15'li Mapısdaş Kankalarının Bitmek Tükenmek Bilmeyen Geyikleri

Krocana bak.Varya hepsi düzenbazguclubacismile

ayyy gıııı iyiki varsınız he size bişi dimmmi kankiler görüşek la sizede oce alırım sözzzzzzz:icecream:
hemide pasta yaparım kek yaparım rus salatasıda yaparım:roflol:

şerepsize bak:mymeka: beende bisürü para toplyp kolye almıştm.sonra bi baktm benim kolyenin üstünde hiç tarzı olmayan bi kolye:1shok:
bi süre sonra benm kolyeyi çıkrdı :1closedeyes:
sonra anladm aldatıyosempatiksalakcinni ama aylarca ya hiç farketmedim

ya ben kanka adamla haftalarca yanyanaydık tatile bilem gittik hiçmi tlf çalmaz mesaj gelmez yok la gelmiodu şerepsiz bende gömlek bayılmıstım bok gibi para verip

ayyy gıııı iyiki varsınız he size bişi dimmmi kankiler görüşek la sizede oce alırım sözzzzzzz:icecream:
hemide pasta yaparım kek yaparım rus salatasıda yaparım:roflol:

Görüşük nan.Ben İst.dayım zatisempatiksalakcinni
lady gaganın elbisesini gördunuzmu
yooo:1no2:
opuyorumnanaktan

Hadi ya ayy kanka diyecek laf çok daşakkıdı
la zibin brovni yiyek mi ben yemedim sahsen:dance:

:icecream:

ya ben kanka adamla haftalarca yanyanaydık tatile bilem gittik hiçmi tlf çalmaz mesaj gelmez yok la gelmiodu şerepsiz bende gömlek bayılmıstım bok gibi para verip

seninki daha kötüymüş hakkaten tlfda mı çalmaz bilmiyorumkismile dikkali çalışmışlar desene :mymeka:
la zibin brovni yiyek mi ben yemedim sahsen:dance:

yavrim çikolata canavarıyım kaçar mı hiç aklinialirimsmile şimdi o browniyi koy buzluğa çıtır çıtır olsn
koydun mu şimdi ye aklinialirimsmile nasl güzel di mi

of zibin yenecek brovnı demiom baska brovnı konulardan nıcklerden yaklasıom olaya

la kuzum görusek valla ayarlayalım la zibin nerde yaşiiiiiiii diger diiiiiiiiiiiiiii

yanarım yanarım gömlege yanarım yıllar önce 250 tl bayılmıstım :1closedeyes:

vıstık niye yok :mymeka: sabahladı tabi kkda :mymeka: gece bülbülü vıstık
2 zırnaşık koyam gelir belkisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol:

kanka çok isiyom gelmeyi biliyosun :gitme: keşke gelsem mafoldumben inş.bi gün yine gelirim:Saruboceq:
canım istanbul :asigim:boshayallersmile
mafoldumbensenağlama
Bekle bizi İstanbul şarkısı bilem var:çok üzgünüm:
İnşallah kankaaa:asigim:
of zibin yenecek brovnı demiom baska brovnı konulardan nıcklerden yaklasıom olaya

la kuzum görusek valla ayarlayalım la zibin nerde yaşiiiiiiii diger diiiiiiiiiiiiiii

Hee bana uyar yavrıııımguclubacismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…