15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

hoşgeldin zeboş
bişi olmadı dağıldık diyorum
hoşgördük canm opuyorumnanaktan
evet dağıldık niko online,vıstıkta öyle:dilcikar::roflol::roflol::roflol:
nerdebu devlet,nerde bu millet
:roflol::roflol::roflol:

bende yoktum herhaım 1 haftadırrr hıh:umursamaz::roflol::roflol:

tirpini yirim senin :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen niye yoktun la:hulya:
öyle omzunla başını sallama namıssız:roflol::roflol::roflol: söyle bacına noldi
aklinialirimsmile

tatile gittimmmm hehehehe:asigim:birazdan konu accam sevgılımle tatıle gittim elı elıme degdı hamıle kalırmıyım dieeeee:roflol::roflol::roflol:

nıkoo muu o kimmm unuttum yaneee o kadar unutulduk yanııı nıkoooooooooooooo piss nıkoo hayırsızzz nıkoooooooo nıkoooooooooooooooooooo:umursamaz:kaydirigubbakcemile3

kızçelerim nördünüzzz....
kkda turluyoz yavrim
senden nbr

tatile gittimmmm hehehehe:asigim:birazdan konu accam sevgılımle tatıle gittim elı elıme degdı hamıle kalırmıyım dieeeee:roflol::roflol::roflol:

aç hatta otobüste uyurken başımı onun omzuna yasladm de
alemsin la

acarımm bagg eksınn yaratırımm asagıdaa100 kullanıcı olur heee:roflol::roflol::roflol::icecream:

100 kullanıcı :1shok:
birider sadece elini mi tuttu aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
diğeri der tutabilirvereliniortak smilde uydu la:roflol::roflol::roflol:
höst utanmıyın mı bekar kızsn niye gittin :roflol::roflol::roflol:
ivet böyyle yaparsak reyting tavan yapar
:roflol::roflol::roflol::roflol:

:hulya::sinifsinif:
lenn zibinnn aynılarınıı düşündümmm kımısı dinidee atarr senın yasın kaccc derrrakannehirbiri cıkarr iki gün sonra hamıleyım die konu acar bu kız neyıne güvendın adamla tatıle gitin derrkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:anammm eksınnaaa baggg laaa bii kelamda ben olurum heeesırnaşık şeysırnaşık şeyşakkıdı:roflol:

kankaaa yerim seniiiiii Şeniz
kanka la mapisin önünden söyle bi geciyim dediydimdi bide ne duyiiiimmm, zibin garisi mapisdan cikti deyi dedikodu yayilmis ortaliga acep dogrumu la sempatiksalakcinni
sorma:gitme: fasci garisina tümden aciyom :1no2: 3 aylik ban mi aldi yoosam akannehir acaba ne halt yedide bu kadann uzun ban aldi:mymeka: bi gelsin sorcam ben ona:mymeka:
sorma kankee sorma

delikafadulden kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaayyynnn demek dedikodular dogruymuusssss cikmissin mapisdaaannnnn gel bi öpem seni en salyalisindan aklinialirimsmile Şeniz yok yok bi öpücük kesmedi beni bikac kez daha öpmem lazim cok özledim snei ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz beni bak kanka:mymeka: bundan kelli bikere daha mapis damlarina düsersen o zaman hic kazene birakmam ben seni atarim hücreye fasci garisindan beter ederim görürsün gününü:mymeka:
bakmayın öyle smiller koyduğuma :sinifsinif:
evet kankalar kötüler kazandı :gitme:
çok üzgünüm:gitme:
avatarina rütbene kurbannnn turkbayragiturkbayragiturkbayragi Şeniz ne zaman görülmüski iyiligin kazandigi :umursamaz::umursamaz:

hosgeldiiiiiiinnnnnnnnnnnŞeniz

Yok dayanamıcam ahan da buraya da yazıcam yaşasın kötülük heh he.hihoyyythihoyyythihoyyyt
:tomato::tomato:

la dert hep vardı ben anlamam tez vakitte toplaşak
ahh amonrammm farkettiyseniz eski keyfim yok mirmirmirmir benimkiyle aramiz feci bozuk :1no2: o yüzden bu kadar ihmal ettim sizi yoksa bi dakka susmazdim biliyosunuz senağlama cok dertliyim valla cokkk :çok üzgünüm:

ahandaa uyusugumm gelmis :dilcikar:
ne zaman alacan la daha gönlümü kötükedihüso zaten morallerim sifir gelde hem gönlümü al hemde beni eccik güldür :çok üzgünüm:
hee tamda onu dicektim simdi benden önce demissin kaydirigubbakcemile3

oy verdiniz mi minnoşlar
benim face yok be haciii :sm_confused:

kızçelerim nördünüzzz....
napalim be kuzummmm snei sormali nasilsin ne var ne yok? yeni ise girmistin demi nasil gidiyo?

aslim kafa yapısı aynı naparsn delikafadulden:roflol::roflol:
yok yok nişanlımdan hamileyim bunda reyting garanti delikafadulden:roflol::roflol:
herüf bıraktı diyiverin napam felan.:dance::dance::dance:
bu bebişi doğurmam dersem tamam :lepi: ya da doğurup yvaya verem misırnaşık şey:roflol::roflol:
bu kötü oldu be :uhm:
kelam nasldır acaba
:teytey:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kanka la geberdim gülmekten alemsin:roflol:
vıstık nirdesin kanka:gitme:
kendi :gitme:
burdayim kanka burdaim mafoldumben
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kelamida sollarsin olmmm sırnaşık şeysırnaşık şey

kıllarıyla mutludurrrr:roflol::roflol kalabalıkta agdaaa:roflol::roflol:

kelammm senı kamyonumlaa sollarım ulenngamyoncuiremsugamyoncuiremsu:roflol:

Kankalaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
Nikon kimdi ya akasia falan
ben hatırlamıyorum öyle birilerini:roflol:
Bir zamanlar m.joyy var dediler
ama sempatiksalakcinni

:asigim::asigim::asigim::asigim::asigim:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey allah belani vermessinn nalltaakkksırnaşık şeysırnaşık şey senaryolara bak topic daha acilmadan reytingler tavan sırnaşık şeysırnaşık şey#
killarinan ugrasiyodur nasil olsun:roflol::roflol: yoksa 15 tane kellemi ugrasiyodur:roflol::roflol:

evrene msj yolladm kankaları yolla diye yolladı bak:roflol::roflol::roflol:
bi de iş,bi de koce
bi de 1 oda dolusu kozmetik
:roflol::roflol::roflol::roflol:
kıllarıyla mutludurrrr:roflol::roflol kalabalıkta agdaaa:roflol::roflol:
kaynan kızar o şekerle çay ypcez ağda nesi sus otur diye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kelammm senı kamyonumlaa sollarım ulenngamyoncuiremsugamyoncuiremsu:roflol:

delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Kankalaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
Nikon kimdi ya akasia falan
ben hatırlamıyorum öyle birilerini:roflol:
Bir zamanlar m.joyy var dediler
ama sempatiksalakcinni

hihh şirinim:asigim: kanka hoşgeldin balı mmm
kimdi diyi yaaa
sahi kimdi kimdi
:roflol::roflol:delikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…