he kanka bende diiim sana aşık olduk ayıcanın tekine herif 10 ay sonra içti içti ağladı anaaam ne dedi biliiin mi sözlüymüş baska bi ayıcanlan tabi ben ayıl bayıl sonram ben herifi buldum nişanlandım bu ayıcan aradı neymiş ayrılmış sözlüsünden onun olacakmısım avucunu yala dedim:roflol:
Krocana bak.Varya hepsi düzenbazguclubacismile
he kanka bende diiim sana aşık olduk ayıcanın tekine herif 10 ay sonra içti içti ağladı anaaam ne dedi biliiin mi sözlüymüş baska bi ayıcanlan tabi ben ayıl bayıl sonram ben herifi buldum nişanlandım bu ayıcan aradı neymiş ayrılmış sözlüsünden onun olacakmısım avucunu yala dedim:roflol:
şerepsize bak:mymeka: beende bisürü para toplyp kolye almıştm.sonra bi baktm benim kolyenin üstünde hiç tarzı olmayan bi kolye:1shok:
bi süre sonra benm kolyeyi çıkrdı :1closedeyes:
sonra anladm aldatıyosempatiksalakcinni ama aylarca ya hiç farketmedim
ayyy gıııı iyiki varsınız he size bişi dimmmi kankiler görüşek la sizede oce alırım sözzzzzzz:icecream:
hemide pasta yaparım kek yaparım rus salatasıda yaparım:roflol:
yooo:1no2:lady gaganın elbisesini gördunuzmu
şerepsize bak:mymeka: beende bisürü para toplyp kolye almıştm.sonra bi baktm benim kolyenin üstünde hiç tarzı olmayan bi kolye:1shok:
bi süre sonra benm kolyeyi çıkrdı :1closedeyes:
sonra anladm aldatıyosempatiksalakcinni ama aylarca ya hiç farketmedim
la zibin brovni yiyek mi ben yemedim sahsen:dance:
ya ben kanka adamla haftalarca yanyanaydık tatile bilem gittik hiçmi tlf çalmaz mesaj gelmez yok la gelmiodu şerepsiz bende gömlek bayılmıstım bok gibi para verip
la zibin brovni yiyek mi ben yemedim sahsen:dance:
Banane ben zibinimi de isterim:umursamaz:.Kanka
İstanbula geeeeeeeeeelmafoldumben
mafoldumbensenağlamakanka çok isiyom gelmeyi biliyosun :gitme: keşke gelsem mafoldumben inş.bi gün yine gelirim:Saruboceq:
canım istanbul :asigim:boshayallersmile
of zibin yenecek brovnı demiom baska brovnı konulardan nıcklerden yaklasıom olaya
la kuzum görusek valla ayarlayalım la zibin nerde yaşiiiiiiii diger diiiiiiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?