amaninnn kankaaa nettiinnn seeeeeeeeeeeennnn delikafadulden su güzellige bakkk :asigim: allahim özene bözene yaratmis yevrimiii:asigim:Tamam nan küsmedim sizekaydirigubbakcemile5
Küsebilir miyim ben hiç:mymeka::gitme:
iyi olarr yapma bidaha:roflol::roflol::roflol:kim dedi ne aman dedi kanka
kim batırmış sskyı mirmirmirmir
ayıklayana kadar he taam yapmam bi daha:roflol::roflol:
avatarla gurur duymayanlar maalesef çok var kanka.işte bu çok kötü di mia.s:çok üzgünüm:
fatmagül perşembe günü başlıyooo
topik bile açıldı gelin bekleiz :roflol::roflol::roflol:
niye zırlıyon baım :1hug: diyiver:çok üzgünüm:
senaryo benden oyuncular senden :roflol::roflol:yapımcım ol kanka delikafaduldendelikafaduldenŞenizŞeniz
ne 5i kanka senin senaryolarin aski memnuyu solda sifir birakir :jeyyar: hatta ve hatta fatmagülü bile sollarsempatiksalakcinni sırnaşık şeysırnaşık şey
:
Kanka ne eğri ne de doğru durabiliyorumdelikafadulden:jeyyar:
boshayallersmileFıstık kanka silmiş Kazen:roflol:delikafadulden
la şu adanalı dizisine bi anlam veremedim beaa adam bi polis oluo bi öğretmen oluo..
laa bizde işşiz işsiz dolanıok..
ohh ne kolay beee
amaninnn kankaaa nettiinnn seeeeeeeeeeeennnn delikafadulden su güzellige bakkk :asigim: allahim özene bözene yaratmis yevrimiii:asigim:
iyi olarr yapma bidaha:roflol::roflol::roflol:
gurur duymayanlara dicek cok sey var hayatim ama ban alirim o yüzden susuyorum :1closedeyes:
haddiii beeeeeeeeee :1shok: o kadaann erken miii :1shok: ay yine mi persembeee delikafadulden sırnaşık şeysırnaşık şey
link ver bakeeem hemen geleyim:roflol:
sus sus:mymeka: bide soruyo:mymeka:
senaryo benden oyuncular senden :roflol::roflol:yapımcım ol kanka delikafaduldendelikafadulden
kanka link versenesöz yorum yapmıycam :hulya:
Anaaaaaaaaaaam Kazen bana +rep vermişdelikafadulden:1shok:
Bugünü nasıl unuturum ben:roflol::roflol:
sen iste o diziyi ceken kameran bile olarim anammm sempatiksalakcinni
kısss kazen sana repmi vermiş hangi yazına..
allasen de...
kısss kazen sana repmi vermiş hangi yazına..
allasen de...
opuyorumnanaktan
senin için başrol düşünüyorum yavrim aklinialirimsmile
bu güzelliği ülke görmeli
kendide olcak başroldeaklinialirimsmile selvi boylum al yamalımda oynatcam onuopuyorumnanaktan
şimdiden anlaşak verin elinizi vereliniortak:roflol::roflol::roflol:
behllüle memet aslantuğ benim diğerlei sizin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
:1shok: aboooowwwwww ne sansli hatinsin giiiiiiiiiii :1shok: nördünde arti rep aldin patrondan kankaAnaaaaaaaaaaam Kazen bana +rep vermişdelikafadulden:1shok:
Bugünü nasıl unuturum ben:roflol::roflol:
hülyanin filmiydi kanka biliom 5 kisiyi:jeyyar: yanniz bu eccik modernlesmis versiyonu olmus:roflol::roflol:boshayallersmile
aynen!
deveyi diken diyorm başkada bi şey demiyorumsempatiksalakcinni:roflol::roflol:
5 kişi şeyetcektecavüz sempatiksalakcinni
kanka fragman bile dönüyü tvde kadro iyi
gerçi ben tecavüzcümün behlül olmasını isterdim :roflol::roflol::roflol:
ay behlül yaaazdm mehmet aslantuğ herüf çok seksi bakıyıaklinialirimsmile:roflol::roflol::roflol::roflol:
al linkbuyrunnnnnnnnn
http://www.kadinlarkulubu.com/diziler-yeni-sezon/369504-fatmagulun-sucu-kanal-d.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?