerek yok ablacim onlar okur zaten :roflol:

tamam canım sen söle hazır harçlıkları ve mendilleri sempatiksalakcinni ben yollarım mapısa onları varmı başka istekleri acaba opuyorumnanaktan çabuk gelseler bari özledim kerataları olumunekankayizsmile

iyi bayralar mapıslık hatunlar

sanada iyi bayramlar ayburcum opuyorumnanaktan

kızlarrr kimse yok mu?

iyi bayramlar amonracım ben burdayım opuyorumnanaktan

kimseler yokmu yawww ablacım nasılsın kıbrısa ne zaman gidion ben sanırım 28 ekimde gitcem belli deil ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…