hoşgördük canm opuyorumnanaktanhoşgeldin zeboş
bişi olmadı dağıldık diyorum
bende yoktum herhaım 1 haftadırrr hıh:umursamaz::roflol::roflol:
hoşgördük canm opuyorumnanaktan
evet dağıldık niko online,vıstıkta öyle:dilcikar::roflol::roflol::roflol:
nerdebu devlet,nerde bu millet:roflol::roflol::roflol:
tirpini yirim senin :roflol::roflol::roflol::roflol:
sen niye yoktun la:hulya:
öyle omzunla başını sallama namıssız:roflol::roflol::roflol: söyle bacına noldi aklinialirimsmile
kkda turluyoz yavrimkızçelerim nördünüzzz....
:roflol::roflol::roflol:tatile gittimmmm hehehehe:asigim:birazdan konu accam sevgılımle tatıle gittim elı elıme degdı hamıle kalırmıyım dieeeee:roflol::roflol::roflol:
kkda turluyoz yavrim
senden nbr
:roflol::roflol::roflol:
aç hatta otobüste uyurken başımı onun omzuna yasladm de
alemsin la:roflol::roflol::roflol:
acarımm bagg eksınn yaratırımm asagıdaa100 kullanıcı olur heee:roflol::roflol::roflol::icecream:
100 kullanıcı :1shok:
birider sadece elini mi tuttu aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
diğeri der tutabilirvereliniortak smilde uydu la:roflol::roflol::roflol:
höst utanmıyın mı bekar kızsn niye gittin :roflol::roflol::roflol:
ivet böyyle yaparsak reyting tavan yapar:roflol::roflol::roflol::roflol:
kankaaa yerim seniiiiii ŞenizFıstııııııııııkkk kankaaaaaaa opuyorumnanaktan
Kankaaaa bu Zibin karısından ses çıkmıyor msnde de yok.
Birşeyi yoktur herhalde:gitme:
Fasci karısına ne oldu onu da bilmiyorum hala yok ortalarda
bu nasıl bir bandır ben anlamadım.Kızı kk dan soğuttular.
Başına birşey gelmemiştir umarımeyvahedigeldismile
Kanka kötüler yine kazandı gördün değil mi?:umursamaz:
delikafadulden kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaayyynnn demek dedikodular dogruymuusssss cikmissin mapisdaaannnnnzemuszemussositosositosositosositosositososito
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
:dance::dance::dance::teytey::teytey:
:dance::dance:hihoyyythihoyyythihoyyyt
delikafadulden:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
:teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
çıktım mapıstannnnnnnnnnnnnndelikafadulden
avatarina rütbene kurbannnn turkbayragiturkbayragiturkbayragi Şeniz ne zaman görülmüski iyiligin kazandigibakmayın öyle smiller koyduğuma :sinifsinif:
evet kankalar kötüler kazandı :gitme:
çok üzgünüm:gitme:
hosgeldiiiiiiinnnnnnnnnnnbn geldımmmmmm
:tomato::tomato:Yok dayanamıcam ahan da buraya da yazıcam yaşasın kötülük heh he.hihoyyythihoyyythihoyyyt
ahh amonrammm farkettiyseniz eski keyfim yok mirmirmirmir benimkiyle aramiz feci bozuk :1no2: o yüzden bu kadar ihmal ettim sizi yoksa bi dakka susmazdim biliyosunuz senağlama cok dertliyim valla cokkk :çok üzgünüm:la dert hep vardı ben anlamam tez vakitte toplaşak
ahandaa uyusugumm gelmis :dilcikar:ben de bilahare gelip toptan alıntı işimi halledicem :lepi:
vıstıımın gönlünü alıcam :jeyyar:
zıbınımın jestini karşılıksız bırakmayacağım :jeyyar:
hele size hoşgeldiniz demem lazım :mymeka:
akasiyama hesap soracağım :mymeka:
amonram da topimize teşrif etmeye başlamış olumunekankayizsmile
vıstık der şimdi tospa tospa yazarsın niko kaç günde gelirsin kimbilü:roflol:
benim face yok be haciii :sm_confused:oy verdiniz mi minnoşlar
napalim be kuzummmm snei sormali nasilsin ne var ne yok? yeni ise girmistin demi nasil gidiyo?kızçelerim nördünüzzz....
:hulya::sinifsinif:
lenn zibinnn aynılarınıı düşündümmm kımısı dinidee atarr senın yasın kaccc derrrakannehirbiri cıkarr iki gün sonra hamıleyım die konu acar bu kız neyıne güvendın adamla tatıle gitin derrkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:anammm eksınnaaa baggg laaa bii kelamda ben olurum heeesırnaşık şeysırnaşık şeyşakkıdı:roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kanka la geberdim gülmekten alemsin:roflol:100 kullanıcı :1shok:
birider sadece elini mi tuttu aklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol:
diğeri der tutabilirvereliniortak smilde uydu la:roflol::roflol::roflol:
höst utanmıyın mı bekar kızsn niye gittin :roflol::roflol::roflol:
ivet böyyle yaparsak reyting tavan yapar:roflol::roflol::roflol::roflol:
burdayim kanka burdaim mafoldumbenvıstık nirdesin kanka:gitme:
kendi :gitme:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kelamida sollarsin olmmm sırnaşık şeysırnaşık şey:hulya::sinifsinif:
lenn zibinnn aynılarınıı düşündümmm kımısı dinidee atarr senın yasın kaccc derrrakannehirbiri cıkarr iki gün sonra hamıleyım die konu acar bu kız neyıne güvendın adamla tatıle gitin derrkaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:anammm eksınnaaa baggg laaa bii kelamda ben olurum heeesırnaşık şeysırnaşık şeyşakkıdı:roflol:
aslim kafa yapısı aynı naparsn delikafadulden:roflol::roflol:
yok yok nişanlımdan hamileyim bunda reyting garanti delikafadulden:roflol::roflol:
herüf bıraktı diyiverin napam felan.:dance::dance::dance:
bu bebişi doğurmam dersem tamam :lepi: ya da doğurup yvaya verem misırnaşık şey:roflol::roflol:
bu kötü oldu be :uhm:
kelam nasldır acaba :teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kanka la geberdim gülmekten alemsin:roflol:
burdayim kanka burdaim mafoldumben
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kelamida sollarsin olmmm sırnaşık şeysırnaşık şey
kankaaa yerim seniiiiii Şeniz
kanka la mapisin önünden söyle bi geciyim dediydimdi bide ne duyiiiimmm, zibin garisi mapisdan cikti deyi dedikodu yayilmis ortaliga acep dogrumu la sempatiksalakcinni
sorma:gitme: fasci garisina tümden aciyom :1no2: 3 aylik ban mi aldi yoosam akannehir acaba ne halt yedide bu kadann uzun ban aldi:mymeka: bi gelsin sorcam ben ona:mymeka:
sorma kankee sorma
kanka desene benden önce habarım gelmiş:roflol::roflol::roflol::roflol:
delikafadulden kankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa laaaaaaaaaaaaaaaaayyynnn demek dedikodular dogruymuusssss cikmissin mapisdaaannnnngel bi öpem seni en salyalisindan aklinialirimsmile Şeniz yok yok bi öpücük kesmedi beni bikac kez daha öpmem lazim cok özledim snei ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz beni bak kanka:mymeka: bundan kelli bikere daha mapis damlarina düsersen o zaman hic kazene birakmam ben seni atarim hücreye fasci garisindan beter ederim görürsün gününü:mymeka:
avatarina rütbene kurbannnn turkbayragiturkbayragiturkbayragi Şeniz ne zaman görülmüski iyiligin kazandigi:umursamaz::umursamaz:
hosgeldiiiiiiinnnnnnnnnnnŞeniz
öp kanka öp hatta ıssır :jeyyar::roflol::roflol::roflol:
gel bende öpem Şeniz ohh bi de diğer yank Şeniz balbal ŞenizŞenizŞeniz
seni yaradana gurban olim ben:asigim::içelim:
avatarımla gurur duyuyorumturkbayragi
yok kanka bi daha töbe :1no2: daha da düşmem :roflol::roflol::roflol::roflol:
sezon açıldı kanka fatmagül tecavüz edilcek sempatiksalakcinni bu sahneyi yorumlamam lazım:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
sorma kanka iyilik kazanmaz zaten :2:
:tomato::tomato:
aslim kafa yapısı aynı naparsn delikafadulden:roflol::roflol:
yok yok nişanlımdan hamileyim bunda reyting garanti delikafadulden:roflol::roflol:
herüf bıraktı diyiverin napam felan.:dance::dance::dance:
bu bebişi doğurmam dersem tamam :lepi: ya da doğurup yvaya verem misırnaşık şey:roflol::roflol:
bu kötü oldu be :uhm:
kelam nasldır acaba :teytey:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: kanka la geberdim gülmekten alemsin:roflol:
burdayim kanka burdaim mafoldumben
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey kelamida sollarsin olmmm sırnaşık şeysırnaşık şey
kaynan kızar o şekerle çay ypcez ağda nesi sus otur diye:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kıllarıyla mutludurrrr:roflol::roflolkalabalıkta agdaaa:roflol::roflol:
kelammm senı kamyonumlaa sollarım ulenngamyoncuiremsugamyoncuiremsu:roflol:
Kankalaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr
Nikon kimdi ya akasia falan
ben hatırlamıyorum öyle birilerini:roflol:
Bir zamanlar m.joyy var dediler
ama sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?